ja te¿ siê powtórze:
nogi - obowi±zkowo, jak widze facetów bez w³osów na noga to yyy lekko mówi±c odrzuca mnie na kilometr
klata i brzuch - lekki zarost ok
pachy - ok
szyja - bez w³osów
broda - zale¿y jak komu pasuje ale oczywi¶cie nie broda kilku centymetrowa ;]
Ostatnio zmieniony przez beatka116 2006-07-12, 17:48, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
a) nogi to norma b)brzuch fajnie jak jest taki paseczek c) klatka fuuuuuuuujj d)pachy nieuniknione e) szyja f) broda byle by nie jak u ¶wiêtego miko³aja
Nogi normalka byle nie bluszcz:)
Brzuch niekoniecznie...
Klata jak najabrdziej ale nie bluszcz:)
Pachy... co ja tu mam do gadania:P
Szyja...yyy... w±tpiê, ¿eby mnie to cieszy³o
Broda...mmmmm....kocham lekki zaro¶cik u facetów... lub krótka bródka szeroko¶ci 3cm...
eheh prymas ja tez chyba jestem idealny jesli chodzi o owlosienie tylko jesli chodzi o brode to sie nie zdecyduje nie lubie wlosow na twarzy niechce aby moje piekno bylo w jakis sposob pozbawiane swiatla dzienniego
Nogi- hmm... no trochê by to g³upio wygl±da³o - facet bez w³osów na nogach- jednak wolê jak nie s± zbyt bujne.
Brzuch- ooo bleeeee.
Klata- dziêkujê, nie skorzystam.
Pachy- to wyglada ohydnie, ale niestety faceci siê tam nie gol±...a szkoda.
Szyja- bez przesady.
Broda- moim zdaniem postarza. A w±sy- no coment.
_________________ Granicy serca nie przekroczysz bez paszportu wzajemno¶ci...
a) nogi
glupio wyglada facet bez wlosow na nogach, musi troche miec ! b)brzuch
paseczek na dole brzuszka mmmm -super, ale tak to owlosiony brzuch jesl niezafajny ;]
c) klatka
yhh nie zbyt mi sie to podoba
d)pachy
trche wlosow jak najbardziej e) szyja
o fuuu, blee, nie
f) broda
kocham bródki, takie male kozie bródki ( ale tylko u brunetow, ciemne bródki )
_________________ Idê za nimi, bo oni id± za mn±. Wiesz jak to siê nazywa? to lojalno¶æ !
Wys³any: 2006-08-19, 13:14
Co s±dzê o w³osach?
Nogi - bardzo mile widziane.
Brzuch - niech bêd±, ale nie za du¿o.
Klata - troszeczkê...
Pachy - to samo, co w przypadku brzucha.
Szyja - nie.
Broda - nie.
W±sów te¿ nie.
Ostatnio zmieniony przez SCOM 2006-08-19, 13:14, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
nogi - jakby nie mia³, zastanawia³abym siê czy na pewno wszystko z nim w porz±dku brzuch - nie odstraszaj±, ale wola³abym bez
klatka - j/w
pachy - byle nie jakie¶ bujne szyja - nigdy
broda - dwudniowy zarost jest ca³kiem fajny
a) nogi
obowiazkowo
b) brzuch
podoba mi sie taki paseczek
c)klatka
hmmm...moze troszeczke,ale tylko TROSZECZKE. bez przesady.
d) pachy
nie podobaja mi sie ale niestety chyba bede zmuszona sie do tego przyzwyczaic,bowiem moj chlopak nie chce sie ich pozbyc...ehhh...
e)szyja
nieeeee!!
f)broda
a roznie bywa. akurat mojego chlopaka nie wyobrazam sobie z brodka,ale u innych wyglada to baaaardzo sexy.
moj sasiad ma wlosy na plecach! bleeeeeee
_________________ Dzi¶...
moim najwiêkszym marzeniem...
jest przesz³o¶æ...
Moni
Do³±czy³a: 19 Sie 2006 Posty: 144 Sk±d: Olsztyn
Patry¶ka napisa³/a:
d) pachy
nie podobaja mi sie ale niestety chyba bede zmuszona sie do tego przyzwyczaic,bowiem moj chlopak nie chce sie ich pozbyc...ehhh...
No i dobrze! Nie wyobra¿am sobie ogolonych pach u faceta nie mówie wyregulowane, ale g³adkie?
nie mowilabys tak gdybys je widziala....one sa okropne...tak ich duzo przynajmniej troszeczke mniej,troszeczke...
Ruget napisa³/a:
ale nie kazda baba chce byc gladka gdzie powinna
a gdzie powinna?
(pytanie retoryczne)
_________________ Dzi¶...
moim najwiêkszym marzeniem...
jest przesz³o¶æ...
Patry¶ka napisa³/a:
d) pachy
No i dobrze! Nie wyobra¿am sobie ogolonych pach u faceta nie mówie wyregulowane, ale g³adkie?
nie mowilabys tak gdybys je widziala....one sa okropne...tak ich duzo przynajmniej troszeczke mniej,troszeczke...
Ja natomiast nie wyobrazam sobie byc z facetem, ktory ma nawet minimalne wlosy pod pachami...brrr. Jak dla mnie jest to niehigieniczne.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
wszêdzie powinny byæ oprócz klaty szyi i pleców podobaj± mi sie faceci z d³ugimi w³osami (niekoniecznie do pasa) i z zarostem:)
[ Dodano: 2006-08-30, 18:49 ]
tu tak wszystkie pisz± co sie której podoba ale jak sie spotka tego jedynego to niewiem czy bedzie sie zwracac na to uwage
_________________ G³upota jest jednym ze sposobów u¿ywania umys³u.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.