Co do wygladu to najpierw selekcje musi przejsc twarz .. pozniej reszta ciala w szczegolach i calosci ... no ale rownie wazne co wyglad jest osobowosc.. musi byc interesujaca, niespotykana, wyjatkowa ale zeby to stwierdzic potrzeba zapewne duzo czasu.. ale na dobry poczatek wymagana inteligencja (najlepiej wyzsza od mojej ) , sczerosc, zasady.. charakterek
to w skrocie i uproszczeniu sklada sie na wyjatkowa kobiete ktora pociagalaby mnie nieslychanie .. malo takich ale sie zdarzaja ale co dobre to ciezko znalezc i tak ma byc
_________________ "Believin' all the lies that they're tellin' ya
Buyin' all the products that they're sellin' ya
They say jump and ya say how high
Ya brain-dead Ya gotta fuckin' bullet in ya head"
RATM 1992
hubert_snd
Wysłany: 2007-12-28, 15:18
Kobitka musi byc ładna, inteligentna itp. itd. Ale jak nie ma ładnej pupy to ja nie jestem zainteresowany. Ale w polsce dużo ładnych tyłeczków...
Kobiecość. Uroda to wiadomo, więc nie będę o tym mówił. Ale chcę czuć że to jest kobieta. Ma się seksownie ubierać dla mnie od czasu do czasu, okazywać mi czasami że jest tylko małą, słabą istotką i że potrzebuje się przytulić. Kiedy oczekuje że jej pomogę, ochronię itp. Kobieta a nie rozwrzeszczana feministka chcąca być bardziej spocona i umięśniona ode mnie.
_________________ "Zgaś moje oczy: ja Cię widzieć mogę,
Kobieta a nie rozwrzeszczana feministka chcąca być bardziej spocona i umięśniona ode mnie.
Hahaha xD to było świetne aż spadłam z krzesła
Myślałam że więcej samców wspomnij o wyglądzie bo bardzo wiele uważa to za jedną z najważniejszych rzeczy (nie wszyscy) to tak jagbyście uważali, że wygląd ma znaczenie w odbiciu na charakter...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.