Ach cycuszki......A rozmarzyłem się... Niema to jak duży biust. Ale bez przesady, ma go być widać, ważne żeby nie był za mały.... A jak jest duży i jędrny to normalnie kosmos!!
_________________ Wy macie tylko ten wasz wszechświat! Ja mam całą resztę!!!!
O każdy biust można dbać. Zawsze warto ćwiczyć by był jędrny. Poza tym raz na jakiś czas można wsmarowac dobry krem. Ważne jest by kobieta - bez względu na to jaki rozmiar nosi - odpowiednio go ćwiczyła. Bo każdy biust może być "sflaczały" bez względu na wielkość miseczki.
Hmm...co do kultury pisania to masz racje...w przyplywie dobrego humoru pozwolilem sobie na odrobine frywolnosci. Z drugiej strony nie robmy sie tacy elokwentni -- na ą ę przyjdzie czas.
[ Dodano: 2007-04-28, 18:18 ]
Cytat:
nienawidze jak facet wpatruje mi sie w biust jak ide po ulicy i prawie sie slini....
Tak, tylko, ze calkiem spora czesc damskiej populacji bardzo by chciala, azeby na nia zwrocono jakąkolwiek uwage. Co do slinienia sie to masz calkowita racje...nieprzyjemne, obrzydliwe i oblesne -- feee.
Ostatnio zmieniony przez Miscuamacus 2007-04-28, 17:20, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-05-30, 15:58
Mordred napisał/a:
no uczucia panie, uczucia.
I żebym przypadkiem nie uwierzyła.
Ja jestem klasycznym bezbiuściem bo mam 75 A i właściwie nie robi to wrażenia jako takiego. Są jednak plusy małego biustu nie trzeba nosić stanika a wrażenie jakie to robi na męskiej części populacji można zaobserwować w lecie. Nie widziałam jeszcze takiego który by się nie obejrzał za podskakującym biustem bez względu na rozmiar.
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
To tylko jeden z plusów niewielkiego biustu:)
Osobiście potrafiłbym wymienić jeszcze z pięć czy sześć nawet...ale ja młody jestem i życia przez to znać nie mogę:).
Zresztą nie róbmy popeliny...nic już nie napiszę,bo będzie że się podlizuję:)
_________________ "Na imię mi Legion",bo nas jest wielu...
Wszyscy jesteśmy Chrystusami.
Ostatnio zmieniony przez Legion 2007-07-09, 20:23, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.