A poza tym nie od dzisiaj wiadomo ze kobiety są wytrzymalsze od mężczyzn!!
To prawda. Udowodniono, że gdyby facet miał przejść przez ból porodu nie przeżyłby tego Kobitki ruuuuleeeees!!!!!!!! Myślę, że żaden z Was panów tak na prawde nie chciałby być nami. Jestescie za... słabi:):)
Wiek: 18 Dołączył: 22 Lip 2006 Posty: 122 Skąd: a huj ci do tego
Wysłany: 2006-08-27, 15:33
Galaxy napisał/a:
Ruget, ależ skąąąąąąąąąąąąąd.
Pushy napisał/a:
A poza tym nie od dzisiaj wiadomo ze kobiety są wytrzymalsze od mężczyzn!!
To prawda. Udowodniono, że gdyby facet miał przejść przez ból porodu nie przeżyłby tego Kobitki ruuuuleeeees!!!!!!!! Myślę, że żaden z Was panów tak na prawde nie chciałby być nami. Jestescie za... słabi:):)
Hehe kobiety może są silniejsze ale psychicznie ale nie fizycznie
Heh w taki dzien to bym załozył jakies stringi i podciągnoł na maxa i załozył jakoms miniowe (niech sie pogapią ) i wkońcu zwiedził Od dechy do Dechy Damski Kibelek. Potem to bym chyba sie uwalił przed TV wzioł Browarka i zaczoł ogladac Mecz ciekawe co by wtedy boy'e powiedziały ??
moj facet to powiedzial ze stałby calyd zien przed lustrem i sie podziwiał...=D tylke ze on to uscuslil i powiedzial ze chaialby byc na jeden dzien mna...;d;d;d; hehe...=D nie no faceci to czasem maja pomysly...;d
_________________ "Umrzeć przyjdzie, gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością"
PoZ!oMeCzKa;) napisał/a:
jaka mina??:P normalna:P nawet sie ciesze ze wybral mnie bo jakby wybral inna laska to brrr... ogien by byl...=D hehe...:)
Jeśli to: ";d" jest Twoja normalna mina, to chyba nie chciałbym zobaczyć Cię wściekłej. :p W ogóle nie podchodzę do takich ludzi ze skwaszoną miną. :p
wiesz jak dla mnie mina sie cieszy... i dla mnie też to ~~> i ~~> ;d jest to samo... ale chodzi mi o to ze sie cieszylam:) a jakbym byla wsciekla to bym dala taka mine bul taka =[
ale nie jestem wsciekla tylko baaardzo zadowolona...:P
_________________ "Umrzeć przyjdzie, gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.