Odrzuca mnie goły brzuch u dziewczyny np. w listopadzie albo grudniu. Jest lato - ok, obcisne, krótkie bluzeczki są dobre. Ale nadchodzi też zima i bardziej sexy potrafi być golf, niż dziewczyna trzesąca się z zimna jak galareta. Aż mnie samemu robi się zimno
nie no mnie odrzuca tapeta na twarzy nie mowie teraz o jakims delikatnym makijazu bo uwazam ze to podstawa zeby lepiej wygladac spalone na solarium blondynki (tragedia) a w zachowaniu jezeli sa zarozumiale, acha i nie podobaja mi sie nosy jak u komara
_________________ MałO ?? To DopChaJ tAk AżeBy Aż SiĘ WylEwAŁo
Mnie raczej odciąga obgryzanie paznokci jesli chodzi o wygląd a tak,nie mam szczególnych wymagan ;] wazne zeby była,miła schludna,i nie patrzyła na innych tylko na siebie
mnie rozwalaja takie dziewczyny, ktore mowią że ich hobby to .... solarium <hahaha>, króre maja kilo tapety, prawie jak maska (delikatna tapeta owszem ok)... ktore sa tak strasznie tlenione i nosza żelazka ... to chyba tyle z wygladu
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
a mnie sie wydaje ze"piekno lezy w oczach patrzacego". Jednym sie cos podoba a drugim zupelnie co innego to chyba normalne.Nie ma jako-takich ideałow... Po wygladzie zewnetrznym tez za wiele nie da sie wyciagnac o tej osobie...Dopiero blizsze spotakanie brzybliza nam "sylwetke"danej osoby...wiec wydaje mi sie ze temat jest jak najbardziej na miejscu...
[ Dodano: 2006-12-12, 12:01 ]
Mania napisał/a:
nie bez powodu kobiety nazywa sie plcia piekna
pod warunkiem ze kobieta jest zadbana, ładnie ubrana...wiele kobiet nie dba o siebie!!BLE
_________________ Yeah well...F*ck You!
I'm fed up with You!
I'm not as good as You?
F*ck You, I'm better than You!!
ale jeśli jest palaczką przesiąkietą fajkami, to ja mówie nie.
"se" mozesz mowic , gdyby Ciebie nerwy zjadaly tak jak mnie, daleko bez fajek bys nie doszedl.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
wiem glupie ale : cenie takie podejscie u faceta a sama po papierosa siegam ( hmm w sumie to nie jest smieszne
to zakrwawa zaiste na hipokryzje, ale glupie nie jest
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Kiedy dziewczyna jest tak strasznie chuuuuuuda.... facet nie pies na gnaty nie poleci! dziewczyny, za co was chwycić jak czasami same kości wystają! Dożywcie się co niektóre...
_________________ Wy macie tylko ten wasz wszechświat! Ja mam całą resztę!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.