....co odstrasza was w stosunku do kobiety, sprawia ze czujecie sie osaczeni??jesli dziewczyna jest głupia,udaje lepszą niż jest albo wysyla infantylne smsy??
A co was w zachowaniu dziewczyny przyciąga?
Mnie osobiscie odstrasza od kobiety materialistwo (bo niestety jest coraz wiecej takich dziewczyn z ta cecha ) Gdy wyczuje ze jakas dziewczyna sie do mnie podstawia z powodu tylko kasy to od razu stawiam ja na liscie skreslonych i nie ma co ze mna juz gadac bo nie bedzie mialo to i tak juz wedlug mnie sensu Nie odrzucam dziewczyn tylko dlatego jak sie zachowuja i to nawet bardzo dobrze bo wtedy wiem na prawde jaka ona jest a gdyby udawala kogos innego to nigdy bym nie poznal jej az tak dobrze i nie wiedzial jaka ona jest
A co mnie przyciaga do dziewczyn... jest kilka takich rzeczy ale wole zachowac je dla siebie
Wysłany: 2005-11-25, 09:29
Matys napisał/a:
materialistwo
materializm misiu
wiesz tak bylo od zawsze to zedne novum.....
a mnie od facetow ze tak sobie pozwole na wariacje na temat tematu to.... materializm wygladowy
laska musi WYGLADC byc szczupla zadbana wytapetowana i jednoczesnie naturalna...... i jezeli facet ma kase to tego od laski czesto gesto wymaga wlasnie wygladu, bo stac go na lepsza a laski ktore leca na kase robia wszystko zeby tak wygladac
chory uklad ale powszechny jak gryoa na jesien
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Materializm to jednak chec lepszego zycia w przyszłosci..ale wiadomo ze prawdziwej miłosci po pieniadzach sie nie zweszy.
materializm wygladowy natomiast serzy sie głównie wsród facetów i mało jest takich którzy "lecą"na brzydka dziewczyne.
materializm wygladowy natomiast serzy sie głównie wsród facetów i mało jest takich którzy "lecą"na brzydka dziewczyne.
Nie tylko wsrod facetow wsrod dziewczyn tez Wezmy pod uwage na przyklad miliarderow ktorzy maja po 60-65 lat a maja zony po 20-25 lat i czy to jest normalne ?? Watpie ze taka dziewczyna faktycznie sie w takim dziadku zakochala skoro wokol niej jest napewno wielu mlodych chlopakow Ona tylko leci wtedy na jego kase i liczy na sapdek po tym dziadku
a kobieta to niby nie wqrza mnie że facetów stale się posądza o lecenie tylko na wygląd a czy któraś z pań umóuwiła się kiedyś z koleciem który im się nawet ani trohe z wyglądu niepodobał tak od razu bo czasem może się komuś charakter spodobac po jakims czasie ale to inna bajka tak to jest że kobitki na nas zwalają a same nie są święte
inicjatywa wyszła z jego strony.Ja umawiałam sie z nim jak z kolega.Po jakims czasie zauwazyłam ze to super facet do tego smieszny i zakochany we mnie...i mnie te wzieło No i jego wyglad(wcale mi sie nie podobał)przestał mi preszkadac ba!stwierdziłam ze jest całkiem przystojny
mnie o dziewczynach odstrasza to ze potrafia sobie kolesi wokol palca owinac
reszta jest u dziewczyn po prostu super
dziewczyny to skarb tej ziemi (szczególne pozdro dla Wampirqa)
[ Dodano: 2005-12-04, 11:14 ]
a co do historii która opowaida wampi: z tego kolesia to farciarz
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
inicjatywa wyszła z jego strony.Ja umawiałam sie z nim jak z kolega.Po jakims czasie zauwazyłam ze to super facet do tego smieszny i zakochany we mnie...i mnie te wzieło No i jego wyglad(wcale mi sie nie podobał)przestał mi preszkadac ba!stwierdziłam ze jest całkiem przystojny
Wysłany: 2005-12-04, 18:14
Michał napisał/a:
wampirzyca:) napisał/a:
Zdezorientowany
czego sie krzywisz....moze to o tobie mowa?
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
czy któraś z pań umóuwiła się kiedyś z koleciem który im się nawet ani trohe z wyglądu niepodobał
ja,ale to mialobyc tylko na stopie kolezenskiej, haha tak mnie oczarowal,ze w marcu bedziemy juz 3 lata ze soba :lol: wtedy podobal mi sie zupelnie inny typ mezczyzn,az wstyd sie przyznac na szczescie byl tak dojrzaly,ze zauwazyl ,ze pod maska imprezowiczki czai sie zupelnie inna kobieta.Do dzisiaj nie moge uwierzyc,ze z takiego przypadku zrodzilo sie takie uczucie-szczesciara ze mnie(az sie wzruszylam :wink: ).
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.