Witam
Powiedzciemi teraz co ja mam z tym "pomiotem zboczeńca"zrobić. Mam to terazwychowywać za to co ten sk........ mi zrobił???????! Gdybym mogła tobymto coś usunęła! Ale w tym pop.........nym kraju nie można niczrobić!Zrobię wszystko żeby sie pozbyć tego "pomiotu"!!! Nikt mnie niepowstrzyma!!!!!Prędzej czy później i tak to zabiję!!!!!!!
Ten "pomiot zboczeńca" to dziecko Roberta Derkowskiego . Zmusił mnie drań do seksu.Na dodatek jeszcze mnie stłukł.
*Apple
Wysłany: 2008-06-15, 14:29
skrzywdzona, mam nadzieję, że jesteś pewna co do tego Roberta, bo inaczej za zniesławienie grozi duża kara...
Wysłany: 2008-06-15, 17:14
O. Wiesz ile czasu poświęciłam na rozszyfrowywanie tego, co napisałaś?
Polecam pisanie bez nazwisk, bo jeszcze on Cię do sądu pozwie i dopiero będzie.
Nie wiem, czy już urodziłaś czy nie. Jeśli nie, to zapewne nie wiesz ile zmienia się po urodzeniu dziecka (taa, bo ja to też wiem najlepiej ;]).Możesz robić wszystko żeby poronić, ale myślę, że prędzej czy później będziesz tego żałowała..
_________________ Jestem, więc nie chcę cierpieć!
Jestem, więc wolę nie czuć! Nie!
Jestem, więc nie chcę cierpieć!
Jestem!
A moim zdaniem powinnaś iść na policję i to zgłosić. To rozgoryczenie kiedyś zniknie, a pojawi się problem. Ale może być za późno na jego rozwiązanie. Dlatego szybko na policję !! Tam zostaniesz dokładnie wysłuchana. Myślę, że w takiej sytuacji przyda Ci się pomoc psychologa.
Nie byłem i nigdy chyba, mam nadzieję, nie będe w takiej sytuacji jak Ty, ale nie usuwaj dziecka, bo to jest życie. A KAŻDE ŻYCIE MA SENS.
A w Polsce można usunąc ciążę, jeśli płód jest młodszy niż (?) tygodni i powstał w wyniku gwałtu. Ale ostatnio się ujawniło, że ciężko czasem o aborcję, nawet gdy spełnia się "warunki".
_________________ "For where thy treasure is, there is thy heart also" - The Gospel according to St Matthew
birmil
Nikt mnie niepowstrzyma!!!!!Prędzej czy później i tak to zabiję!!
Strzel sobie w łeb. Za głupotę. Za znieczulicę. Za to, że pomimo dramatu, jaki niewątpliwie cię spotkał, wcale ci nie współczuję, a co więcej: mam ochotę poprosić cię o adres, odwiedzić i urwać ci co nieco.
Jaki pomiot, k**wa? Puknij się w głowę.
_________________ Ona jest teraz sama
w obliczu martwej ściany
i tak już zostanie
zostanie pod ścianą
ogromniejącą
skręcona i mała
z zaciśniętą pięścią.
zenada;d "zmusil do seksu" to wyglada jak "bylam pijana i dalam mu dupy ale nagle mi sie odwidzialo", bo gdyby to byl gwalt, to z pewnoscia nie napisalabys ze cie zmusil do seksu
poza tym jestes nieletnia i bardzo glupia, szkoda mi szczerze Twoich rodzicow, mam nadzieje ze cos z ta cala sytuacja zrobia, bo szkoda niewinnego dziecka przez taka idiotke
Zadam krótkie pytanie, czy Ty jesteś normalna? Jak możesz temu "pomiotowi" odebrać życie? To takie samo żywe stworzenie jak Ty...no może nie do końca, bo pewnie mądrzejsze. Tak jak pisali wyżej, strzel se w łeb...
Dziecko nie jest żadnym "pomiotem". To zupelnie inny człowiek. To jest nowe życie, a Ty piszesz tak, jakby ono było tym Robertem. Rozumiesz, ze gościa nienawidzisz, ale dziecko nie jest niczemu winne.
Uspokój sie, przemyśl sprawe na spokojnie, pogadaj z rodzicami. Skoro ten gosć Cie naprawde zmusił do seksu, to zgloś to na policje, zapłaci za to.
Nienawidzisz tego dziecka, jakby to ono było wszystkiemu winne. Zastanów sie. Nowy czlowiek. Będzie taki, jak go wychowasz, a nie taki, jak jego ojciec. I nie mów o aborcji, bo to najgorsze co moglabyś zrobić. Nie bede Ci prawic morałów, bo nie wiem jaka jest Twoja sytuacja, nie znam Cię.
Poszukaj pomocy w rodzicach, przyjaciołach. Nie rób nic pochopnie. Teraz aborcja wydaje Ci sie dobrym rozwiazaniem. Ale na pewno nie jest. W jednej chwili mozesz zawalić sobie całe życie. Dziecko nie musi byc jakąś karą, tyle dziewczyn daje sobie rade. Ty też dasz.
Nikt mnie niepowstrzyma!!!!!Prędzej czy później i tak to zabiję!!
Strzel sobie w łeb. Za głupotę. Za znieczulicę. Za to, że pomimo dramatu, jaki niewątpliwie cię spotkał, wcale ci nie współczuję, a co więcej: mam ochotę poprosić cię o adres, odwiedzić i urwać ci co nieco.
a tak nawiasem, jeśli zrobisz coś temu 'pomiotowi' to nie chciałabym byc później w twojej skórzem ze zbrukanym sumieniem, no chyba że zabójstwo nie jest dla ciebie niczym amoralnym.
yy, tak sobie myślę, czy to czasem nie prowokacja?
Wysłany: 2008-08-21, 23:20
w czasie wakacji trolle sie nudza
http://zranioneserduszko.blog.onet.pl/
nikt nie jest az takim debilem zeby wyzalac sie na necie a nie zglosic gwaltu na policje
nawet zeby byc trollem trzeba ciut rozumu miec
glupia pipa
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Wysłany: 2008-08-23, 01:13
Jesli masz do tego takie podejscie, to jednak lepiej usuń ten plód. Moja koleżanka była owocem gwałtu (o czym powiedziała mi po długich latach znajomosci) i była traktowana przez matkę jak wyrzutek, jak zero, jakby to ona temu gwałtowi była winna. W końcu popełniła samobójstwo.
I nie krytykujcie tej dziewczyny, wyobrażam sobie, że buzują w niej silne emocje stąd ten dramatyczny wpis. No i mało smieszne są teksty pod tytułem- pewnie się napiła, a teraz żałuje- z obawy przed takim podejściem wiele kobiet ukrywa to, że stały sie ofiarami gwałtów.
Ostatnio zmieniony przez kendra 2008-08-23, 01:15, w całości zmieniany 1 raz
Farbenia
Wysłany: 2008-08-25, 22:54
Ale tak właściwie to po co piszesz to na forum?!
nie lepiej było by iść porozmawiać z psychologiem, rodzicami ?
Jak jesteś pewna, że to on, to załóż sprawę w sądzie.
A jak nie, to wypij szklankę octu i skacz.
Ponoć dzięki temu czasem udawało się naszym babciom, jak to określiła Dorota Terakowska, 'wyskakać bachora'.
_________________ Jakże mi szkoda
tej zawsze jednej strony nie widzianej!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.