Nie wiem co dziewczyny kręci w kilku dniowym zaroście, a nie mogą powiedzmy zaakaceptować czegoś gęstrzego.
ja akceptuję,jak najbardziej. ;>
wiadome,że jak facet jest jakoś strasznie zarośnięty,to nawet to estetycznie nie wygląda.
ale ogólnie jestem za zarostem ;)
_________________ `Głowy są pełne pustych frazesów
Włosy siwieją tu w oparach stresu
Szukając drogi, wiecznie się gubię
Na zakręcie w nieprzyjaznym tłumie ...
gdzie spojrzę to widzę
wszystko czym się brzydzę.
codziennie uciekam
tam gdzie nie ma nic ...`
Ostatnio zmieniony przez immortal 2008-05-20, 13:38, w całości zmieniany 2 razy
Fajnie miec fajny zarost "kilku dniowy" bo mozna olwac czasem golenie
niestety jak sie nie odpowiedniego i wyglada zalosnie (jak Ja) to lepiej dac sobie spokoj.. i sie golic
_________________ "Believin' all the lies that they're tellin' ya
Buyin' all the products that they're sellin' ya
They say jump and ya say how high
Ya brain-dead Ya gotta fuckin' bullet in ya head"
RATM 1992
szajbóska
Wiek: 19 Dołączyła: 21 Maj 2008 Posty: 46 Skąd: z nienacka
Wysłany: 2008-05-23, 13:55
Jak ma się ładny zarost (bo niektórzy mają tragiczny) to jak najbardziej. Właśnie taki kilku dniowy jest odpowiedni - sexi heh. Nie wyobrażam sobie niektórych facetów bez zarostu, ale tym co nie psauje niech na siłę go nie noszą - niestety nie wszystko jest dla wszystkich
Ja ogolnie nie toleruje zarostu, bo zawsze tak jest ze chlopak mnie nim drapie;P
Jednak z zarostem wyglada bardzo mesko natomiast bez jak maly chlopczyk;P
A ja lubię, gdy jest gladziutko. Idealnie gladziutko^^ nienawidze jakiś tam bródek czy wąsikow. Chyba żeby taki ogólnie kilku dniowy zarost-zależy jak komu pasuje. Ale wolę gdy facet jest elegancko ogolony xD
no mój facet ma krótką wąską bródkę, ale oczywiście nie każdemu zarost pasuje, nie każdy się z nim dobrze czuje. Ogólnie nie lubię wąsów, bródka jest oki, ale być nie musi. Przyznam jednak, że mój facet zapuścił bródkę dla mnie, bo jak się raz porządnie nie ogolił, jeszcze jak nie byliśmy razem, to zobaczyłam, że ma rudą bródkę, a że ja uwielbiam rudy, to się zachwyciłam, no i on żeby mnie do siebie przekonać, zapuścił...
Ogólnie nie podobają mi się żadne wąsy, brody itd... Lubie jak chłopak ma taką gładziutką twarz, no chociaż taki 2-3 dniowy zarost też jest bardzo hmm...no wiecie
ach się rozmarzyłam
_________________ Wczoraj jest historią,
Jutro jest tajemnicą,
Dziś jest darem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.