Forum Dyskusyjne :: zakupy

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Kobiety » zakupy

zakupy
Autor Wiadomość

Tibby 
Tajemnica

Wysłany: 2006-07-11, 11:12   

Ja lubię kupować, ale sama, bo jak idę z moim chłopakiem to po 5 minutach on chce wychodzić ze sklepu. Mi to poprawia nastrój ;)

SCOM 

Wysłany: 2006-08-09, 12:34   

Czasem jakiś nowy łup poprawi humor, fakt. :evil:

Nie latam jednak bez przerwy po sklepach, szukając z uporem maniaka najnowszych kolekcji ciuchów. Nie przesadzajmy.

madzialenka 

Wysłany: 2006-08-09, 12:40   

Gosia napisał/a:
uwielbiam kupować to poprawia mi nastrój

podpisuje sie pod tym :)
Tibby napisał/a:
sama

tk jest najlepiej.. samemu.. ja tez jak zawsze z kims ide to kazdy jest juz zmeczony tym lazeniem, a ja wtedy czuje sie jak w zywiole :D ciuszki, przymierzalnia... dlatego wole chodzic sama bo wiem ze wtedy nikt nie bedzie mi marudzil "no chodz juz"...

Patryśka 

Wysłany: 2006-08-09, 12:52   

uwielbiam zakupy :hurra: swietnie poprawiaja nastroj. ciezko jest tylko rozstac sie z zarobionymi przez siebie pieniedzmi. no ale jeszcze czasami korzystam z uprzejmosci rodzicow :super:
madzialenka napisał/a:
tk jest najlepiej.. samemu.. ja tez jak zawsze z kims ide to kazdy jest juz zmeczony tym lazeniem, a ja wtedy czuje sie jak w zywiole :D ciuszki, przymierzalnia... dlatego wole chodzic sama bo wiem ze wtedy nikt nie bedzie mi marudzil "no chodz juz"...

podpisuje sie pod tym :)

*Rdzawa 
miastowa dziewczyna

Wysłany: 2006-08-09, 13:49   

a ja za to nie lubie chodzic sama zwłaszcza jak mam cos kupic... wole żeby ktoś mi doradził i wogóle nie lubie sama chodzic i sie włóczyć

madzialenka 

Wysłany: 2006-08-09, 14:32   

ja nie lubie doradzania... wole cos kupic sama.. jak sie komus nie podoba to trudno.. wkoncu ja bede w tym chodzic.. :) a co powiecie na takie zbiorowe wyjscie z przyjaciolkami na zakupy? ostatnio taki wypad zrobilam z moimi psiapsiolami i bylo super:D zaczelysmy tak szalec ze ludzie sie z nas smiali :P zabawa byla niesamowita :)

martynaczdz 

Wysłany: 2006-08-09, 14:55   

ja tez uwielbiam zakupy :) ale na taaakie dluugie to tylko z przyjaciolka chodze, bo jak z mama chodze to raz dwa trzy biore, przymierzam i kupuje albo od razu wychodze :] cos mi sie podoba albo nie...w ogole kupuje tylko rzeczy, ktore spodobaja mi sie od "pierwszego spojrzenia"- a takich jest niestety niewiele w moim miescie :/ (o ile to w ogole mozna nazwac miastem :p)

Humor tez poprawia mi wizyta u fryzjera :D

Sweet_blondi 

Wysłany: 2007-04-04, 15:31   

KOCHAM zakupy!!!:)) Wprost uwielbiam chodzic po sklepach, przymierzac, kupowac!! z reszta robie to bardzo czesto!:)) i ofc poprawia mi to humorek jesli nie jest on zbyt dobry, a nawet jesli jest to jeszcze bardziej;)) <lol>

Ryba 

Wysłany: 2007-04-04, 15:44   

Nie wiem, może ja jakaś nie 'dzeffczęca' jestem xD
Jakoś za zakupami nie przepadam. Jak czegoś potrzebuję, owszem, pójdę i sobie kupię. Ale nie lubię marnować czasu na kupowanie, łażenie po sklepach.

*Apple 

Wysłany: 2007-04-05, 11:35   

Uwielbiam chodzić na zakupy! Chociaż nie za często cos kupuję to takie chodzenie po sklepach mnie odreagowuje i od razu lepiej się czuję :)

goszka 
*oczy wariata*

Wysłany: 2007-04-05, 14:09   

lubię chodzić na zakupy, ale nie rozdrabniam się. owszem szukam czegoś co najbardziej mi się spodoba (i czego nie będzie nosiło pół Polski), ale nie potrzebuje całego dnia na to. [zresztą szczerze powiedziawszy 90% kobiet lubi zakupy, a gdy mają zły humor to darzą je jeszcze większym uczuciem :P )

Złośnica 
burżuazja

Wysłany: 2007-04-05, 14:14   

tak szczerze to ja osobiscie nie cierpie chodzic na zakupy.... meczy mnie to łazenie po sklepach. Mimo iz jestem dziewczyna i kolezanki zawsze mowie zebym sie gdzies z nimi wybrala, zawsze odmawiam. Wole isc sonie gdzies na spacer. Jak ide do sklepu to mam juz wszystko zaplanowane. Wiem co chce kupic upatrzylam to sobie wczesniej i kupowanie zajmuje mi 5min. Pogarsza mi to zdecydowanie humor niz poprawia.

Dafne

Wysłany: 2007-04-05, 14:39   

Ja uwielbiam chodzić na zakupy. Fajna sprawa. Najbardziej lubię lumpexy:)

Amberka 

Wysłany: 2007-05-31, 19:36   

Ja uwielbiam!kocham sie stroic i malowac...lubie wygladac modnie i ladnie..tak jak te wszystkie (prawie wszystkie) gwiazdki show-buisnessu..:D a dlaczego by nie??!ha?:D zakupy sa dobrym sposobem na zly humor,wolny dzien,czy...odpoczynek w moim wypadku (choc nie zawsze) lol:D ogolnie uwielbiam buszowac po sklepach,najchetniej z moja przyjaciolka lub chlopakiem:):):) :super:

*Lenka 
yeah

Wysłany: 2007-05-31, 20:01   

Uwielbiam zakupy... ale strasznie dlugo sie namyslam, bo albo nie moge sie zdecydowac na jedno albo kompletnie nic mi sie nie podoba... chodze z kolezanka najczesciej

`LovLi 

Wysłany: 2007-06-01, 20:19   

ja jak idę na zakupy, jak wchodze do sklepu to oglądam tylko to co wpadnie mi w oko.
i mam problemy ze zdecydowaniem sie ;]
I need a boss like (hey!)
Who's flossing like (hey!)
Tossin' dough like (hey!)
That drives me crazy!

Wróżbiarka 

Wysłany: 2007-06-11, 20:01   

Nie lubię, nienawidzę , dostaje furii jak muszę iść na zakupy chociaż doceniam układanie kolorystycznie rzeczy na półkach bo ułatwia mi to życie. Kieruje się tylko do czarnych i po problemie.
"Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu

Mara 

Wysłany: 2007-06-11, 20:08   

nie lubie....yyyy...makabra
chyba ze mnie najdzie
zeby kupic sobie cos fajnego
ale to nie czesto sie zdarza...

Hypertonia 

Wysłany: 2007-06-11, 20:14   

ja kocham zakupy z moja mama ona jesct cool i zawsze wypatrzy cos dla mnie;)) a potem pytanie : "chcesz to czy to?"i tak zawsze kupuje wszytsko...

Człowiek, który pierwszy cisnął obelgę zamiast kamienia, był twórcą cywilizacji.

monia_LD 

Wysłany: 2007-06-15, 18:23   

ja wlasciwie to chyba na odwrot mam bo dlugie chodzenie po sklepach i ogladanie wszystkiego z super dokladnoscia dobija mnie :/

jesli juz ide do sklepu to nie dluzej niz 1h :D :D

Odpowiedz do tematu