Jak widze dziewczyne na której widać kawałek ubrania tylko to napewno mnie nie zainteresuje bo wiadomo w jakim celu sie tak ubiera, nienawidze takich laleczek ktore myślą że bedą mieli każdego faceta
_________________ Zyje Od Wyscigu Do Wyscigu Tylko To Sie Liczy
Code Red -18
raffi625
Wysłany: 2008-01-25, 02:24
A mnie odpychają tipsy u rąk, nie mogę patrzeć na te półmetrowe pazury. I nie lubie brwi wycieniowanych w kreske. Nie podobają mi się też dziewczyny przesanie umalowane, raczej wolę delikatny makijaż, a nie tapetę.
Odrzucające są wg mnie:
- kolczyki w brwiach, nosie, ustach i w innych częściach ciała, najlepiej wygąlają pojedyńczo lub podwójnie w uszach,
- źle dobrany podkład (efekt pomarańczy),
- platynowy blond z odrostami,
- poważniejsza nadwaga w dodatku podkreślana za ciasnymi ciuchami,
- codziennie ubieranie się na czarno
ej tak w ogole to poczułam sie zdyskryminowana... ja zawsze miałam ladny nosek ale w podstawowce moj ukochany kolega uderzył mnie "z głoiwki" w nos... i teraz jest nieco krzywy... nie tak zeby było widac ale pod pewnym kątem to jeswt widoczne normalnie faceci sa brutalnii... to nie moja wina ze ten czort mi zrobił kuku
_________________ kochać, to nie znaczy patrzeć sobie w oczy, lecz patrzeć razem w tę samą stronę...
hmm ja jakos przez tipsy nie czuje sie mniej atrakcyjna i nie zauwazylam zeby ktos mnie dyskryminowal z tego powodu (to dopiero puste:))
co mnie odrzuca? z pewnoscia kiedy sa niezadbane.. masakra.
ogolnie dziewczyny wygladajace "na jeden raz" i na "puste lale" choc fakt, ze pozory czasem myla:)
mnie odrzuca:
farbowanie wlosow na nienaturalne kolory
zapach papierosow
zucie gumy z otwartymi ustami !
tluste wlosy i tapeta!
pisanie na gg w stylu 'boshe' albo 'qurwa' (to nie wyglad ale nie moglam sie powstrzymac , wybaczcie)
brak wlasnego stylu
no i kiedy widze taka laska 'mierzaca' inne z gory na dol
to chyba tyle.
_________________ "Coco jumbo i do przodu – to moje hasło."
war
Wysłany: 2008-02-23, 21:35
a mnie odrzuca czasem sam wyglad chodzi mi o to ze czasem idac ze laska chce byc cwansza niz jest a poza tym to sztucznosc i wulgaryzm niektore kobiety uwazaja sie za cool robiac sobie z geby dupe a swoja drogom to facetom tez nie przystoi chociaz ja klne jak szefc
_________________ When we were young the future was so bright
zalezy jakie rozowe ciuchy - bo przeciez kolor rozowy sam w sobie nie jest az tak straszny czy nie ? (ja nie nosze rozowego ale uwazam ze jesli ktos nosi to nie skresla go to z listy)
_________________ "Coco jumbo i do przodu – to moje hasło."
MRN
Wysłany: 2008-03-05, 15:09
Rooster napisał/a:
Tak zwany styl Disco Laski
Tona makijażu
kilo pudru na twarzy
emowate fryzurki
metrowe pazury ;p
I do tego różowe ciuchy
Dokładnie, tylko że ja dodałbym do tego jeszcze utlenione włosiwo, białe spodnie i różowe buciki. Kijem bym nie ruszył
emilek.paluch
Wysłany: 2008-03-14, 20:56
yy mnie wkurza to że dziewczyny są głośne i takie modnisie kurde;/;/ żal.pl jak któraś ma coś takiego to już mnie odrzuca, w naszej szkole jest dużo takich 5-tek które chcą pokazac jakie to one fajne narkaa
Przepraszam, że tak wtryniam, ale jestem ciekawa czy lubicie jak dziewczyna ma makijaż? Czy nie wolicie jak jest naturalna? chodzi nawet o drobny typu tusz do rzęs czy cień do powiek .Dzieki z góry za odpowiedz
Wysłany: 2008-03-15, 14:36
cenie naturalnosc a makijaz jesli juz to lekki i na wyjatkowe okazje
a co mnie odrzuca? hmmm za male ciuchy i poprawianie ich co 5 sekund a po chwili znow jest to samo
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Wysłany: 2008-03-18, 20:17
Mnie osobiście odrzucają puste blondynki (w stylu Mariolki) i mocno wymalowane. Wolę delikatny makijaż lub wcale. Ideał?
Nie za wysoka (mam 150 cm wzrostu narazie!)
Może być inteligenta ale nie zarozumiała
Wygląd nie jest ważny,ale lepiej gdyby dbała o swoją formę, bo spaślaków też nie lubie, UWAGA: nie chce nikogo obrazić.
No...to moje zdanie.
_________________ ^^^ Co tu robi ta kreska?!?!
Wszyscy chcą twojego dobra? Nie oddaj go nikomu!
nusia9117
Wysłany: 2008-03-23, 20:47
Jako kobitka powiem tak: PODOBNO każda kobieta jest piękna- tylko trzeba to piękno umieć pokazać i podkreślić. Niektóre tego nie potrafią,ech- stąd te wszystkie platynki, tapetki itd. ;(
pozdrawiam
_________________ A póki walczę, jestem zwycięzcą...
-wulgarność (ej no można odrobinkę, ale nie cierpię jak dziewczyna bluzga na lewo i prawo, to ją przekreśla na starcie)
- niedbanie o siebie (mam na mysli takie ogólne wrażenie, a nie jakieś szczegóły typu nieuczesanie włosów)
- kiedy jest zbyt pewna siebie, a nie ma do tego podstaw (czytaj zgrywa ostrą sztukę, a wcale nią nie jest).
_________________ "Zgaś moje oczy: ja Cię widzieć mogę,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.