nie specjalnie mi siê to podoba!
Wielk± wag± maj± dla mnie w³osy... ale na g³owie ... Musz± byæ zadbane i nie na 3mm. Najlepiej takie stylowe d³u¿sze <nie po pas>
_________________ Skarb to nie tylko z³oto czy srebro!!
'' - Ludzie przybieraj± wci±¿ nowe maski...
- A co kryje siê pod tymi maskami?
- Ca³a masa gówna. ''
ehh tam musi mieæ hehe. ) wtedy jest bardziej mêski
nie lubiê facetów "g³adkich", czyli bez zarostu, jaki¶ takich chudych, bez miê¶ni..
wtedy to nie jest facet, ale du pa.
)
_________________ Wiedz, ¿e nigdy siê nie poddam. Bêdê walczyæ o tê mi³o¶æ. . O mi³o¶æ która da³a mi zarówno ból i cierpienie jak i chwile rado¶ci . . Mi³o¶æ jest jak magia- pojawia siê i znika.
Hmmm...co prawda dzial dla kobiet,ale musze sie wtr±cic wiec dziwie sie ze az takie radyklane poglady maj± dziewczyny rozumiem bródka tak,ale ma³a no ok ale zaby golic sie na brzuchu ? albo na klatce ? to takie nie mêskie albo pod pachami no co wy !
Ahmed, ja rozumiem, ¿e mê¿czy¼ni broni± swojego ow³osienia jak w³asnych 'klejnotów' ale sier¶æ na klacie jak u nied¼wiedzia jest ma³o seksowna (raczej dla wiêkszo¶ci, choæ pewno i s± wyj±tki). Jak by³abym mê¿czyzn±, to bym sobie (tak mi siê wydaje) podgala³a zbyt d³ugie w³osy na klacie, by chocia¿ krótsze by³y
A pod pachami coraz wiêcej mê¿czyzn goli i to ze wzglêdu na higienê i estetykê
A nie spotka³a¶ siê z tym, ¿eby facet mia³ za d³ugie w³osy na nogach?
mój kumpel ma tak 'bujny' zarost na nogach, ¿e by³o to nieraz przedmiotem ¿artów, ale to gitarzysta (och i ach), wiêc pasuje idealnie^^
Co do reszty:
brzuch-jako¶ nie zwracam uwagi
klata-ok, ale bez przesady
pachy-byle nie za du¿o
szyja-nie spotka³am siê, przeciw,
broda-drapie, ale niektórym pasuje^^
Wiek: 18 Do³±czy³a: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Sk±d: Psycholandia
Wys³any: 2007-08-06, 09:02
brzuch - ewentualnie
klata - nie
pachy - facet który sobie depiluje pachy to dla mnie baba xD
szyja - wolê nie
broda - jak pasuje.. ale wolê bez
[ Dodano: 2007-08-06, 10:07 ]
i nogi - obojetne mi to, w sumie nie spotka³am siê z facetem który by nie mia³
[ Dodano: 2007-08-06, 10:10 ]
no w sumie na nogach lepiej ¿eby mia³ xD
_________________ Nikt nie bêdzie wiedzia³, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
wiêc za³o¿ê na szyjê kapelusz,
po nim poznasz mnie dzi¶, przyjacielu.
Wiek: 58 Do³±czy³a: 01 Maj 2007 Posty: 823 Sk±d: ciemna dolina
Wys³any: 2007-08-06, 18:22
a) nogi
¿aden problem,
b)brzuch
bez przesadyzmu,
c) klatka
jak najbardziej w³osy na klacie s± kul,
d)pachy
obrzydliwo¶æ
e) szyja
raczej nie
f) broda
nie przepadam bo po spotkaniu z brod± moja twarz wygl±da zwykle jak po przejechaniu po niej papierem ¶ciernym xD
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w b³±d. Je¶li mo¿esz udawaj, ¿e nie mo¿esz; je¶li dasz znaæ, ze chcesz wykonaæ jaki¶ ruch, nie wykonuj go; je¶li jeste¶ blisko, udawaj, ¿e¶ daleko; je¶li wróg jest ³asy na ma³e korzy¶ci, zwabiaj go; je¶li w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; je¶li jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoj±; je¶li jest silny, unikaj go; je¶li jest cholerykiem, rozw¶cieczaj go; " Sun Tzu
A mi sie podobaja wlosy u faceta na klacie brzuchu i nogach.Pod pachami i w intymnych miejscach mogluby byc przyciete.na szyi i brodzie raczej nie chociaz zaley jak komu pasuje.
_________________ Its time to be a big girl now And big girls don't cry .
*nogi
musz± byæ i tyle.
*brzuch
troche nie zaszkodzi,ale nie za du¿o.
*klatka
nie podoba mi sie i tyle.
*pachy
ujdzie.
*szyja
ochyda
*broda
nie dla mnie.
_________________ "Wariatem jest ten,kto ¿yje w swoim w³asnym ¶wiecie,jak schizofrenicy,psychopaci czy maniacy.Albo inaczej ten,kto jest inny ni¿ reszta ludzi"
brzuch- myslalam ze nie, ale o dziwo, znalazlam faceta u ktorego to wyglada sexy xD
klata- wolalabym nie...
pachy-niby to normalne, golenie sie jest niemeskie, ale z drugiej strony... bardzo higieniczne, wiec moze tylko odrobinke
szyja- e.... nie, dziekuje
broda- drapiaca przy blizszym poznaniu, ale zalezy czy pasuje..... xD
_________________ "Jakkolwiek bym siê nie stara³, nie potrafiê ju¿ znale¼æ siê z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choæby rozsi±¶æ siê wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporz±dek; meble poprzestawiano, ¿arówka siê przepali³a, strzêpy przesz³o¶ci walaj± siê po pod³odze."
Do³±czy³a: 07 Pa¼ 2006 Posty: 4529 Sk±d: z doliny muminkow
Wys³any: 2007-08-13, 13:25
a) nogi- zadna pryjemnosc chodzic z owlosiona malpa, tyle ze umiarkowane i malo widoczne sa spoko
b)brzuch-lekki zarost
c) klatka-nie
d)pachy w sumie nie ale nie rusza mnie jak sa
e) szyja o boze w zyciu
f) broda 2-3 dniowy zarost i niczego wiecej nei pragne
g)[pozwole sobie dodoac) plecy-nigdy!
_________________ Bobek <3
uuu aaa yyy
aga21011
Wys³any: 2007-08-13, 14:21
a) nogi - musi byæ, inaczej blee
b) brzuch - fajnie jak jest
c) klata - ujdzie w t³umie
d) pachy - nie no tylko nie puszcza
e) szyja - nic z tych rzeczy
f) broda - zale¿y, ale wole g³adko
a) nogi- byle nie za du¿o
b)brzuch- troche pod pêpkiem nawet wskazane
c) klatka- nieeee
d)pachy- byle nie za d³ugie, mo¿e nie byæ wcale
e) szyja- fuuuuu
f) broda- ma³a bródka mo¿e byæ
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.