Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 798 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-07-10, 12:44
ostatnio zrobiłam się lżejsza więc
175 cm, 61 kg wymiary 95, 65,95
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Wiek: 23 Dołączyła: 15 Sie 2006 Posty: 2237 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-07-18, 19:29
UrticaZ3, brawa:-)
jednak i tak pewnie żadna z tych osób się tymi słowami nie zaprzątnie glowy, wyrosną z tego kiedy opinia koleżanek z klasy przestanie być najwazniejsza;-)
Ja mam małą niedowagę,tzn w BMI 18(choć jeszcze chwila i to się zmieni)..
To nie moja wina...Poprostu miałam taką przemianę materii;]
Teraz zaczęłam tyć,ale nie zamierzam się odchudzać z tego powodu,tylko poćwiczyć
_________________ ...wiemy o sobie tyle,na ile nas sprawdzono...
Ej no, czy ja będę naprawdę dziwna jak napiszę, że mam 160 i 45kg ? ee?
anorektyczki tu same czy co?
dobra.
_________________ non tam bene cum rebus humanis agitur, ut meliora pluribus placeant...
Aj, Mopsik malusi!
Skoro szczeka na słonia,
Jak silny być musi. xD
kotek_:)
Wysłany: 2007-08-20, 16:29
przy was to ja normalnie czuje się gruba <lol2> mam 166 cm wzrostu i ważę (aż ) 56 kg. Ludzie bez przesady... czy waga 43 kg jest prawidlowa?! i to przy każdym wzroście?
Moja siostra dała by dużo za przytycie, dobicie do 53 kg (wzrost 163 waga 49) bo nie chce być workiem samych kości, a tutaj czytam opinie, że 49 to już grubas... (ja przy moich 56 świetnie się czuje, jestem lekko zaskoczona...)
_________________ Żyj tak, aby po Twojej śmierci ludzie się nudzili...
Ja mam 178, waze teraz 57 kilo, czasem waze 55 czasem 60..
Wymiary?
91x65x89..
Taka budowa?
Czy sie odchudzam? Zdarza mi sie.... Ale to z lenistwa gdy cwiczyc mi sie nie chce a lekko mi sie boczki ksztaltuja a najlatwiej schudnosc dla mnie... Tylko, ze to w sytuacjach gdy mam wymog jakis.
Ogolnie wole sobie pojsc na silownie
A czy mam niedowage. Chyba mam. Nie za wielka ale mam. Zawsze mialam. Bez wzgledu na to czy sie odchudzilam o te 3 kilo czy przytylam..
_________________ Dobrą stroną upadania jest to, że dajemy naszym przyjaciołom szanse by nas podtrzymali
Ja mam ponad 170 wzrostu i ważę*biegnie na wage* 45kg Przytyłam całe 2 kilo Ja dużo bym dała, żeby nie wyglądać tak jak teraz. Jestem za chuda. Wyglądam jak wieszak. Problem z kupieniem ciuchów mam. Ale w końcu jak przestanę rosnąć to przytyje. Od razu zaznaczam:Nie odchudzam się
Wiem, tylko to jest troszkę krępujące, bo ja mam tak chude nogi, że nie mogę ubrać miniówy, krótkich spodenek. Na W-Fie ćwiczę w rybaczkach, albo długich.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.