Hmm... można by się tak np. przekonać, jakie to jest uczucie, kiedy łamie się serca facetom. <żart> Albo jakby tak na własnej skórze sprawdzić, jak wiele ważnych dla siebie spraw można załatwić seksapilem. Co by tu jeszcze... Pewnie obserwowałbym swój sposób myślenia (uczuciowe podchodzenie do wszystkiego) oraz cieszyłbym się umiejętnością rozróżniania najdziwniejszych kolorów. Chyba widziałem kiedyś film, w którym jakiemuś facetowi też zadano to pytanie... Jego odpowiedź brzmiała tak: "Cały dzień stałbym przed lustrem i bawiłbym się cyckami".
taak, tylko zależy jak wyposażoną kobietą :-P
Najlepsze to by było wyjsc topless na miasto i patrzeć jak wiara gały wytrzeszcza, i gołym biustem szydzić im w twarz :-P
Wcielenie się w kobietę raczej nie zwiększyłoby odwagi (bo chyba trochę jej trzeba mieć, żeby się w coś takiego bawić). Chociaż... nie tylko o odwagę tu chodzi.
Ostatnio zmieniony przez Prymas 2006-06-19, 15:07, w całości zmieniany 1 raz
Cytat:
Moj chlopak powiedzial,ze by sie macal bez przerwy
dabry pomysl ]:-> a pozniej na jakies les-party
X. ide z Tobą (ale od Ciebie bym się zdaleka trzymał bo jednak ta świadomość że na codzień jesteś facetem... okropność )
ps.
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
Twojego chłopaka nie znam a Iksa troche juz z tego forum znam więc jakby co to siez nim wybieram
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
Ciekawe te odpowiedzi...a moze chcielibyscie przezywac "te dni" ktore kobieta ma co miesiac ?? jest ktos chetny i na tyle odważny :p
a co mi tam ale pod jednym warunkiem - nie jeden dzien a dwa dni i w pierwszy mam "te dni" a w drugi wszystko jest ok i się bawie
a co mi tam ale pod jednym warunkiem - nie jeden dzien a dwa dni i w pierwszy mam "te dni" a w drugi wszystko jest ok i się bawie
W takim razie dostajesz 4 dni na "te dni" i dodatkowo 1 dzień na zachcianki
_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
To JA tu stawiam warunki Miałbyć 1 dzień (co i tak jest za dużo) aj a się zgadzam na dwa
Ostatnio zmieniony przez swistu 2006-06-27, 13:00, w całości zmieniany 1 raz
To JA tu stawiam warunki Miałbyć 1 dzień (co i tak jest za dużo) aj a się zgadzam na dwa
Tchórzysz ...
po prostu nie powalam sobie kobietom wejść na głowe
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
Tchórzysz ... po prostu nie powalam sobie kobietom wejść na głowe
Ostatnio zmieniony przez swistu 2006-06-27, 13:02, w całości zmieniany 1 raz
po prostu nie powalam sobie kobietom wejść na głowe
Po prostu tchórzysz Co to jest jeden dzień Jakiś chętny na 4 dni ?
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
Tak, ja. Wreszcie przekonałbym się na własnej skórze, czy ktoś tu przypadkiem czegoś nie wyolbrzymia. :p
wierz mi,nikt tu nie wyolbrzymia, natura nie wiadomo za co nas obdarzyła ta watpilwa "przyjemnoscia",a przynajmniej ja nie moge sie z tym pogodzic
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.