Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1464 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-10-01, 22:58
Yenna napisał/a:
jak są napakowane tak, że niewiadomo, czy to kobieta, czy mężczyzna.
wiadomo - mają dwa trójkąciki na klatce piersiowej
zgadzam się, kulturyści to coś okropnego a w dodatku kobiety - straszne. I pomyśleć, że takie będą do końca życia.. bo chyba za wiele im nie zejdzie z masy na starość?
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Nie lubię gdy wywyższają się. Gdy myślą, że wygląd daje im większe prawa niż pozostałym i wykorzystują to. Staram się taka nie być, bo wiem jak to odbierają osoby stojące z boku.
jesli chodzi o wyglad najbardzej odrzuca mnie sztucznosc.. czyli przesadna ilosc kosmetykow, solarium i inne wszelkie ingerencje.. pozatym jaskrawe kolory jak np. rozowy
zachowanie.. rowniez sztucznosc, falsz, agresywna kokieteria i prowokowanie.. no i za przeproszeniem pustosc w glowce ktora moze wyjsc na jaw po wypowiedzeniu jednego zdania (a wlasciwe jak zdaniem tego nazwac nie mozna)
_________________ "Believin' all the lies that they're tellin' ya
Buyin' all the products that they're sellin' ya
They say jump and ya say how high
Ya brain-dead Ya gotta fuckin' bullet in ya head"
RATM 1992
a mnie totalnie denerwuje brak wlasnego stylu, chodzace po miescie klony... taka ilosc tapety na twarzy, ze jak sie taka popchnie to jej maska spada -_-
udawanie kogos kim si enie jest. Przesadne pokazywanie kim to sie nie jest...
ukrywanie kobiecosci..
ja osobiscie kocham moje glany, czarne koszulki z zespolami, cwieki itd... ale ubrac sie kobieco tez jest milo:) trzeba wywazyc wszystko:)
po za tym dziewczyna powinna byc przede wszystkim czysta. No wiadomo o co kaman, nie bede powtarzac poprzednikow
a co do zachowania...
nie uzasadniona wulgarnosc (no, bo jak sie czlowiek wkurzy to nie panuje...)
chamstwo, patrzenie na ludzi z gory, wymyslanie sobie problemow, wyrywanie facetow swoich kolezanek (ech... ), zbyt wieele szumu dookola wlasnej osoby...
chyba tyle
_________________ 'Nie zamierzam Cię truć
pigułkami ze słów
nie potrafię uchronić od smutku,
moralności mi brak
pogubiłem się sam
chciałbym tylko
nadzieję ocalić od zła...'
uuuuuuu...... ale się naczytałam. jedne teksty trochę madrzejsze, drugie całkiem do kitu! Co byście nie powiedzieli to i tak wiadomo, że każdy facet chce mieć dziewczynę, która byłaby super modelką, której zazdrościli by mu kumple. zaden nie spojrzy na normalną dziewczynę a tym bardziej na brzydulę! a co do niektórych ps jeśli wstydziłeś się własnej dziewczyny to sorry ale jesteś frajer
jedne teksty trochę madrzejsze, drugie całkiem do kitu!
przykład tego drugiego typu poniżej:
andziulkastuden napisał/a:
Co byście nie powiedzieli to i tak wiadomo, że każdy facet chce mieć dziewczynę, która byłaby super modelką, której zazdrościli by mu kumple. zaden nie spojrzy na normalną dziewczynę a tym bardziej na brzydulę!
przykład tego pierwszego typu:
andziulkastuden napisał/a:
a co do niektórych ps jeśli wstydziłeś się własnej dziewczyny to sorry ale jesteś frajer
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Co byście nie powiedzieli to i tak wiadomo, że każdy facet chce mieć dziewczynę, która byłaby super modelką, której zazdrościli by mu kumple. zaden nie spojrzy na normalną dziewczynę a tym bardziej na brzydul
a gów*o wiesz! Znam wiele dziewczyn ktore wcale ładne nie są, a mają naprawde przystojnych facetów.. Którzy gdyby chcieli mogli miec "piekne modelki"
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
"Piękno" to pojęcie względne. Każdy mężczyzna swoją kobietkę widzi jako najpiękniejszą, najcudowniejszą, naj naj naj!
A wracając do tematu? Różowe pokemony są żenujące, kolor różowy jest dla bobasów i małych dziewczynek. I, kiedy nie są zadbane. Fleje są ble. Nie trzeba mieć najdroższych ciuchów i kosmetyków, żeby wyglądać schludnie. I przeklinanie. I papierochy.
ŻE
NA
DA
co do wygładu każdy ma inny gust prawda.. ale przede wszystkim kobieta powinna o sobie dbać !! niektórym tego niestety brakuje z charakteru napewno nie powinna przeklinać bo mnie to osobiście razi nie powinna być pusta..... nie udawać kogoś kim nie jest musi być poprostu naturalna
Wysłany: 2007-10-29, 20:01 Re: co was odrzuca w wygladzie kobiety?
deela napisał/a:
co mezczyzn odrzuca w wugladzie lub zachowaniu kobiety i psuje "pierwsze wrażenie"?
1st Zapach - jakby właśnie wykąpała się w perfumach i wszyscy w promieniu dwudziestu metrów powinni o tym wiedzieć;
2nd Wulgaryzmy - kobieta nie powinna notorycznie przeklinać, sporadycznie i w wyjątkowych okolicznościach owszem ale nie co drugie słowo (czy nawet jedno na zdanie);
3th Niespójny wygląd - zbyt "pokolorowana" twarz (oczy, usta, itd), zbyt mocna farba na włosach, obcisłe ubrania gdy nie mają czego podkreślać.
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1464 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-11-06, 16:05
Saymon napisał/a:
Chamstwo, wygląd
przeczytaj najpierw temat. brzmi on tak:
Cytat:
co was odrzuca w wygladzie kobiety?
a teraz napisz jeszcze raz odpowiedniego posta
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Kobieta nie może mieć poobgryzanych paznokci i skórek - u faceta jeszcze ujdzie, ale też nie bardzo.
Odrosty na pół głowy (najlepiej w skrajnie odmiennym kolorze) i tłuste włosy - ło matko!
I ogólne zaniedbanie, tłusta cera, workowe ciuchy. Totalna klapa.
_________________ Złap Byka za rogi
Ostatnio zmieniony przez ForceRecon 2007-11-21, 08:54, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.