Jakie w³osy najbardziej podobaj± wam siê u dziewczyn: blond, czarne, br±zowe?? Proste czy krêcone? Z jakimi dziewczyny najbardziej wam siê podobaj±?? (chodzi mi o w³osy na g³owie )
_________________ "La speranza e l'ultima a morire..."
To pytanie jest do¶c wzglêdne, bo mi mo¿esz siê podobaæ w krêconych lub prostych. Najlepiej to dopasuj fryzure do kszta³tu Twojej twarzy i wtedy napewno bêdzie dobrze
czy nie bylo juz takiego tematu? bondynki, brunetki, cos tam, cos tam?
_________________ "Jakkolwiek bym siê nie stara³, nie potrafiê ju¿ znale¼æ siê z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choæby rozsi±¶æ siê wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporz±dek; meble poprzestawiano, ¿arówka siê przepali³a, strzêpy przesz³o¶ci walaj± siê po pod³odze."
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.