Wysłany: 2006-10-19, 10:48
JA mam 168 cm i obecnie waze 56 kg .Od początku wakacji przez chorobę schudłam ze 2 kg i jak dla mnie może tak zostać ...no albo tak jeszcze ze 2 dla własnego lepszego samopoczucia .
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
Ostatnio zmieniony przez Mania 2006-10-19, 16:51, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2006-10-21, 18:24
Mania, samopoczucie ci psychiatra niech poprawi bo leczyc na leb to ty sie ewidentie musisz a moze jeszcze lepie 4 kg schudnij albo 10
:>???????????????
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Wysłany: 2006-10-22, 10:49
deela napisał/a:
Mania, samopoczucie ci psychiatra niech poprawi bo leczyc na leb to ty sie ewidentie musisz a moze jeszcze lepie 4 kg schudnij albo 10
:>???????????????
Podejrzewałam ze ktoś sie tego uczepi i moje przypuszczenia sie spełniły ....
Moj "leb" ma sie jak na razie bardzo dobrze ( szkieletorem z wybory nie zostanę wiec zatrzymam sie na tych 2 kg ) .
Wysłany: 2006-10-22, 12:03
deela napisał/a:
ty juz masz niedowage
Co? hmm akurat tu sie mylisz . Moja waga jest odpowiednia według tych wszystkich przelicznikow ... a jak schludne 2kg to będę w samym środku tych obliczeń . Ale nie jest to moj cel zycia dla ktorego poświęcę wszystko ... krotka mówiąc nie jestem taka na jaka Ci wyglądam
deela napisał/a:
smiem watpic
A wątp ile chcesz . Nikt Ci nie broni .
deela napisał/a:
wlasnie tak to sie tylko mowi a potem jeszcze jeden i esze pol i jak bede wazyc 45kg bede hiper szczesliwa
czizus ja nie rozumiem takich ludzi
napisałam ze 2kg nie więcej ... wiec o co Ci chodzi ???
a ja mam ponad 12,5 roku i mam 148 cm wzrostu a ważę ok. 360 N na Ziemi:D:D:D:D , czyli 36 kg... ale mam problem bo jestem 3 najniższa w klasie ale ja wiem takie gadanie ze jeszcze urosnę itp.
wiem że urosnę ale tak tylko 12 cm . . . i zawsze będę niska... hmm no muszę się przyzwyczaić...
ale... przeciez MAŁE JEST PIĘKNE NIE?
_________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne-wszedzie ;P
hm... 12cm? ja w Twoim wieku miałam 164cm, a do 17. roku życia urosłam tylko 6cm i na więcej już nie liczę ale nie przejmuj się, nie wzrost świadczy o człowieku! pyszczek do góry
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.