Świętoszka, gdybym miał np. wybierać między przymusowym pójściem do wojska a cierpieniem z powodu bólu miesiączkowego przez calutki jeden miesiąc, to pewnie i tak wybrałbym to drugie. ;] Pewnie i masz rację, że cierpienie jest pokaźne... Ciekawe jak radziłbym sobie z nim zachowując męską fizyczną wytrzymałość?
Ciekawe jak radziłbym sobie z nim zachowując męską fizyczną wytrzymałość?
nie poradzilbys sobie.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Świętoszka, ta, słyszałem już o teoriach, że jak facet miałby urodzić to umarłby z bólu... Miesiączka jest przygotowaniem do tego, więc pewnie masz rację. Wychodzi na to, że są dwa rodzaje wytrzymałości fizycznej: zewnętrzna (mężczyzn) i wewnętrzna (kobiet).
And I have no privacy
A kto podjął by się depilacji ?? waskiem lub depilatorem ?? Nie mam na myśli nóg bo to jest jeszcze pikuś ale pachy lub okolice bikini ?? To jest ból...ale pewnie 100 razy mniejszy niż poród :p Faceci za rodzenie dzieci to w ogóle powinni kobiety na rękach nosić !! ;D Pozdro dla wszystkich :*
Faceci za rodzenie dzieci to w ogóle powinni kobiety na rękach nosić !! ;D
A kobiety nam dziekowac za to ze chcemy im te dzieci robic bo w przeciwnym wypadku mielibyscie dzieci z probowek i wychowywalibyscie jakies mutanty lub niedorozwoje umyslowe
Ostatnio zmieniony przez Matys 2006-07-01, 07:37, w całości zmieniany 1 raz
bo w przeciwnym wypadku mielibyscie dzieci z probowek i wychowywalibyscie jakies mutanty lub niedorozwoje umyslowe
hehe tu sie nie zgodze
Matys napisał/a:
A kobiety nam dziekowac za to ze chcemy im te dzieci robic
toc to sama przyjemnosc..dla obu stron
And I have no privacy
A kobiety nam dziekowac za to ze chcemy im te dzieci robic bo w przeciwnym wypadku mielibyscie dzieci z probowek i wychowywalibyscie jakies mutanty lub niedorozwoje umyslowe
Z tym że kobiety by sobie poradziły bez facetów
_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
A jak potem wyjasnilabys dziecku skad sie wzielo ?? "Sluchaj wychodowalismy cie w probowce bo faceci sie zbuntowali" Dzieciak by sie zalamal a Ty bys miala z tego satysfakcje ze mu to powiedzialas ?? Aha... i napisz dlaczego sie z tym nie zgadzasz tylko tak zebym to zrozumial
PATI napisał/a:
Z tym że kobiety by sobie poradziły bez facetów
A kto by Wam mowil ze jakie to Wy jestescie piekne, ladne, kochane, ze "cie kocham" itp. ?? Moim zdaniem gdyby nas (czyli mezczyzn) nie bylo to by sie lesbijstwo niezle szerzylo
Aha... i napisz dlaczego sie z tym nie zgadzasz tylko tak zebym to zrozumial
z tym dokladnie sie nie zgodze------>
Matys napisał/a:
wychowywalibyscie jakies mutanty lub niedorozwoje umyslowe
do tej pory nie stwierdzono ,iz dzieci z probowek byly "gorsze" niz te poczete podczas aktu seksualnego
Matys napisał/a:
jak potem wyjasnilabys dziecku skad sie wzielo
normalnie, nie w tym nic wstydliwego
And I have no privacy
nefretete [Usunięty]
Wysłany: 2006-07-11, 22:28
na ja bylem 2 dni kobieta i przyznaje swietna zabawa, polecam, nawet jak ktos tutaj odrobine pocierpi mozna sie posmiac i do tego zrobic zamieszanie jak ktos chce instrukcje prosze pisac
Wiecie, panowie *tu błysk w oku* że bylibyście dyskryminowani przez innych facetów? Później na pewno wyrośliby z was feminiści. O. Mi kumple nie chcieli odpowiedzieć co by robili. Znaczy pojawiał się wspaniały uśmiech mówiący wszystko.
Świętoszka, gdybym miał np. wybierać między przymusowym pójściem do wojska a cierpieniem z powodu bólu miesiączkowego przez calutki jeden miesiąc, to pewnie i tak wybrałbym to drugie. ;] Pewnie i masz rację, że cierpienie jest pokaźne... Ciekawe jak radziłbym sobie z nim zachowując męską fizyczną wytrzymałość?
hehe wolałabym pójść na te 9 miesięcy nmiż cierpiec co chwila przez większośc życia. A poza tym nie od dzisiaj wiadomo ze kobiety są wytrzymalsze od mężczyzn!! Spróbój urodzić dziecko to wtedy pogadamy;)
Cały czas gapił(a) bym się na swój biust Albo nie...Nie mam pomysłu ale Prymas ma dobre pomysły
_________________ Czarna eLka w kółeczku się mieni, to jest Legii święty znak,
jej kibice są niezwyciężeni boi się ich cały świat.
Boją się nas kibice angielscy, boją się nas także holenderscy,
Boją się nas kibice Górnika, boi się nas cała pierwsza liga!
Wysłany: 2006-08-25, 13:27
i co by Ci to dalo ... dlaczego wiekszosc facetow gapi sie na sam biust dlaczego nie mozecie wreszcie dorosnac ?? to jest nudne (mam pytanie do dziewczyn czy ja jestem dziwny ??)
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
i co by Ci to dalo ... dlaczego wiekszosc facetow gapi sie na sam biust dlaczego nie mozecie wreszcie dorosnac ?? to jest nudne (mam pytanie do dziewczyn czy ja jestem dziwny ??)
Wręcz przeciwnie, Ruget. Jesteś normalny . Tak trzymaj!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.