materializm wygladowy natomiast serzy sie głównie wsród facetów i mało jest takich którzy "lecą"na brzydka dziewczyne.
leci sie na tzw "laski". kocha sie wszystkie.
Cytat:
dziewczyny to skarb tej ziemi
taaa... zakopmy je gleboko! ;-p
mnie w kobietach odstrasza glupota, chec bycia taka jak inne, brak poczucia humoru, nachalnosc i NIE SZANOWANIE SIEBIE.
pociaga?... nie zwodzmy sie, faceci nie patrza tylko na nogi, biust i tylek. jak sie znajdzie "tę" dziewczyne, pociaga nas w niej wszystko, nawet nieodlaczne zimowe pociaganie nosem ;-] ...
"Every breath you take
And every move you make
Every bond you break’, every step you take..."
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
pociaga?... nie zwodzmy sie, faceci nie patrza tylko na nogi, biust i tylek. jak sie znajdzie "tę" dziewczyne, pociaga nas w niej wszystko, nawet nieodlaczne zimowe pociaganie nosem ;-]
oby
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Tak ! zgadzam się z wczesniejszą wypowiedzią! Ja nienawidze takich dziewczyn typu "Barbie" to takie puściiutkie lalunie i myślą że wyglądem głównie coś zdołają.....no ale cóż...faceci takie lubią! a to jest dziwne...
_________________ :::::::::Yo soy muy quapo como las flores rosas después de la tormenta::::::::
pociaga?... nie zwodzmy sie, faceci nie patrza tylko na nogi, biust i tylek. jak sie znajdzie "tę" dziewczyne, pociaga nas w niej wszystko, nawet nieodlaczne zimowe pociaganie nosem ;-] ...
Tak ! zgadzam się z wczesniejszą wypowiedzią! Ja nienawidze takich dziewczyn typu "Barbie" to takie puściiutkie lalunie i myślą że wyglądem głównie coś zdołają.....no ale cóż...faceci takie lubią! a to jest dziwne...
sluchaj,nie generalizuj,bo te jest zbyt proste
Myslisz stereotypowo,a czasem mozna sie naprawde pomyslic...i to gruuuuubo!
dla mnie najwazniejsze jest pierwszy kontakt wzrokowy jezeli go nie ma to znaczy ze nie wpadlem dziewczynie w oko albo jest zbyt niesmiala i dla mnie (odpada)
Ostatnio zmieniony przez Sabadero 2006-07-25, 21:30, w całości zmieniany 1 raz
Spójrz np. na mnie. Doskonały przykład takiego faceta - nic tylko skorzystać z okazji i rwać takiego.
a jakze hehe
rewers napisał/a:
nieoogolone nogi i pachy
teraz to chyba juz tylko dziczyzna ma takowe
And I have no privacy
And I have no privacy
) Oj Prymasie, za wysokie progi na moje nogi A na serio to nie myslalam,ze mozna to odebrac powaznie,predzej pozwolilabym sobie traktowac Ciebie niczym brata
Prymas napisał/a:
Przecież jesteś już z kimś związana
prawda prawda hehe
Prymas napisał/a:
Chyba że polecałaś mnie jakiejś swojej znajomej.
jak znajde jakas z twoich okolic to zrobie to z pewnoscia, co tam kolezankom bede zalowac
And I have no privacy
Znów wypowiadam się w takim temacie, ale cóż. Już kiedyś zostałam nazwana les, więc mnie to już nie obchodzi.
Mnie odstrasza tona tapety na twarzy, czarne odrosty pod blond włosami, tipsy na 2 metry i trochę. Nie szanowanie się. Namalowane brwi... blee...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.