Forum Dyskusyjne :: Biust

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Mężczyźni » Biust

Biust
Autor Wiadomość

Ruget 
:*

Wysłany: 2006-08-07, 09:09   Biust

Mam dosc dziwne pytanie ale jak widze na ulicach to wiekszosc facetow patrzy u kobiet na biust (nie dziwie sie) ale czy kazdego z was pociagaja duze piersi ?? czy wolicie jakies mniejsze :)

Ja osobiscie lubie mniejsze okolo 75 C :P

*tafcio 

Wysłany: 2006-08-07, 09:23   

ja lubie takie co by mi akurat w dlonie pasowały :super:

Ruget 

Wysłany: 2006-08-07, 09:38   

oo :D ladnie powiedziane :) i by wygodnie sie je calowalo :P

Witam Cie Gość, po ciemnej stronie mocy :P

#bLu 
I dont like iT

Wysłany: 2006-08-07, 10:18   Re: Biust

Ruget napisał/a:

Ja osobiscie lubie mniejsze okolo 75 C :P

c nie sa "mniejsze" ^_^ zanim zaczniecie podawac rozmiary, to sie w nich zorientujcie;)
jesli chodzi o mnie (choc temat jest w dziale facetoow ale ja chyba tez moge:P?) to podobaja mi sie srednie;) a odpadaja:D ale fakt, np c75 czy 85 sa spoko;)
ja tam lubie swoje;D i nie tylko ja hehehe

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2006-08-07, 10:55   

Ruget napisał/a:
ale czy kazdego z was pociagaja duze piersi ??

Nie, mnie nie pociągają duże. :p W ogóle jakoś specjalnie się im nie przyglądam (jak na osobnika płci brzydkiej) - wolę inną część ciała. xD Ale jak już biust to rozmiar powinien być, że się tak wyrażę, "odpowiedni". :p To najlepsze określenie, które jakiś czas temu zapadło mi w pamięć. A tak w ogóle to rzeknę tak: Gdyby postawiono przede mną z lewej strony wielowarstwowo ubraną dziewczynę, do której bym coś czuł, a z prawej strony jakąś "super laskę" (uznaną przez ogół) z obnażonymi piersiami, to moje oczy biegłyby zdecydowanie w lewo. :p

#deela 

Wysłany: 2006-08-07, 11:17   

stare przyslowie pszczół mówi
dziewieci na dziesieciu mezczyzn podniecaja duze piersi
a dziesiatego podnieca tych dziewieciu
nieraz juz byla dyskusja o cyckach i co by faceci nie mowili jak zaloze sredni dekolt to na latarnie wpadaja
:rotfl:

Galaxy 
mała wielka dusza

Wysłany: 2006-08-09, 17:23   

Wydaje mi się że więkoszść facetów ma seksistowskie podejście i woli te 'większe'... A nie słyszeliście, że małe jest piękne?:P

Ruget 

Wysłany: 2006-08-09, 17:38   

ja slyszalem :P ale to dla mnie pasuje do piersi i tylko do nich :P reszta ma byc duza bo jak chcesz to do faceta dopasowac to ....

Pushy 
I'll be your angel

Wysłany: 2006-08-11, 09:43   

Ee tam małe lepsze:P Przynajmniej jak z kims rozmawiasz to ci sie patrzy w oczy a nie na cycki:PDodatkowa zaletą jest to że jak biegniesz to ci się nic nie obija o brodę:)) Poza tym zgadzam się: małe jast piekne, a jak facet ma sie zakochać, to wielkość piersi powinna mu być obojętna!

^Aguś 
nudziara ;]

Wysłany: 2006-08-12, 09:43   

Galaxy napisał/a:
Wydaje mi się że więkoszść facetów ma seksistowskie podejście i woli te 'większe'...

Na szczęście mój ma normalne preferencje i nie przepada za wielkimi piersiami.
Wciąż mi powtarza, że małe jest piękne :)

micio93

Wysłany: 2006-08-24, 15:22   

Moim zdaniem duze piersi sa bardzo podnicajace.(jest za co złapać)

Pablo 
Prze Huj :D

Wysłany: 2006-08-24, 15:55   

Mi jest wszystko jedno dla mnie liczy sie bardziej charakter niż wgląd :P

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2006-08-24, 16:58   

Jeśli wedlug Ciebie 75C są "mniejsze" to zastanawiam jakie są duże... yyyy...
sama jestem posiadaczką cudownych bliźniaków 75B które napawają mnie dumą dzięki swej idealności :rotfl:

Natomiast moja przyjaciółka ma 80D... jej dekolt delikatnie mówiąc jest przez panów podziwiany. ;-)

Strzalka 

Wysłany: 2006-08-24, 17:57   

I znow Ja dodam swoje male co nieco :) Wkoncu po to jest forum.

Jak wiadomo kobieta i mezczyzna roznia sie. Wow odkrylem ameryke. Ale chodzi mi tutaj typ myslenia. Wiekszoc facetow z tego co wiem patrza na dupke i piersi. I to jest caly poglad sytuacji jak juz widzi ze kobieta ma spory tylek a na klacie pustki to juz wiadomo ze nie jak nie ma szans nie bedzie sie podobac. Ale na odwrot gdy kobieta ma wielkie piersi a mala dupke to wiadomo odrazu ze powiekszane sylikony i te bzdety co mozna wpakowac w klate! No bywa. Co by nie bylo kazdemu sie spodoba kobieta ktora ma ksztalt klepsydry nic nowego. Jesli chodzi o mnie to nie pociagaja mnie wielkie piersi. Bo wielkie piersi kojarza mi sie z sylikonem albo z wielkim stanikem ktory musialbym odpinac dwoma rekoma i jeszcze trzymac przod bo by mnie zalalo no szkoda gadac. Za to srednie piersi (male jakos mnie nie kreca jak patrze na fotki) ktore sa jedrne i takie fajniutkie (chodzi mi o jedrnosc nadal) to po prostu miodzio. Oczywiscie bede chwalil swoja kobiete ale przy tym nie bede sie rozpisywal bo to sprawa glownie dla mnie :)

Jak kto woli ale mnie wielkie piersi wpedzaja w zaklopotanie i w niedbalstwo o siebie... bo jednak takie obwisle... tyle

Ruget 

Wysłany: 2006-08-24, 20:06   

aha ja mialem 3 dziewczyny z duzym i nie mialem komfortu idziesz z taka wszyscy sie lampia dzieciaki docinaja ... po 2 nie wygodnie mi z nim a doswiadczenie mam zapewne wieksze niz ty z meskimi fiutami :) moze u gory zle napisalem ale miseczka pow C mi nie lezy :) takie jest moje zdanie i koniec !

Ruget 

Wysłany: 2006-08-24, 20:21   

dla mnie sa wielkie i wiekszych nie lubie :P mmm miescisz sie w moim ideale :P (co do biustu)

Maslo 

Wysłany: 2006-08-25, 12:45   

hehe macie tu fajne wypowiedzi:P Nie no ja mysle ze kazde sa fajne ale gustowałbym jednak w średnich. Podałbym wam nr ale sie nie znam na ty chyba mi sie nie dziwicie bo jestem jeszcze młodym facetem. Moze kiedys któras dziewczyna mnie w to wtajemniczy hehe:P

manson

Wysłany: 2006-08-26, 13:27   

Ja wole nogi i fajny brzuch.Faceci,ktorzy sie ciagle fascynuja piersiami cierpia na syndrom karmienia matki/jesli byli karmieni piersia/.Podswiadomie poszukuja w kobietach postaci matki,ktorej piersi kojarza sie ze spelnieniem /Freud-wstep do psychoanalizy/

bigos 

Wysłany: 2006-08-28, 19:07   

Mi poprostu starczają rozmiar 60-70 C nie lubie większych bo nie lubie :D . Jak są mniejsze mi to nie przeszkadza ważna jest ta osoba co nosi te piersi. I Tylko tyle powiem .

Przemek90 

Wysłany: 2006-08-30, 21:49   

Każdy biust jest na swój sposób łądny. Mi osobiscie podobają się takie średnie piersi ,ładnie wyglądjące,proporcjonalne do ciała kobiety.Nie uznaję sylikonu.

Odpowiedz do tematu