Forum Dyskusyjne :: co sądzicie o portalach społecznościowych???

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Mężczyźni » co sądzicie o portalach społecznościowych???

co sądzicie o portalach społecznościowych???
Autor Wiadomość

bocian 

Wysłany: 2008-01-15, 13:41   co sądzicie o portalach społecznościowych???

mam pytanie do kobiet i mężczyzn co sądzicie o portalach społecznościowych na których można się poznać i porozmawiać czy jest to dobre waszym zaniem czy nie???
Piszcei co myślicie???

Matteo 

Wysłany: 2008-01-15, 22:13   

Ja myślę że dla kogoś kto nie ma innej możliwości poznania kogoś interesującego i pogadania to dobra rzecz np. na początek nowej znajomości.

#luba 
puella pulchara

Wysłany: 2008-01-15, 22:23   

Wszystko jest dla ludzi. Tym bardziej, ze sa tacy, ktorzy nie potrafia zdobyc sie na odwage, zeby poznac kogos IRL.
Ale to nie zastapi rzeczywistosci.
"Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."

Nabokov Rozpacz

bocian 

Wysłany: 2008-01-16, 16:16   

no rzeczywistości nie zastąpi, ale może z takiej znajomości wyniknąć coś więcej niż sama znajomość przecież można się zawsze w pewnym momencie znajomości spotkać i być ze sobą parą w realu czyż nie tak???

*miss irony 

Wysłany: 2008-01-18, 10:18   

Jestem za.
A ja cie kocham

bocian 

Wysłany: 2008-01-21, 21:38   

wierzycie że można poznać kogoś przez portal i zostać przyjaciółmi lub nawet może parą??? Co sądzicie na ten temat???

Frieda 

Wysłany: 2008-01-21, 22:03   

Uważam, że są fajne... Można tam poznać naprawdę wartościowych ludzi, może czasem trochę nieśmiałych, takich których w realu nigdy byśmy nie spotkali (bo mieszkają daleko albo byśmy nie zwrócili na siebie uwagi, różnie to bywa). Przecież można potem umówić się na spotkanie.
bocian napisał/a:
wierzycie że można poznać kogoś przez portal i zostać przyjaciółmi lub nawet może parą??? Co sądzicie na ten temat???

Tak, ja tak poznałam przyjaciela... Przecież spotkanie wykaże, jaka ta osoba jest naprawdę. Ale z drugiej strony wiem, że trzeba uważać na znajomości z sieci!
"Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę...", bo "W życiu piękne są tylko chwile..."
Będę wieczorem....

matra 

Wysłany: 2008-01-21, 22:34   

bocian napisał/a:
można poznać kogoś przez portal

portal nie portal.. ogólnie internet, bo zawsze wszystko zaczyna się od rozmowy..
moja siostra znalazła. są już zaręczeni. przez irca się poznali (;

ja ogólnie jestem za portalami, bo to fajna zabawa, można poznać nowe osoby, doznać pozytywnych wrażeń. oczywiście wszystko zależy od tego, na kogo się trafi i tyle.

---
tiruriru (-%

bocian 

Wysłany: 2008-01-23, 16:15   

Na jakie portale najczęściej wchodzicie żeby kogoś poznać może podajcie jakieś namiary czyli można zakochać się w sieci , a później może nawet się zaręczyć i spędzić resztę życia z tą osobą.

matra 

Wysłany: 2008-01-23, 16:26   

bocian napisał/a:
czyli można zakochać się w sieci , a później może nawet się zaręczyć i spędzić resztę życia z tą osobą.

poznać tą drugą osobę możesz wszędzie, a takie portale to już chyba zdesperowanym zostają, tak myślę.. dla mnie to by była chyba ostateczność..

---
tiruriru (-%

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2008-01-23, 16:40   

Moim zdaniem nawet to forum można nazwać swego rodzaju portalem społecznościowym, więc chyba ciężko, żeby ktoś piszący tutaj był przeciw. Myślę, że całkiem sporo osób zawdzięcza temu miejscu bardzo ciekawe znajomości. :p

bocian 

Wysłany: 2008-01-28, 20:39   

moim zdaniem można poznać ludzi na portalach, a nie na forach zewnętrznych. Znacie jakieś ciekawe portale czy nie???

Odpowiedz do tematu