Jak dziewczyna nie ogoli nóg przez pare dni, wygląda to... No wiecie
Ale jak facet nie ogoli się przez parę dni hmm.. to się czuję, całkiem miło.
Chociaż Pan Mocno Zarośnięty odpada.
_________________ Trzeba umieć znaleźć ripsote, na wypowiedzi debili
Stanowczo nie! Nie przeszkadza mi to u kolegów czy nienzajomych mężczyzn, niektórym to nawet pasuje, ale mojemu chłopakowi w życiu nie pozwoliłabym na zarost. Dotykając Go, nienawidzę czuć tej szorstkości pod palcami ;]
_________________ Chodź tu - my lubimy niegrzecznych chłopców...
Kilkudniowy zarost to jest mistrzostwo
I jak facet nim tak dotyka szyi.. mmm
Ogólnie, z takim zarostem wygląda się bardziej męsko, bardziej pociągająco i w ogóle, bardziej wszystko
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
kilkudniowy jak najbardziej.
męsko i seksownie.
^.^
_________________ `Głowy są pełne pustych frazesów
Włosy siwieją tu w oparach stresu
Szukając drogi, wiecznie się gubię
Na zakręcie w nieprzyjaznym tłumie ...
gdzie spojrzę to widzę
wszystko czym się brzydzę.
codziennie uciekam
tam gdzie nie ma nic ...`
Wysłany: 2008-05-18, 11:46
2-3 dniowy zarost ładnie wygląda, ale jeśli chodzi o całowanie to wolę, gdy facet jest ogolony.
wąsy odpadają .
_________________ Tyle nieotartych łez zanim los przytulił mnie,
Tyle pustych dni nim uwolniłam się z tamtych chwil,
Każdy dzień oddala gniew, bo jego ramię siłą jest,
Ocaliła mnie czułość wyśniona i spełniona...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.