Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-08-12, 15:47
wzrost: ok 167 cm
waga: 50 kg
Wymiarow nie znam
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Anka
Wysłany: 2006-08-23, 20:50
Pushy napisał/a:
Ja mam 162 wzrostu waga sie waha: od 50 w porywach to 52-3:) Wymiary gdzieś tak 82-65-90 czy coś koło tego.
W jakich porywach?
No a moje wymiary to 155 cm, a waga... starsznie chuda jestem!!! Zgrubiam się,
zna ktos moze jakąs stronke na temat diety zgrubiającej?
Wzrostu coś koło 160cm Jak się najem to 47 a tak to 45-46 Wimiarow nie znalam i musiałam się mierzyć 82-64-89 :D Jak pączek jakiś...ja nie chodze, ja się turlam :D
_________________ Oczy są zwiercadłem duszy...
Ostatnio zmieniony przez I'm_an_Angel 2006-08-30, 12:54, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2006-08-30, 13:13
Tutaj połowa ma niedowagę
Obojętnie ile ważę, ile mierzę, jaką rozpiętość ma moją klatka piersiowa, ile mam w talii, biodrach, moja mama zawsze mi powie: "Odejdź od tej lodówki i nie żryj tyle grubasie bo Ci dupa urośnie"
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Obojętnie ile ważę, ile mierzę, jaką rozpiętość ma moją klatka piersiowa, ile mam w talii, biodrach, moja mama zawsze mi powie: "Odejdź od tej lodówki i nie żryj tyle grubasie bo Ci dupa urośnie"
Ha ha skąd ja to znam Moja mama zawsze gada '' Zamkne lodówke na kluczyk bo wszystko zrzerasz!!'' JA jem obiad w domu, u babci i u przyjaciolki chyba, ze jak jestem u jakiegos qmpla albo kogos na chacie to ejszcze tam jem
nie znam swoich wymiarów ... waże 45 kg i mam 164 cm wzrostu ...
I'm_an_Angel napisał/a:
Ha ha skąd ja to znam Moja mama zawsze gada '' Zamkne lodówke na kluczyk bo wszystko zrzerasz!!'' JA jem obiad w domu, u babci i u przyjaciolki chyba, ze jak jestem u jakiegos qmpla albo kogos na chacie to ejszcze tam jem
Ja mam właśnie odwrotnie bojętnie ile ważę, ile mierzę, jaką rozpiętość ma moja klatka piersiowa, ile mam w talii, biodrach, moja mama zawsze będzie krzyczeć ,że cudownie wyglądam i moge jeść co chce ^^ Więc nie szukam z jej strony obiektywnego spojrzenia ^^
Ostatnio zmieniony przez HotPepper 2006-08-31, 10:19, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.