Mam dosc dziwne pytanie ale jak widze na ulicach to wiekszosc facetow patrzy u kobiet na biust (nie dziwie sie) ale czy kazdego z was pociagaja duze piersi ?? czy wolicie jakies mniejsze
c nie sa "mniejsze" ^_^ zanim zaczniecie podawac rozmiary, to sie w nich zorientujcie;)
jesli chodzi o mnie (choc temat jest w dziale facetoow ale ja chyba tez moge:P?) to podobaja mi sie srednie;) a odpadaja:D ale fakt, np c75 czy 85 sa spoko;)
ja tam lubie swoje;D i nie tylko ja hehehe
Nie, mnie nie pociągają duże. :p W ogóle jakoś specjalnie się im nie przyglądam (jak na osobnika płci brzydkiej) - wolę inną część ciała. xD Ale jak już biust to rozmiar powinien być, że się tak wyrażę, "odpowiedni". :p To najlepsze określenie, które jakiś czas temu zapadło mi w pamięć. A tak w ogóle to rzeknę tak: Gdyby postawiono przede mną z lewej strony wielowarstwowo ubraną dziewczynę, do której bym coś czuł, a z prawej strony jakąś "super laskę" (uznaną przez ogół) z obnażonymi piersiami, to moje oczy biegłyby zdecydowanie w lewo. :p
Wysłany: 2006-08-07, 11:17
stare przyslowie pszczół mówi
dziewieci na dziesieciu mezczyzn podniecaja duze piersi
a dziesiatego podnieca tych dziewieciu
nieraz juz byla dyskusja o cyckach i co by faceci nie mowili jak zaloze sredni dekolt to na latarnie wpadaja
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Ee tam małe lepsze:P Przynajmniej jak z kims rozmawiasz to ci sie patrzy w oczy a nie na cycki:PDodatkowa zaletą jest to że jak biegniesz to ci się nic nie obija o brodę:)) Poza tym zgadzam się: małe jast piekne, a jak facet ma sie zakochać, to wielkość piersi powinna mu być obojętna!
_________________ Granicy serca nie przekroczysz bez paszportu wzajemności...
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2006-08-24, 16:58
Jeśli wedlug Ciebie 75C są "mniejsze" to zastanawiam jakie są duże... yyyy...
sama jestem posiadaczką cudownych bliźniaków 75B które napawają mnie dumą dzięki swej idealności
Natomiast moja przyjaciółka ma 80D... jej dekolt delikatnie mówiąc jest przez panów podziwiany. ;-)
I znow Ja dodam swoje male co nieco Wkoncu po to jest forum.
Jak wiadomo kobieta i mezczyzna roznia sie. Wow odkrylem ameryke. Ale chodzi mi tutaj typ myslenia. Wiekszoc facetow z tego co wiem patrza na dupke i piersi. I to jest caly poglad sytuacji jak juz widzi ze kobieta ma spory tylek a na klacie pustki to juz wiadomo ze nie jak nie ma szans nie bedzie sie podobac. Ale na odwrot gdy kobieta ma wielkie piersi a mala dupke to wiadomo odrazu ze powiekszane sylikony i te bzdety co mozna wpakowac w klate! No bywa. Co by nie bylo kazdemu sie spodoba kobieta ktora ma ksztalt klepsydry nic nowego. Jesli chodzi o mnie to nie pociagaja mnie wielkie piersi. Bo wielkie piersi kojarza mi sie z sylikonem albo z wielkim stanikem ktory musialbym odpinac dwoma rekoma i jeszcze trzymac przod bo by mnie zalalo no szkoda gadac. Za to srednie piersi (male jakos mnie nie kreca jak patrze na fotki) ktore sa jedrne i takie fajniutkie (chodzi mi o jedrnosc nadal) to po prostu miodzio. Oczywiscie bede chwalil swoja kobiete ale przy tym nie bede sie rozpisywal bo to sprawa glownie dla mnie
Jak kto woli ale mnie wielkie piersi wpedzaja w zaklopotanie i w niedbalstwo o siebie... bo jednak takie obwisle... tyle
Wysłany: 2006-08-24, 20:06
aha ja mialem 3 dziewczyny z duzym i nie mialem komfortu idziesz z taka wszyscy sie lampia dzieciaki docinaja ... po 2 nie wygodnie mi z nim a doswiadczenie mam zapewne wieksze niz ty z meskimi fiutami moze u gory zle napisalem ale miseczka pow C mi nie lezy takie jest moje zdanie i koniec !
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
hehe macie tu fajne wypowiedzi:P Nie no ja mysle ze kazde sa fajne ale gustowałbym jednak w średnich. Podałbym wam nr ale sie nie znam na ty chyba mi sie nie dziwicie bo jestem jeszcze młodym facetem. Moze kiedys któras dziewczyna mnie w to wtajemniczy hehe:P
Ja wole nogi i fajny brzuch.Faceci,ktorzy sie ciagle fascynuja piersiami cierpia na syndrom karmienia matki/jesli byli karmieni piersia/.Podswiadomie poszukuja w kobietach postaci matki,ktorej piersi kojarza sie ze spelnieniem /Freud-wstep do psychoanalizy/
Mi poprostu starczają rozmiar 60-70 C nie lubie większych bo nie lubie . Jak są mniejsze mi to nie przeszkadza ważna jest ta osoba co nosi te piersi. I Tylko tyle powiem .
Każdy biust jest na swój sposób łądny. Mi osobiscie podobają się takie średnie piersi ,ładnie wyglądjące,proporcjonalne do ciała kobiety.Nie uznaję sylikonu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.