Forum Dyskusyjne :: Co odstrasza/przyciaga

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Mężczyźni » Co odstrasza/przyciaga

Co odstrasza/przyciaga
Autor Wiadomość

wampirzyca:) 

Wysłany: 2005-11-24, 21:22   Co odstrasza/przyciaga

....co odstrasza was w stosunku do kobiety, sprawia ze czujecie sie osaczeni??jesli dziewczyna jest głupia,udaje lepszą niż jest albo wysyla infantylne smsy??
A co was w zachowaniu dziewczyny przyciąga?

Matys 

Wysłany: 2005-11-25, 01:09   

Mnie osobiscie odstrasza od kobiety materialistwo :( (bo niestety jest coraz wiecej takich dziewczyn z ta cecha :( ) Gdy wyczuje ze jakas dziewczyna sie do mnie podstawia z powodu tylko kasy to od razu stawiam ja na liscie skreslonych i nie ma co ze mna juz gadac bo nie bedzie mialo to i tak juz wedlug mnie sensu :( Nie odrzucam dziewczyn tylko dlatego jak sie zachowuja :P i to nawet bardzo dobrze bo wtedy wiem na prawde jaka ona jest :) a gdyby udawala kogos innego to nigdy bym nie poznal jej az tak dobrze i nie wiedzial jaka ona jest :(

A co mnie przyciaga do dziewczyn... jest kilka takich rzeczy ale wole zachowac je dla siebie :P

#deela 

Wysłany: 2005-11-25, 09:29   

Matys napisał/a:
materialistwo

materializm misiu
wiesz tak bylo od zawsze to zedne novum.....
a mnie od facetow ze tak sobie pozwole na wariacje na temat tematu to.... materializm wygladowy
laska musi WYGLADC byc szczupla zadbana wytapetowana i jednoczesnie naturalna...... i jezeli facet ma kase to tego od laski czesto gesto wymaga wlasnie wygladu, bo stac go na lepsza a laski ktore leca na kase robia wszystko zeby tak wygladac
chory uklad ale powszechny jak gryoa na jesien

Matys 

Wysłany: 2005-11-25, 09:39   

deela napisał/a:
chory uklad ale powszechny jak gryoa na jesien

No niestety :( najwidoczniej tak musi byc :(

deela napisał/a:
materializm

Sorrki za blad :P ale z uwagi na godzine o ktorej to pisalem to mialo mi sie prawo zdarzyc :D No chyba ze jestes innego zdania :P

#deela 

Wysłany: 2005-11-25, 17:11   

Matys napisał/a:
No chyba ze jestes innego zdania

moze to byl zamierzony neologizm a ja nie uszanowalam twojej tworczej postawyy....czasami pipa ze mnie

Matys 

Wysłany: 2005-11-25, 18:34   

deela napisał/a:
moze to byl zamierzony neologizm a ja nie uszanowalam twojej tworczej postawyy

No nie o to chodzi :) Chcialas przede wszystkim na pewno dobrze :]

deela napisał/a:
czasami pipa ze mnie

Ja tak bynajmniej na Twoj temat nie mysle :)

Wysłany: 2005-11-26, 14:12   

Materializm to jednak chec lepszego zycia w przyszłosci..ale wiadomo ze prawdziwej miłosci po pieniadzach sie nie zweszy.
materializm wygladowy natomiast serzy sie głównie wsród facetów i mało jest takich którzy "lecą"na brzydka dziewczyne.

Matys 

Wysłany: 2005-11-26, 16:03   

wampirzyca:) napisał/a:
materializm wygladowy natomiast serzy sie głównie wsród facetów i mało jest takich którzy "lecą"na brzydka dziewczyne.

Nie tylko wsrod facetow ;) wsrod dziewczyn tez :| Wezmy pod uwage na przyklad miliarderow ktorzy maja po 60-65 lat a maja zony po 20-25 lat i czy to jest normalne ?? :/ Watpie ze taka dziewczyna faktycznie sie w takim dziadku zakochala skoro wokol niej jest napewno wielu mlodych chlopakow :P Ona tylko leci wtedy na jego kase i liczy na sapdek po tym dziadku :(

AnUsIa17 
:*:*:*

Wysłany: 2005-11-27, 16:15   

Matys napisał/a:
Ona tylko leci wtedy na jego kase i liczy na sapdek po tym dziadku

no wiadomo ze tak jest.. w koncu facet w tym wieku stracil juz na atrakcyjnosci :)

jiriki 

Wysłany: 2005-11-29, 20:20   

a kobieta to niby nie :P wqrza mnie że facetów stale się posądza o lecenie tylko na wygląd a czy któraś z pań umóuwiła się kiedyś z koleciem który im się nawet ani trohe z wyglądu niepodobał tak od razu bo czasem może się komuś charakter spodobac po jakims czasie ale to inna bajka :hyhy: tak to jest że kobitki na nas zwalają a same nie są święte :D

Wysłany: 2005-11-30, 15:13   

Cytat:
czy któraś z pań umóuwiła się kiedyś z koleciem który im się nawet ani trohe z wyglądu niepodobał

Tak.Ja tak.I nie załuje.Bo to był dłuugi zwiazek :hyhy:

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2005-11-30, 19:58   

Cytat:
czy któraś z pań umóuwiła się kiedyś z koleciem który im się nawet ani trohe z wyglądu niepodobał

Tak.Ja tak.I nie załuje.Bo to był dłuugi zwiazek :hyhy:

A z której strony była inicjatywa? Sam musiał prosić Cię przez jakiś czas? Oczarował Cię jakoś swoim sposobem mówienia?

Wysłany: 2005-11-30, 20:03   

inicjatywa wyszła z jego strony.Ja umawiałam sie z nim jak z kolega.Po jakims czasie zauwazyłam ze to super facet do tego smieszny i zakochany we mnie...i mnie te wzieło :hyhy: ;) No i jego wyglad(wcale mi sie nie podobał)przestał mi preszkadac ba!stwierdziłam ze jest całkiem przystojny :hyhy: :]

czubek :P 
"swistu"

Wysłany: 2005-12-04, 11:12   

mnie o dziewczynach odstrasza to ze potrafia sobie kolesi wokol palca owinac :(
reszta jest u dziewczyn po prostu super :D
dziewczyny to skarb tej ziemi :D (szczególne pozdro dla Wampirqa)

[ Dodano: 2005-12-04, 11:14 ]
a co do historii która opowaida wampi: z tego kolesia to farciarz :D
Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)

Dziękuje!

@Michał 

Wysłany: 2005-12-04, 16:18   

inicjatywa wyszła z jego strony.Ja umawiałam sie z nim jak z kolega.Po jakims czasie zauwazyłam ze to super facet do tego smieszny i zakochany we mnie...i mnie te wzieło No i jego wyglad(wcale mi sie nie podobał)przestał mi preszkadac ba!stwierdziłam ze jest całkiem przystojny

:/

#deela 

Wysłany: 2005-12-04, 18:14   

Michał napisał/a:
inicjatywa wyszła z jego strony.Ja umawiałam sie z nim jak z kolega.Po jakims czasie zauwazyłam ze to super facet do tego smieszny i zakochany we mnie...i mnie te wzieło No i jego wyglad(wcale mi sie nie podobał)przestał mi preszkadac ba!stwierdziłam ze jest całkiem przystojny

Zdezorientowany

czego sie krzywisz....moze to o tobie mowa?

@Michał 

Wysłany: 2005-12-04, 18:16   

deela napisał/a:

nie :]

Ale nie lubie gdy wampirzyca:), pisze o innych facetach :/

Wysłany: 2005-12-04, 21:17   

Cytat:

Jakby to było o nim to tez by sie zdołował i krywił przez to ze napisałamze mi sie ten pan w ogóle nie podobał z wygladu ;)

#deela 

Wysłany: 2005-12-05, 08:09   

Jakby to było o nim to tez by sie zdołował i krywił przez to ze napisałamze mi sie ten pan w ogóle nie podobał z wygladu

no mnie by z wygladu nie pociagnal, wiec mysle ze ma jakies inne walory :P

Świeta 
obrazki są

Wysłany: 2005-12-26, 14:55   

jiriki napisał/a:

ja,ale to mialobyc tylko na stopie kolezenskiej, haha tak mnie oczarowal,ze w marcu bedziemy juz 3 lata ze soba :lol: wtedy podobal mi sie zupelnie inny typ mezczyzn,az wstyd sie przyznac ;) na szczescie byl tak dojrzaly,ze zauwazyl ,ze pod maska imprezowiczki czai sie zupelnie inna kobieta.Do dzisiaj nie moge uwierzyc,ze z takiego przypadku zrodzilo sie takie uczucie-szczesciara ze mnie(az sie wzruszylam :wink: ).
Who's playing tricks on me?"

Odpowiedz do tematu