Wysłany: 2007-09-06, 16:02 Z mojej pochwy wydziela się nie przyjemny zapach...
Z mojej pochwy bardzo często wydziela się nieprzyjemny zapach i wycieka przy tym biały śluz. Na śluz wiadoma wkładka i załatwione... Ale co do tego nieprzyjemnego zapachu to chciałabym coś na to zaradzić. Co mogę zrobić żeby temu zapobiedz? Oczywiście oprócz mycia... To bardzo krępujące. Wydaje mi się że wszysty czują ten zapach i wiedzą że to ode mnie on wychodzi.
omg. musisz sie czesto myc w takim razie... nie wiem popsikaj sie dezodorantem omg. i pewnie zdaje Ci sie ze wszyscy czuja, chyba ze naprawde wogole sie nie myjesz, no to nie wiem. mysle ze nie ma innego sposobu na to.
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-09-06, 16:51
biały/półprzeźroczysty/przeźroczysty śluz to norma. śluz kremowy/żółty/beżowy/brązowy, albo grudkowaty to oznaki, których należy się obawiać.
uważam, że masz obsesję i radziłabym zaopatrzeć się w chusteczki do higieny intymnej, które możesz mieć pod ręką i w razie potrzeby użyć. (koszt od 4zł wzwyż)
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-09-06, 17:21
Ja sugeruje wizytę u ginekologa może masz jaką grzybice np:spowodowaną braniem antybiotyków.
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Wysłany: 2007-09-29, 16:40
gabrielaaa napisał/a:
Z mojej pochwy bardzo często wydziela się nieprzyjemny zapach i wycieka przy tym biały śluz. Na śluz wiadoma wkładka i załatwione... Ale co do tego nieprzyjemnego zapachu to chciałabym coś na to zaradzić. Co mogę zrobić żeby temu zapobiedz? Oczywiście oprócz mycia... To bardzo krępujące. Wydaje mi się że wszysty czują ten zapach i wiedzą że to ode mnie on wychodzi.
wyleczyc grzybice
np nystatyną
to tylko na recepte
gin ci przepisze
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
hej,szoruj do ginekologa i sie nie pytaj na forum,bo mozesz miec jakąs bakterie,ablo nadżerke,chociaz nie daje objawów,a jak już daje to są one zołte o nie przyjemnym zapchu i dopoki nei wyleczysz,bedzie to powracac,przekonałam sie na własnej skórze o tym
AnulkaW, nie nabijaj nie potrzebnie postów. zauważ, że dziewczyna założyła ten temat we WRZEŚNIU a jest styczeń. Więc, tak jak napisała Magda, zapewne już wpadła na to, żeby pójść do ginekologa.
_________________ Taniec jest jak powietrze.. Zacznijmy oddychać ;-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.