hm hm hm
a ja lubię facetów z lekkim zarostem, takim trzydniowym najwyżej... wtedy bydająsię "tacy męscy"
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
hm hm hm
a ja lubię facetów z lekkim zarostem, takim trzydniowym najwyżej... wtedy bydająsię "tacy męscy"
Yhy - była ta ka reklama pepsi chyba. Kobieta mówi do gości - takiego sexi z trzydniowym zarostem - możebyś się ogolił - on ok, idzie, za chwile przychodzi z ogoloną głową. Zarost pozostał, a on - jeszcze bardziej sexi.
ostatnio widziałam faceta, który ślicznie wyglądał z zarostem, a innym w ogóle nie pasuje on. zależy od mężczyzny. nie podobają mi się wąsy, same w sensie.
_________________ podtrzymywałeś moją głowę
nie roztrzaskałam skroni
o podłogę - póki co
Wysłany: 2007-03-24, 17:24
Prawdziwy facet to facet z zarostem. Jaka frajda jest calowac sie ,przytulac do tylka niemowlecia. Facet z zarostem wyglada lepiej [zwlaszcza jak ma ciemny zarost]. Najlepszy jest dwudniowy zarost...
Jesli zarost to tylko taki "twrady", a nie puch w trzech miejscach na twarzy.
Ale ogolnie wole bez. Tak jakoś zarost mi się kojarzy z powaznymi, dojrzałymi męzczyznami, a ponieważ sama taka jeszcze nie jestem, to wolę tych "gładkich". Chociaz w sumie to tylko stereotypy więc, do każdego pasuje co innego i noście co lubicie.
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
wąsy są fajne, takie jak u Alfonsa hehehe he, tylko jak sa miekkie a nie twarde.. hehe
_________________ Wolę, gdy ludzie popierają mnie ze strachu niż z przekonania. Przekonania są zmienne, strach zawsze jest ten sam.
Kocham wszystkie dziewczyny i chlopaków z duzym piernikiem.
jak chlopak ma zarost to dla mnie tragedia przy całowaniu:D ale ogolnie facet wyglada bardziej męsko z lekkim(!) zarostem wąsy....to juz chyba jest niemodne;/:D
_________________ ,,Wszystko dzieje się dokładnie na opak. To szalony świat"
hehe no i co. jak ktos jest niedojrzaly to dobrze.
hehehe
a to dla ciebie kidko:*
_________________ Wolę, gdy ludzie popierają mnie ze strachu niż z przekonania. Przekonania są zmienne, strach zawsze jest ten sam.
Kocham wszystkie dziewczyny i chlopaków z duzym piernikiem.
Wysłany: 2007-04-09, 15:18
zarost u faceta to świetna sprawa jeśli zachowuje odpowiednia odległość...
_________________ A bogowie grają w kości i nie pytają wcale czy chcesz przyłączyć się do gry (. . . ) Bogowie kpią sobie z twojego poukładanego życia (. . . ) nie przejmują się zbytnio ani naszymi planami na przyszłość ani oczekiwaniami. Gdzieś we wszechświecie rzucają kości i przypadkiem wypada twoja kolej. I odtąd zwyciężyć lub przegrać - to tylko kwestia szczęścia.
Borys Pasternak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.