ania5677
Wysłany: 2007-10-24, 21:21
170cm i 47kg
_________________ "Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji."
Nie znam swoich wymiarów ;x
A wzrost o taki 170, chociaż wolałabym być większa. Koszykarka w końcu jestem, nie? Przydałoby się.
A waga 70 kg, chodź wiele osób mówi, że tego po mnie kompletnie nie widać.
_________________ Chce istnieć, żyć i marzyć. Być tajemnicza i pełna nadziei. "... bo chce pokonać pięć tysięcy mórz, by odnaleźć pytanie na życie."
Wysłany: 2008-06-07, 22:42
167cm 55kg, mi tam pasuje, chociaz ostatnio zbyt do góry idzie, mam nadzieje ze juz przestanie:D jedynie co bym chciała to odrobinkę ciałka z ud i bioder przeniesc hmm 'na klatę':P ale fizycznie niemozliwie:P
Wysłany: 2008-06-11, 20:55
175cm, 64kg... ;]]
_________________ Bo zapewne zżarła by nas ta europeizacja gdyby nie Papa Rydzyk i jego
radiostacja!
Nie jest dobrze, ale nic to Radio Maryja uratuje polski hip-hop!
[Łona]
167cm 55kg, mi tam pasuje, chociaz ostatnio zbyt do góry idzie, mam nadzieje ze juz przestanie:D jedynie co bym chciała to odrobinkę ciałka z ud i bioder przeniesc hmm 'na klatę':P ale fizycznie niemozliwie:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.