Lubie.. Lubie Go po nim drapac, glaskac.. nawet lubie jak mnie drapie tym zarostem w szyje.. Lubie, akceptuje.
Tak to juz jest jak sie kocha i sie akceptuje czleka z ktorym sie dzieli zycie
_________________ Dobrą stroną upadania jest to, że dajemy naszym przyjaciołom szanse by nas podtrzymali
Ja sie gole lub nie zalezy jak mi sie chce ;]
wasy zasrane moj kolega mial wacha czarnego przez pare tygodni mu kielkowal, a niedawno zgolil jak uslyszal jak sie z niego brechamy ;f
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-04-10, 15:54
facet z zarostem trzydniowym wygląda niesamowicie sexy, jednak kontakt tego zarustu ze skorą twarzy i nie tylko ;-) jest już mniej pociagający... nie lubie podraznień skóry, ale są momenty kiedy sie o tym nie mysli... własnie wtedy gdy jest się pod ogromnym wrażeniem wyglądu faceta i wpływem emocji.
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-10-14, 07:31
wolę gładkie policzki, mała bródka może być byle nie drapała
facet cały brodaty i wąsaty musi mieć do tego odpowiednią aparcyję. albo musi być już starszy.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
A ja lubię kiedy facet ma zarost. Szczególnie jeśli takowy do niego pasuje. Ja uważam, że żeby facet mógł mieć zarost powinien jeszcze mieć to coś w oczach. Bo dzięki owłosieniu na twarzy wygląda tak... tajemniczo, niedbale i... dziko
_________________ "Choć papierków po cukierkach
Tu i ówdzie ślad
Marzy ci się bombonierka
Taka jak ja
Niby nic, a jednak zerkasz
Jak się dostać do pudełka
Odkryć tajemnicę słodką
Delikatnie zdjąć złotko "
*Barbie*
Wysłany: 2007-11-06, 21:22
Chyba wole calkiem ogolonego, gladziutkiego niz zarosnietego. No chyba ze ma miekki zarost ktory nie drapie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.