Forum Dyskusyjne :: co was odrzuca w wygladzie kobiety?

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Mężczyźni » co was odrzuca w wygladzie kobiety?

co was odrzuca w wygladzie kobiety?
Autor Wiadomość

Asystent 

Wysłany: 2007-02-22, 21:33   

prostactwo - to jedna z niewielu cech charakteru którą widać "gołym okiem"...

*Lenka 
yeah

Wysłany: 2007-02-22, 22:24   

tapeta zbyt mocna... a ja nie pale (wracajac do fajek :) ) i przetluszczone wlosy... Fuuujjj...

loskamilos91

Wysłany: 2007-02-28, 11:24   

hm... fajny temacik
ja nie lubie u dziewczyn tego :
1. jak naladuja fluidow, szminek cieni pod oczy, ze jak to by zeskrobal to nie potrzebna by mi byla gladz na dziory w scianie
2. palenie papierosów- nie lubie kiedy moi kumple pala ze niby tacy dorosli ale dziewczyna to juz przegiecie
3. alkohol: my- boye mozemy sie urżnac ale wy- girls musicie nas do domu zaholowac
4. ubior- dekolt po pepek mini w zime albo biodrowki zakladane tak ze pol tylka widac na wymioty mnie bierze

Mysl na dzis: Kobieta nie bita staje sie niebezpieczna.(zart oczywiscie)

#Mokra 
Bobson

Wysłany: 2007-02-28, 14:13   

Brudne paznokcie, zbyt duzy makijaz, proba dodania sobie lat za pomoca ubioru..albo za pomoca braku ubiru, wlazidupstwo wzgeldem facetow. No i wlosy.. trzeba sie myc.. A! i brudna szyja i zeby.. no tragedia

Erill 
Tęskniąca Dzioucha

Wysłany: 2007-02-28, 18:44   

W wygladzie?
Widoczny brak dbania o higienie - nieswieze wlosy, obrzepolone i brudne paznokcie, brudne ciuchy lub wymiete - ale tak jakby je ktos psu z gardla wyciagnal, zapach a raczej smrod.
Z innej strony przesadna pomaranczowa tapeta, niedobrany podklad i cienie, ciemna konturowka na ustach i jasna szminka, za dlugie tipsy - mowiac inaczej szpony.
A i skala na pietach latem - ogolnie nie zadbane nogi...

[ Dodano: 2007-02-28, 18:45 ]
aaaa i jeszcze o rozmiar za male spodnie biodrowki, wylwajacy sie brzuch i kurteczka dzezi do pasa.. zimna, czy pozna jesienia.. i nie dobranie sobie ciuchow do figury tylko z trendem.

Miodowo.

ViniCator 

Wysłany: 2007-02-28, 21:58   

Odrzucają mnie kobiety które zatrzasneły się zbyt długo w solarium...

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2007-03-01, 07:13   

w kobiecie (tzn. jej wyglądzie) odrzuca mnie:
- tapeta (przez to pojecie rozumiem wizualnie mi przeszkadzajacy stopien uzycia makijazu)
- żucie gumy bez zamykania ust
- ubrania niedopasowane do pogody (choc sam czasem moze troszke przeginam, ale u mnie to sie wiaze z czyms innym, a nie potrzeba bycia pieknym)
- przesadnie ekspresyjny, czy tez wrecz wulgarny styl bycia i zachowania sie, zwlaszcza przy facetach, jakos mi to nie imponuje, a chyba laczy sie z wygladem, czy tez ogolnym imagem
- przesadnie naslonecznione/nasolaryzowane cialo
- no i brak dbania o higiene, co zauwazyla Erill, to oczywiscie last but not least

#Mokra 
Bobson

Wysłany: 2007-03-01, 11:44   

PIekne sa jeszcze panienki ktore cisza ryja zawsze iw szedzie. Siedzi taka z jakims chlopakiem, ten widac ze konkretny i w miare rozgarniety. Opowiada o przygotowywaniu swojego projektu i uzywa do tego wiele madrych slow. A ta siedzi i si ecieszy ze niby wszystko rozumie. Jakby nie mozna sie spytac...

Erill 
Tęskniąca Dzioucha

Wysłany: 2007-03-01, 12:19   

Cytat:
PIekne sa jeszcze panienki ktore cisza ryja zawsze iw szedzie

Czasem osoby maja taki charakter ze sie ciesza zawsze i wszedzie po prostu. To sie wyczuwa, czy usmiech jest sztuczni przyklejony jak u miss poloania czy naturalny...
Np. po oczach :)

Miodowo.

#Mokra 
Bobson

Wysłany: 2007-03-01, 12:29   

Cytat:
Czasem osoby maja taki charakter ze sie ciesza zawsze i wszedzie po prostu. To sie wyczuwa, czy usmiech jest sztuczni przyklejony jak u miss poloania czy naturalny...
Np. po oczach

Chyba idiotyzmem bylo by potepianie kogos za to ze sie usmiecha szczerze. POmysl.

Asiomka 
Fanatyczka

Wysłany: 2007-03-01, 12:54   

a mnie wkurza jak laska ktora np. stoi a przystanku czy jedzie w autobusie zachowuje sie jak jakas 'idiotka'. ostatnio stalam na przystanku i przyszla taka laska... ladna, fajnie ubrana i zaczela sie smiac z czegos na caly 'ryj' zaczela cos ryczec, wydzierac sie i wogole... no troche przesada a laska mialam moze z 19! lat....

K.K. Baczyński

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2007-03-01, 17:52   

Asiomka napisał/a:
ladna, fajnie ubrana i zaczela sie smiac z czegos na caly 'ryj' zaczela cos ryczec, wydzierac sie i wogole... no troche przesada a laska mialam moze z 19! lat....

skoro ladna i fajnie ubrana, to piszesz troche jakby nie na temat, nie sądzisz?

Erill 
Tęskniąca Dzioucha

Wysłany: 2007-03-01, 18:38   

Sama napisalas zawsze i wszdzie. Nie jestes w stanie byc z taka zawsze i wszedzie Mokra, zeby to w 100% stwierdzic.

Wogole.. co was tak wkurza, ze ktos sie cieszy, smieje nawet jak na glos?
Okej, rozumiem jak to pokazowka... ale zastanowcie sie jak czesto sie sadzi po pozorach. Czlowiek sobie cos przypomni i zaczyna szczerzyc do siebie a przejdzie jedna z druga i pomysli co za idiotka?
O tym mowie...
Zazdrosc jaka?
Zawisc niemale..
tak brzmi..

Miodowo.

#Mokra 
Bobson

Wysłany: 2007-03-01, 20:01   

Erill napisał/a:
Okej, rozumiem jak to pokazowka... ale zastanowcie sie jak czesto sie sadzi po pozorach.

No a o czym innym ja tu mowie? Nie chodzi o to ze dyskryminuje ludzi smiejacych sie glosno, donosnie, to bylby idiotyzm. CHodzi o puste panny ktore nie rozumieja co sie do nich mowia a udawaja ze tak robia.

Thar 

Wysłany: 2007-03-01, 20:22   

Mokra napisał/a:
A ta siedzi i si ecieszy ze niby wszystko rozumie

Zgadzam się w zupełności. Drażnią mnie okropnie takie "głośne" na pokaz dziewczynki. Moim skromnym zdaniem, niekiedy po sposobie śmiania się (gdy jest to jeszcze połączone z jej postawą/ mimiką/gestami) można poznać prostactwo i pustogłowie. Uważam, że każde zachowanie powinno być na właściwym miejscu. Nie lubię gdy dziewczyna o siebie nie dba (brudne paznokcie, tłuste włosy, wygniecione ubranie, odór z ust i ogólnie z całego ciała). Śmieszą mnie dziewczyny z "większą ilością ciała" powciskane w przyciasne biodrówki i krótkie bluzeczki. Obrzydzają mnie wystające boczki i brzuchy. Zawsze ale to zawsze trzeba mieć umiar.

Asiomka 
Fanatyczka

Wysłany: 2007-03-01, 20:34   

Mordred napisał/a:
skoro ladna i fajnie ubrana, to piszesz troche jakby nie na temat, nie sądzisz?

ni eni esadze bo wlasnie to mnie wkurza u lasek... ze na pokaz sie smieja i zachowuja jak jakies niewiem... a to ze jest ladna i dobrze ubrana to nie znaczy ze jest 'mądra' ...

K.K. Baczyński

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2007-03-01, 22:10   

Asiomka napisał/a:
a to ze jest ladna i dobrze ubrana to nie znaczy ze jest 'mądra' ...

widze, ze nadal temat jest ci obcy. proponuje zrobic tak - po prawej stronie monitora (ale nie NA monitorze, na ekranie) masz taki suwaczek, podjedz do gory i przeczytaj tresc tematu. "co was odrzuca w WYGLADZIE (!) kobiety", a wyglad, wiesz li czymże jest? >_<

Asiomka 
Fanatyczka

Wysłany: 2007-03-02, 10:20   

Mordred napisał/a:
co was odrzuca w WYGLADZIE (!) kobiety
dobra... Boże... moj blad. ale nie tylko ja pisze nie natemat... jedni pisza e odrzuca ich palenie... jedni ze wylgaryzm.. a to chyba nie jest wyglad a ty sie uczepiles mnie! ...

K.K. Baczyński
Ostatnio zmieniony przez Asiomka 2007-03-02, 10:20, w całości zmieniany 1 raz  

#Mokra 
Bobson

Wysłany: 2007-03-02, 13:16   

W wypadku kobiet wyglad idzie w parze z zachowaniem. Poza tym nie tylkowyglad drazni a nie ma co zakladac osobnego tematu.

Gamal 

Wysłany: 2007-03-02, 18:48   

1. Przeklinanie.
2. Palenie tytoniu.
3. Niewydepilowanie.
4. Rajstopy. Nie wiem czemu ale ich nie lubię.

Odpowiedz do tematu