cos fajnego nowego-super, ale jak sie nie wie co tak naprawde chce sie kupic, albo jest tego za duzo albo za mało to wszystko staje sie męczące i zamaiast poprawic nastrój może go pogorszyc.
Osobiscie nie lubie kupowac butów.
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
Generalnie nie lubię zakupów. Takie w wydaniu ponad godzinnym doprowadzają mnie do szału, mam dość, zaczynam jęczeć i marudzić. Ale lubię miec coś nowego, chodzę wtedy, kiedy czegoś potrzebuję, nigdy dla samej przyjemności. Chyba, że nic nie muszę kupować
*Apple
Wysłany: 2007-06-17, 16:16
Idia napisał/a:
Osobiscie nie lubie kupowac butów.
O! Ja też nie cierpię tego robić, a czeka mnie niestety ta "przyjemność". Muszę kupić adidasy, balerinki i japonki, a na moją nogę to znaleźć odpowiedni rozmiar będzie problem Ja nie wiem, ale to jesteś jakaś dyskryminacja, żeby na półkach były same rozmiary 39, 40, a 35-36 to szukać jak igły w stogu siana ;/
Wysłany: 2007-06-17, 16:27
Nie lubie zakupow. nawet bardzo. wściekam sie na myśl o tym tłoku, wybieraniu, zcekaniu do przymiezalni. nienawidze naprawde.
poza tym moze nie tyle ze skapie ale 100 zł za kawałek za byle jaki kawałek szmatki jest dla mnei przesada- a natykanie sie na takie kwiatki dodatkowo psuje mi humor.
lubie miec nowy ciuch, zwłaszca jesli okaze sie strzałem w dziesiątke na wiele okazji ale samego procesu kupowania nie lubie.
jedyne co lubie kupowac to slodycze
mmm:) zakupy:D mogłabym chodzić po sklepach codziennie:) żartuje:) ale lubię zakupy...w granicach rozsądku:) niewielu chłopaków potrafi wyjść na zakupy z dziewczyną... podziwiam takich którzy chodzą z nimi godzinami a i tak nic nie kupują:D <respect> <lol>
ja zakupy kocham i to bardzo a zwłaszcza wtedy jak mam pełny portfel ;p;p;p lubie kupowas najbardziej ciuchy ale lubie tez robic jakis niespodzianki komus a zwlaszcza dla mojego Skarba;*
Tak, czasem zakupy poprawiają kobietom nastrój. Są jednak i takie, które tego nie znoszą.
Ja lubię czasem polatać po sklepach, jeśli jednak muszę spędzić w jednym godzinę, to mnie szlag trafia.
_________________ Przyspieszyć na MlecznejDrodze, spojrzećz góry,zatęsknić...
tak poprawia, szczegolnie kupowanie nowych kosmetykow. mam chopla na punkcie zeli pod prysznic w swojej kolekcji mam 27
hhehe. teraz mozecie mnie uznac za równo porypaną.
Uwielbiam łazić po sklepach ale jeżeli to ja wybieram i buszuję nie jako doradczyni (no chyba ze kumpeli) tylko mi tak szkoda wydawać kochane pieniążki
_________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne-wszedzie ;P
Ja lubię kupować błyszczyki i szminki do ust. Ale sklepami odzieżowymi też nie gardzę . Ogólnie zakupy to dla mnie świetne zajęcie. Ale trzeba uważać bo to podobno uzależniające
_________________ Marzenie podąża swoim szlakiem, nawet jeśli uważa się je za myśl.
Zakupy baaardzo poprawiają mi nastrój
Najbardziej kocham kupować buty oraz spodnie. Muszę się przyznać, że buciki zazwyczaj zamawiam na allegro ^^, ponieważ w moim mieście znaleźć jakieś super buty graniczy z cudem. W ogóle w moim mieście znaleźć coś fajnego i w moim guście to bardzo ciężko ...
ja lubie kupić chociaż jakiś drobiażdżek za 2 złote. a jak nie mam akurat przy sobie kasy to i tak lubie wejść do dklepu pooglądać jakieś ciuszki, biżuterię. ;] nie wiem jak to się dzieje ale nawet poprawia mi to nastrój.
_________________ <br>
Tyle samo we mnie ukojenia co wkurwienia.
A ja lubię chodzić po sklepach jak nie idę na zakupy...Tak pooglądać.Jak mam już coś kupować to mnie szlak chwyta,bo albo mi się nie podoba,albo za drogie:/
_________________ ...wiemy o sobie tyle,na ile nas sprawdzono...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.