Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-03-26, 14:27
ROMC napisał/a:
niewielka ilość pobudza wyobraźnie i jest jak najbardziej wskazana
Dokładnie - niewielka. Jednak koleżanka Alexandra wspomniała o tłuszczu wylewającym się. Jeśli laska jest otyła i nosi obcisłe biodrówki i za małe koszulki nad pępek to wygląda to okropnie.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
80% ciala odkryte......i.......przy tym 20 kg nadwagi i tluszcz wylewajacy sie z kazdej strony...
,
Rozumiem, że nalezy się sobie podobać i akceptowac swoje ciało, ale bez przesady...
Coś co mnie jeszcze odrzuca u dziewczyn to z pewnością schodzący lakier z paznokci (nie słyszały nigdy o zmywaczu?), koszmarne odrosty (zwłaszcza w przypadku, gdy brunetka farbuje się na blond)
ROMC napisał/a:
zbyt duża ilość "tapety" na twarzy
i źle dobrany podkład (tzn. o ton ciemniejszy od cery) grr
przez 1-3 dni w miesiącu musisz zaciskać zęby by nie pogorszyć sprawy.
Hm.. U niektórych trwa to tylko 3 dni, u innych tydzień.
Ja ogólnie tego nie przechodzę.. Może jestem płaczliwa i przewrażliwiona wtedy?
Ale nie robię nigdy wyrzutów, nie odzywam się często zresztą.
Dziewczyny?
Rozwrzeszczane panny, pozerki, które lecą za każdym trendem i dążą do bycia takimi, jak wszyscy.
Tylko tyle. Bo kobiety. To nie mnie oceniać ;]
Wysłany: 2007-04-13, 16:50
brak uśmiechu odrzuca przede wszystkim
_________________ A bogowie grają w kości i nie pytają wcale czy chcesz przyłączyć się do gry (. . . ) Bogowie kpią sobie z twojego poukładanego życia (. . . ) nie przejmują się zbytnio ani naszymi planami na przyszłość ani oczekiwaniami. Gdzieś we wszechświecie rzucają kości i przypadkiem wypada twoja kolej. I odtąd zwyciężyć lub przegrać - to tylko kwestia szczęścia.
Borys Pasternak
*faris
Wysłany: 2007-04-14, 08:11
Magda napisał/a:
Mnie nie odrzuca wygląd, a zachowanie... Wulgarność, prostactwo, brak samokrytyki i przede wszystkim poczucie wyższości.
Ale co do ubioru mam parę zastrzeżeń bo jak widzę taką, co stringi ma powyżej 20 cm nad spodniami i to jeszcze ozdobione różyczkami, to to jest straszne xD
opróćz tego TONY makijażu na twarzy... urody sobie nie można namalować, jak jest dziewczyna ładna to albo nie potrzebuje retuszu albo delikatnie może to podkreślić <żeby zakryć np. jakiś trądzik, wyregulować brwi, rozjaśnić powieki czy coś>
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
współczuję im.
u mnie 1 góra 3 dni.
u moich koleżanek też.
No cóż. U niektórych więcej. Czego żywym przykładem są moje koleżanki i ciotka.
Nie chciałabym stanąć jej wtedy na drodze, bo wszystko ze zdwojoną siłą przeżywa.
Dobrze, że to nie jest rodzinne ^^
w zachowaniu dziewczyn odżuca mnie to ,że próbują robić w okół siebie show zawsze i wszędzie, a w wyglądzie to makijaż którego potrafią nalozyć tyle ze tylko je to szpeci....
_________________ dawno, dawno temu, jak jeszcze nie szyto dresów...
wkurza mnie u dziewczyn paniczna zazdrość o chłopaka nawet spojrzeć sie nie można bo odrazu by zabiła,a najbardziej nie lubie zaczepnych dziewczyn które szukają niewiadomo czego
Flops
Wysłany: 2007-08-26, 17:57
Totalny brak gustu... ja ze swoją byłą "eks" xD ( ale ująłem ) chciałem pójść na spacer i wyskoczyła... w jakiejś niemodnej i "uchodzonej" spódnicy i WIEŚNIACKICH butach na paskach >.< Ja z takim kaszalotowieśniakiem nie będę łazić po osiedlu! No ludu... kobieta powinna wiedzieć jak się ubrać... potem koledzy się jeszcze ze mnie nabijali za te buty... szkoda gadać!
Flops
Wysłany: 2007-08-26, 22:05
Ej tu się nie ma z czego śmiać xD
Jest nad czym lamentować, no sorry, ja dbając o swój wygląd, chyba mam prawo oczekiwać by dziewczyna ubrała się "przyzwoicie"...
A szczególnie gdy idzie z chłopakiem, taka gafa to albo kamikadze, albo szczyt odwagi xD
Byłem z zupełnie innego powodu, ale nie będę się tutaj o tym rozprawiał... szkoda klawaitury i ASCII
mnie odrzuca jak foczka ma żółte zęby oraz jak się za mocno wyperfumuje swoimi specyfikami albo próbuje być inteligentną na siłę a po prostu nie jest i wtedy wychodzi na głupszą niż jakby zachowywała się normalnie po za tym nienawidzę "damulek" i głupich oklętych małolat a te co prują sie na lewo i prawo tylko po to żeby zabrać je na imprezę betą lub pośmigać furencją po mieście już w ogóle uważam za .....każdy wie za co uważam .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.