_________________ Wolę, gdy ludzie popierają mnie ze strachu niż z przekonania. Przekonania są zmienne, strach zawsze jest ten sam.
Kocham wszystkie dziewczyny i chlopaków z duzym piernikiem.
ja mam 160cm i 60kg...
Troszke za gryba jestem...
Nawet lekarze mi to mowia
_________________ Dookoła ludzie jak roboty. Choć każdy własny rozum ma to nikt kto myśleć nie ma już ochoty. Nie. si ku spadają cudze zwroty. Piękno robiąc przeloty, a mądrość robiąc głupotę. Ja mówię Ci. A na ekranie telewizora już od rana do wieczora propaganda chora, chwali imię potwora. Ej. a wygłodniałych wilków sfora to cynicy i krytycy ale na nich przyjdzie pora.
163 cm i 57 kg. Troche duzo ale nad tym pracuje. a wymiary : 93-66-92
_________________ Mówiłeś mi zawsze
"Jesteś całym moim światem"
Gdy ja nie mogłam znieść myśli, że Cię tracę
Już wiem, że cokolwiek się stanie, gdzie tylko będziesz
To ja, bez względu na wszystko też tam będę.
154 i 60 kg jakoś nie mam kompleksu że dużo jestem na idelanej granicy jestem ogrąła ale nie gruba i to mi wystarczy nie mam jakoś ambicji chudnąc , gdzie nie gdzie fałdka cóż akceptuje się taka jaka jestem okrągła pyzą
154 i 60 kg jakoś nie mam kompleksu że dużo jestem na idelanej granicy jestem ogrąła ale nie gruba i to mi wystarczy nie mam jakoś ambicji chudnąc , gdzie nie gdzie fałdka cóż akceptuje się taka jaka jestem okrągła pyzą
To było świetne. Szczerze gratuluję
Mądra dziewczyna z Ciebie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.