Mnie zakupy sprawiają olbrzymią przyjemność, ale gdy sobie kupię coś po naprawdę okazyjnej, niskiej cenie. Wtedy potrafię się cieszyć z zakupu przez najbliższy miesiąc
Jak kupię coś drogiego to mam wyrzuty sumienia..
Lubie się powłóczyć ale od czasu do czasu, najlepiej w sprawdzonych sklepach, gdzie wiem, że jest sporo ciuchów 'dla mnie' i po niskiej cenie
_________________ "Wariatem jest ten,kto żyje w swoim własnym świecie,jak schizofrenicy,psychopaci czy maniacy.Albo inaczej ten,kto jest inny niż reszta ludzi"
Ja lubię chodzić na zakupy, ale pod warunkiem, że mam coś konkretnego do kupienia, np. potrzebuję nowych spodni czy bluzy. Ale jak mam tak chodzić bez celu tylko po to, żeby sobie pooglądać co jest ciekawego i się popatrzeć, to nienawidzę. Lubię tylko wtedy, gdy mam konkretny cel i mogę szukać wtedy mojego spełnienia godzinami
Ostatni byłam na zakupach z moim chłopakiem. Efekt z tego taki, że mi humor poprawił się bardzo z powodu wielu nabytych ciuszków, lecz mój chłopak był na mnie wkurzony że trwało
to tak długo, bo przed każdym sklepem mówiłam że jest to ostatni a nie był. Ale co poradzić
_________________ Marzenie podąża swoim szlakiem, nawet jeśli uważa się je za myśl.
nie lubie lazic po sklepach, przymierzac kolejnych ciuchow, ogladac sie i przegladac.... ble
ale
najlepszym sposobem na poprawe humoru jest jednak kupieniesobie czegos fajnego, np, bluzki, perfum, butow xD
niby jedno wyklucza drugie, ale ... xD
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Ja uwielbiam zakupy, moge sie przy tym odstresowac lubie chodzic sama, bo nikt mi nie gledzi nad uchem (ile jeszcze? nie nawidze chodzic z toba na zakupy..) i naprawde pomaga, gorzej jak wyda sie za duzo pieniedzy
dla mnie zakupy to jak zakupy taka sama wyprawa jak do supermarketu bardziej sie ciesze nowa fryzura ladnie pomalowanymi paznokciami takimi szczegolami poniewaz jak wiadomo na zakupy trzeba isc bo inaczej na golasa bedzie sie biegac
Wysłany: 2007-08-19, 10:31
ja powiem tak: lubię kupować, nie lubię zakupów. włóczenie po sklepach jest fajne, oczywiście, ale nie kiedy każą mi przymierzać sto ciuchów, to podziękuję xd zazwyczaj, jeśli sama idę coś kupić, biorę pierwsze lepsze spodnie, zakładam je na tyłek, postoję przed lustrem chwilkę i biegnę do kasy ;p
*faris
Wysłany: 2007-09-21, 21:17
Nienawidzę zakupów. Nie cierpię, denerwuje mnie to. Jak mam cos kupić to wybieram jedną rzecz i ją kupuję a nie latam z 10 i w każdym sklepie przymierzać...
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
lubic chodzic na zakupy a kupowac to to samo? ja lubie kupowac ale to tez zalezy co :> ...nie lubie wielogodzinnego chodzenia i ogladania wystaw mozna zwariowac hehe
_________________ One day you will ask me what's more important, your life or mine?
And I will say, my life....
then you will walk away, never knowing that you are my life.....
''Bo życie to takie Czary-Mary...rzadziej Czary, cześciej Mary''
Uwielbiam zakupy ,ale nie powiedziałabym,że poprawiają one nastrój. Każdy inaczej się odstresowuje. Ja kiedy nie mam humoru ,to bardziej skupiam się na tym ,co w danej chwili mnie dręczy i kompletnie nie mam głowy do chodzenia o sklepach ,bo wszystko wydaje mi się być wkurzające i rzadko kiedy udaje mi się wtedy znaleźć coś dla siebie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.