2tyg temu w szkole zlamalam sobie nos znaczy kolezanka popchla mnie na sciane.! przez to mam same klopoty mam chyba wtrzasienie blendnika itp mialam zabieg na nos.!Najgorsze jest to ze przez to sie okazalo ze nie mam prawdziwych przyjaciol nikt nie przyszedl a ni nic tylko jedna przyjaciolka a mam ich z 10.! juz troche mi przeszlo opanowalam sie i zrozumialam ze tak mialo byc i zeby sie nie przejmowac ludzmi ktorzy cie olewaja wy zrobcie tak samo.!jeze;i ktos was oleje na maxsa nie wracajcie i nie pozwolcie znowu sobie wejsc na glowe.!trzymajcie sie:kiss:
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-12-03, 23:04
skąd od razu takie zarzuty w ich kierunku?
może nie chciały hurtem zwalić Ci się na głowę, a stopniowo dawkować odwiedziny poprzez "przedstawicielki"?
nie warto przekreślać ludzi z tak błachych powodów.
juz ich przekreslilam.!minely 2 tyg nikt nie zadzwonil nikt nie przyszedl;/ to co mam zrobic.! jak wroce do szkoly to mnie bedzie walic to co mowia niech ich juz nie obchodzi moje zycie.!
prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie.!
*Apple
Wysłany: 2007-12-04, 15:01
Markysss napisał/a:
prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie.!
Dokładnie. Mogli choć napisać sms'a, jak tam z Twoim samopoczuciem.
Wysłany: 2008-01-05, 14:53
Zwykle jak się "ma" dziesięć, to się nie ma żadnej, a nawet gorzej..
Markysss, lubiłyście się, spędzałyście może razem czas.. Ale przyjaźń, to chyba trochę złe określenie.
I nie byłe przyjaciółki. Nie ma czegoś takiego. Jeśli ktoś jest Ci przyjacielem, to jest i będzie, a nie, że nagle nie jest...
_________________ Obłęd spędzonych dni.
Schowana w kącie twojej szafy, czekam na cud.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.