Nie chce nikogo urazic i nie mam takiego zamiaru
im kobieta ma mniejszy biust tym jest madrzejsza:.
Kompletna głupota , jak dla mnie A w takim razie im mniejszy penis tym facet mądrzejszy ? yyy Ale tak naprawde większość facetów leci na duże piersi , nie ukrywajcie. Oczywiście nie chodzi mi o panienki przy tuszy - ktore chcąc nie chcąc prawie zawsze mają czym się pochwalić. Byle piersi nie były mniejsze od brzucha Bo wtedy naprawde jest katastroficznie... Nosze 70C, idealnie do mojej postury ... wystarczają mi w 100%
heh... kaj mi etu posicło...;D nie no ja nie mam za duzych piersi ale mi sie podobaja... sa takie w sam raz... i ni etylko mnie sie podobaja... i jak juz tu ktos wczesniej napisal to jak facet ma sie zakochac to nie bedzie patrzal na biust tylko na nas...;) a mojemu facetowi podobaja sie takie jak mam... przynajmniej mu z rak ni euciekaja...=D
_________________ "Umrzeć przyjdzie, gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością"
moze to zabrzmi nieprawdopodobnie glupio, ale dla facetow [obserwacje wlasne] biust jest wazny tak samo, jak dla kobiet rozmiar penisa wziawszy pod uwage nawet to, ze my mamy czesciowe rozeznanie, a wy zadnego [zwykle]. to jest po prostu nieistotne, poza tym najwazniejsze jesli chodzi o wyglad kobiety i tak zawsze sa PRO-POR-CJE. a ogolnie? no uczucia panie, uczucia.
temat w dziale meskim oblegany przez kobiety, no no ;-) .
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
moze to zabrzmi nieprawdopodobnie glupio, ale dla facetow [obserwacje wlasne] biust jest wazny tak samo, jak dla kobiet rozmiar penisa wziawszy pod uwage nawet to, ze my mamy czesciowe rozeznanie, a wy zadnego [zwykle]
To by się nie zgadzało z tym, co panienki naskrobały w innym temacie, bo (o ile mnie pamięć nie myli) rażąca większość deklarowała, że bardziej liczy się dla nich technika niż wielkość. xD
Naadir napisał/a:
temat w dziale meskim oblegany przez kobiety, no no ;-)
Tak, widać, że kobitki są tak jakby bardzo przejęte tym, jak postrzegane są przez mężczyzn kanony piękna. :p
hmm, moja sis ma dokladnie C75 , i i sie wcale jej piersi nie podobaja (nic dziwnego)
Hmm, jak dal mnie takie wsam raz to sa B, C tez sa spoko, ale czasem juz przesadzone.
Dla mnie nie ma znaczenia czy biust jest bardzo duzy, chociaz jak ktos jest plaski jak deska, albo ma plaskie piersi to tez nie fajnie.
Ale najlepsze sa nie za duze i nie za male, no i okragle nie zwisające
Biust kobiety to jej skarb, który powinna leciutko uwydatniac i nim kusić. Nie ma we mnie zasady i określonego ulubionego rozmiaru. Wszystko zależy od kształtów kobiecych, jednym pasują większe, innym mniejsze. Każde trzeba doceniać i odpowiednio pielęgnować. Kobieta jest doskonałością, a doskonałość składa się tylko z doskonałości.
Osobiście fakt faktem człowiekowi werujączasem oczy w okolice biustu ale dla mnie to hmm nie ma więksozej różnicy czy jest duży czy mały, jalepiej kaby był średni
dobra przyznam sie nielubie duzych piersi!tak dobrze przeczytaliscie. Ok...i niepodobaja mi sie takie wypryski(bez urazy).Lubie takie srednie.Nieznam sie zabardzo na rozmiarach--->75 D? niezabardzo wiem o co chodzi i zeby sutki niebyly za duze xD
ja tez nie narzekam... nigdy nie slyszalam zeby sie komus nie podobal... mi sie zreszta tez podoba taki w sam raz-nie za duzy nie za maly, ale ksztaltny
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Powinien się podobać chyba przede wszystkim tobie i twojemu mężczyźnie. Nie wierzę, że nawet gdyby facetowi nie podobałs ię biust swojej dziewczyny - powiedziałby jej o tym. Ja nie mam wyboru i swój określam jako naprawde spory, a przy mojej drobnej budowie ciała wydaje się jeszcze większy. Męczą mnie (szczególnie latem) uwagi facetów na ulicy ale staram się nie zwracac na to uwagi, no bo po co? Z dużymi piersiami są zdecydowanie większe kłopoty niż z małymi. Ciężko jest kupić odpowiedni strój kompielowy a przede wszystkim ciężko jest dobrać stanik - gdyż z reguły zdecydowana większość, na które zwracam uwagę okazują się za małe. Mimo wszystko jestm z nich bardzo zadowolona i ie wyobrażam sobie, żebym mogła mieć B czy C.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.