Wysłany: 2008-01-15, 13:41 co sądzicie o portalach społecznościowych???
mam pytanie do kobiet i mężczyzn co sądzicie o portalach społecznościowych na których można się poznać i porozmawiać czy jest to dobre waszym zaniem czy nie???
Piszcei co myślicie???
Wszystko jest dla ludzi. Tym bardziej, ze sa tacy, ktorzy nie potrafia zdobyc sie na odwage, zeby poznac kogos IRL.
Ale to nie zastapi rzeczywistosci.
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
no rzeczywistości nie zastąpi, ale może z takiej znajomości wyniknąć coś więcej niż sama znajomość przecież można się zawsze w pewnym momencie znajomości spotkać i być ze sobą parą w realu czyż nie tak???
Uważam, że są fajne... Można tam poznać naprawdę wartościowych ludzi, może czasem trochę nieśmiałych, takich których w realu nigdy byśmy nie spotkali (bo mieszkają daleko albo byśmy nie zwrócili na siebie uwagi, różnie to bywa). Przecież można potem umówić się na spotkanie.
bocian napisał/a:
wierzycie że można poznać kogoś przez portal i zostać przyjaciółmi lub nawet może parą??? Co sądzicie na ten temat???
Tak, ja tak poznałam przyjaciela... Przecież spotkanie wykaże, jaka ta osoba jest naprawdę. Ale z drugiej strony wiem, że trzeba uważać na znajomości z sieci!
_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę...", bo "W życiu piękne są tylko chwile..."
Będę wieczorem....
portal nie portal.. ogólnie internet, bo zawsze wszystko zaczyna się od rozmowy..
moja siostra znalazła. są już zaręczeni. przez irca się poznali (;
ja ogólnie jestem za portalami, bo to fajna zabawa, można poznać nowe osoby, doznać pozytywnych wrażeń. oczywiście wszystko zależy od tego, na kogo się trafi i tyle.
_________________ Lord, Help me be the person my dog thinks I am.
Na jakie portale najczęściej wchodzicie żeby kogoś poznać może podajcie jakieś namiary czyli można zakochać się w sieci , a później może nawet się zaręczyć i spędzić resztę życia z tą osobą.
Moim zdaniem nawet to forum można nazwać swego rodzaju portalem społecznościowym, więc chyba ciężko, żeby ktoś piszący tutaj był przeciw. Myślę, że całkiem sporo osób zawdzięcza temu miejscu bardzo ciekawe znajomości. :p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.