Nie. To nie jest tak, że widząc dziewczynę w rajstopach od razu mnie mdli. Po prostu nie przepadam za tą częścią garderoby. Oczywiście dziewczyna w rajstopach może ładnie wyglądać i mi się podobać.
Po prostu to jest taki ubiór który mi średnio podchodzi. Tak samo jak klapki - japonki
_________________ "Mój wypaczony bolszewizm przekształcił się w antybolszewizm i poprzez trockizm doszedł do faszyzmu." Grigorij Jewsiejewicz Zinowiew
przeczytalem to dosc pobieznie i juz mialem sie zapytac, czemuż ah czemuż Gamalu nie lubisz japonek, czy ci ich oczy skośne, czy wzrost lichy przeszkadza?
na szczescie w pore sie powstrzymalem i doczytalem, o jakowe japonki chodzi. ;-]
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
nic mnie tak nie odrzuca jak odrosty na nogach i "bikini"
zniose nawet najohydniejsza bielizne (czysta ofkors)
w ogole niezadbane cialo pod jakimkolwiek katem
- zapach papierosa (sama fajka może nawet być kusząca)
- nietrzeźwość
- nieprzyjemny zapach z ust
- blada skóra
- głos
- kolczyki (nadmiar odrzuca, brak przyciąga)
- BRAK POCZUCIA HUMORU
- brzydki uśmiech
- glany (mój ideał musi być delikatny, a to de niego nie pasuje)
- nadmierne gadulstwo
- "ogniste" rude włosy (nie lubię jakoś)
- agresywny feminizm
_________________ Visca el Barça y Visca el Catalonya
mnie najbardziej zniesmaczaja takie przypominajace 15-letnie angielki tzn. blond farbowane ubrane na rozowo 80% ciala odkryte......i.......przy tym 20 kg nadwagi i tluszcz wylewajacy sie z kazdej strony...
_________________ Its time to be a big girl now And big girls don't cry .
Ach uwielbiam takie stereotypy!....czasem brak słów na niektórych poglądy....owszem, opalona dziewczyna wygląda świetnie w każdym kolorze ubrania no i opalenizna jest postrzegana za coś lepszego od jasnej - ZDROWEJ karnacji. Jeżeli dziewczyna ma ciemną karnację(wynika to z jej natury) to wszystko jest w porządku.Ale nie popieram opalenizny nabytej, ponieważ taka skóra w wieku lat 30 już nie będzie się facetom podobać, chyba że kobieta będzie bogata i nie szkoda jej będzie kasy na liftingi i inne zabiegi. Słońce przyspiesza starzenie się skóry, więc jeśli chcesz mieć dziewczynę ładną przez chwilę to możesz się tym kierować żeby była opalona. Moja siostra jest kosmetologiem i przez to znam wiele osób które teraz żałują że kiedyś się opalały...
_________________ "Co Cię nie zabije, to Cię wzmocni"
.........................................................................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.