tk jest najlepiej.. samemu.. ja tez jak zawsze z kims ide to kazdy jest juz zmeczony tym lazeniem, a ja wtedy czuje sie jak w zywiole ciuszki, przymierzalnia... dlatego wole chodzic sama bo wiem ze wtedy nikt nie bedzie mi marudzil "no chodz juz"...
_________________ Czasem mam chwile,że rozsądek jest daleko w tyle ...
uwielbiam zakupy swietnie poprawiaja nastroj. ciezko jest tylko rozstac sie z zarobionymi przez siebie pieniedzmi. no ale jeszcze czasami korzystam z uprzejmosci rodzicow
madzialenka napisał/a:
tk jest najlepiej.. samemu.. ja tez jak zawsze z kims ide to kazdy jest juz zmeczony tym lazeniem, a ja wtedy czuje sie jak w zywiole ciuszki, przymierzalnia... dlatego wole chodzic sama bo wiem ze wtedy nikt nie bedzie mi marudzil "no chodz juz"...
podpisuje sie pod tym
_________________ Dziś...
moim największym marzeniem...
jest przeszłość...
ja nie lubie doradzania... wole cos kupic sama.. jak sie komus nie podoba to trudno.. wkoncu ja bede w tym chodzic.. a co powiecie na takie zbiorowe wyjscie z przyjaciolkami na zakupy? ostatnio taki wypad zrobilam z moimi psiapsiolami i bylo super:D zaczelysmy tak szalec ze ludzie sie z nas smiali zabawa byla niesamowita
_________________ Czasem mam chwile,że rozsądek jest daleko w tyle ...
ja tez uwielbiam zakupy ale na taaakie dluugie to tylko z przyjaciolka chodze, bo jak z mama chodze to raz dwa trzy biore, przymierzam i kupuje albo od razu wychodze cos mi sie podoba albo nie...w ogole kupuje tylko rzeczy, ktore spodobaja mi sie od "pierwszego spojrzenia"- a takich jest niestety niewiele w moim miescie (o ile to w ogole mozna nazwac miastem :p)
KOCHAM zakupy!!!:)) Wprost uwielbiam chodzic po sklepach, przymierzac, kupowac!! z reszta robie to bardzo czesto!:)) i ofc poprawia mi to humorek jesli nie jest on zbyt dobry, a nawet jesli jest to jeszcze bardziej;)) <lol>
Nie wiem, może ja jakaś nie 'dzeffczęca' jestem xD
Jakoś za zakupami nie przepadam. Jak czegoś potrzebuję, owszem, pójdę i sobie kupię. Ale nie lubię marnować czasu na kupowanie, łażenie po sklepach.
*Apple
Wysłany: 2007-04-05, 11:35
Uwielbiam chodzić na zakupy! Chociaż nie za często cos kupuję to takie chodzenie po sklepach mnie odreagowuje i od razu lepiej się czuję
lubię chodzić na zakupy, ale nie rozdrabniam się. owszem szukam czegoś co najbardziej mi się spodoba (i czego nie będzie nosiło pół Polski), ale nie potrzebuje całego dnia na to. [zresztą szczerze powiedziawszy 90% kobiet lubi zakupy, a gdy mają zły humor to darzą je jeszcze większym uczuciem )
_________________ podtrzymywałeś moją głowę
nie roztrzaskałam skroni
o podłogę - póki co
tak szczerze to ja osobiscie nie cierpie chodzic na zakupy.... meczy mnie to łazenie po sklepach. Mimo iz jestem dziewczyna i kolezanki zawsze mowie zebym sie gdzies z nimi wybrala, zawsze odmawiam. Wole isc sonie gdzies na spacer. Jak ide do sklepu to mam juz wszystko zaplanowane. Wiem co chce kupic upatrzylam to sobie wczesniej i kupowanie zajmuje mi 5min. Pogarsza mi to zdecydowanie humor niz poprawia.
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
Ja uwielbiam chodzić na zakupy. Fajna sprawa. Najbardziej lubię lumpexy:)
Amberka
Wysłany: 2007-05-31, 19:36
Ja uwielbiam!kocham sie stroic i malowac...lubie wygladac modnie i ladnie..tak jak te wszystkie (prawie wszystkie) gwiazdki show-buisnessu..:D a dlaczego by nie??!ha?:D zakupy sa dobrym sposobem na zly humor,wolny dzien,czy...odpoczynek w moim wypadku (choc nie zawsze) lol:D ogolnie uwielbiam buszowac po sklepach,najchetniej z moja przyjaciolka lub chlopakiem:):):)
Uwielbiam zakupy... ale strasznie dlugo sie namyslam, bo albo nie moge sie zdecydowac na jedno albo kompletnie nic mi sie nie podoba... chodze z kolezanka najczesciej
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
ja jak idę na zakupy, jak wchodze do sklepu to oglądam tylko to co wpadnie mi w oko.
i mam problemy ze zdecydowaniem sie ;]
_________________ I-I-I-I-I-I
I be buggin'
Cuz all these fake thugs is tryna press up
I need a boss like (hey!)
Who's flossing like (hey!)
Tossin' dough like (hey!)
That drives me crazy!
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-06-11, 20:01
Nie lubię, nienawidzę , dostaje furii jak muszę iść na zakupy chociaż doceniam układanie kolorystycznie rzeczy na półkach bo ułatwia mi to życie. Kieruje się tylko do czarnych i po problemie.
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.