Wysłany: 2006-05-27, 14:25
Ogulnie dla mnie wyglad ma znaczenie ale tylko na poczatku bo co mi po cycatej blondynie z ktorą nie mogę pogadać i z którą łączy mnie tylko sex a kolor wlosow bez znaczenia.
Poco zadawać takie pytania ? widomo, że mężczyźni są różni, jak w jednym temacie wspominałem, jedni wolą blądynki, zaś inni brunetki proste ? myśle, że tak
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-10-30, 15:04
To ja się też pobawie w faceta i powiem, że mi się najbardziej podobają Brązowowłose. Jeśli chodzi o blondynki to mam ich po wyżej uszu, bo większość Pań sobie własnie na ten kolor farbuje włosy ;<
Rude... jak ktoś wcześniej powiedział, nie do wszystkich kobiet ten kolor pasuje. Ale ogólnie podoba mi się :-D
Btw, ja sobie nigdy nie ufarbuje włosów, kocham swój brązowy kolor ^^ A jak będę stara to będę miała długie (hmm, jak teraz) włosy, mam nadzieję że śnieżnobiałe i będę je czesać w warkocze. Bo to jest fajne jak starsza osoba ma warkocze albo coś w ten deseń a nie ten "loczkowany hełm" na głowie...
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
tez nie....
wlosy pod spodem mam brazowe a na wierzchu blond. a naturalnych nie moge okreslic,poniewaz...tez sa dwukolorowe-1/2blondynki 1/2brunetki (w tym momencie juz pasemka):P
_________________ Dziś...
moim największym marzeniem...
jest przeszłość...
Wysłany: 2006-10-31, 17:05
shala napisał/a:
Rude... jak ktoś wcześniej powiedział, nie do wszystkich kobiet ten kolor pasuje. Ale ogólnie podoba mi się
rude sa debesciackie, gdybym byla facetem to na tylko takie zwracala bym uwage... ude babki maja to cos... zreszta dlatego tez uwielbiam rudych facetow
brunetki na drugim miejscy
na trzecim wiadomo
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-11-08, 18:43
Prymas napisał/a:
Pokaż, pokaż!
Właśnie, ja też chciałabym Cię zobaczyć :-D jestem ciekawa jak wygląda taka śmieszna i fajna osóbka xD (może czasami zachowuję się jak lesbijka ale naprawdę nią nie jestem xD)
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.