Imponują mi kobiety, które czują totalne spełnienie w byciu zoną i matką. Tylko. Jednak musza to być kobiety zadbane, inteligentne, atrakcyjne i z taką życiową iskierką.
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
napewno wsrod kobiet cenie te ktore znaja swoja wartosc, o nieprzecietnej osobowosci - nie takie co to smieja sie jak Doda lecz ktore maja jakies swoje wlasne zainteresowania i pasje oraz w zyciu do czegos daza , umiejace zabarc glos w rozmowie (posiadajce wlasna opinie) a rownoczesnie zaleznie od sytuacji potrafiace 'trzymac jezyk za zebami'
wlasciwie zauwarzylem ze wsrod tlumu moja uwage zwracaja zwlaszcza kobiety posiadajace tzw. klase zachowujace jakies 'namiastki' kobiecosci dbajace o swoj wyglad zwlaszca doceniam i lubie chocby kobiety ktore potrafia sie ladnie ubrac, zaleznie od okazji mile widziane sa tak zadkie w dzisiejszych czasach sukienki czy spodnice i nieprzesadzony naturalny makijaz ( bywa ze poprostu szczeke urywa jak sie ktoras 'zestroi' )
mile widziane rowzniez sa cechy takie jak poczucie humoru czy umijetosc wysluchania drugiej osoby,( niestety czesto nasze panie niekca sluchac krzycza i tupia nogami a slowo kompromis jest im calkiem obce )
mile widziany jest rowzniez szeroko pojety umiar i znajomosc swoich mozliwosci zarowno w odniesieniu do alkocholu jak i slodyczy..
mysle ze mogl bym tu jeszcze wymienic kilka cach ale poznajac osobe obdazana mniej/wiecej w/w cechami mialbym ochote poznac ja bardziej i nawiazac dluzsza znajomosc
A mi imponują kobiety czytające dobrą literaturę, a nie jakiś chłam oraz zdolnością logicznego myślenia i orientacji w terenie
no to bym Ci kompletnie niezaimponowała-oriętację mam taką,że pożal się Panie Boże,a logika..co to logika?:P
Mi imponują kobiety,które jednocześnie potrafią być kobietą,gospodynią,matką,żoną i bizneswoman-pełen szacunek..
No i kobiety,które mają swoje pasje,są wrzechstronne i nie boją się wyzwań.
_________________ ...wiemy o sobie tyle,na ile nas sprawdzono...
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-08-14, 14:42
Ciało - zgrabne ale nie za chude.. musi być za co złapać, nie? xD
Włosy - zadbane, błyszczące, ładnie obcięte
Oczy - najważniejsze, mają być ładne i niewinne
Uśmiech - ładny
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
cialo - muskularne i zadbane
włosy - krótkie ciemne
oczy - aby mial przeniliwe spojrzenie. zeby pasowaly do reszty
uroda - taka ala mulacik
usmiech - bialy i szczery
jak sie taki znajdzie to prosze o kontakt. Podaje numer... xD
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.