no wiec musimy zrobic wszytsko zeby tak bylo.. heh
No tak. ae jeżeli on uważa że lubi brunetki to my go nie możemy za to pobic to jest jego zdanie i nie wmówimy mu ze to blondynki powinny byc na 1 miejscu
No tak. ae jeżeli on uważa że lubi brunetki to my go nie możemy za to pobic to jest jego zdanie i nie wmówimy mu ze to blondynki powinny byc na 1 miejscu
no tak.. ale na szczescie wiekszosc facetow lubi blondynki..
wydaje mi sie ze blondynka jest blondynką.. niewazne czy ma farbowane czy naturalne wlosy.. ja mam naturalne wlosy blond ale tez czasem sobie rozjasniam
Wiek: 20 Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 26 Skąd: Chełm City
Wysłany: 2006-03-18, 23:08
Mnie zawsze podobały się brunetki, ale zawsze trafiałem na blondynki. Teraz też jestem z blondynką i coraz bardziej utwerdzam się w przekonaniu, że kolor włosów nie jest istotny.
Kolor mi różnicy nie robi - jednej dziewczynie pasuje bląd, inneż rudy innej czarne - wszystkie dziewczyny są ładne
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
heh dzieki ale musze być sprawdiedliwy i prawo pierwszości przyznać Deeli
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
czemu nie mialem sasaidke (w moim wieku) ktora byla ruda - charakterek cudowny, twarz przesliczna, ciało anielskie a włosy dodawały jej uroku najfajniejsza dziewczyna jaką kiedykolwiek poznałem. A wierzcie mi że poznałem ją bardzo dobrze
no tak.. ale na szczescie wiekszosc facetow lubi blondynki..
kolejny stereotyp
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.