akceptuje się taka jaką jestem i jest mi z tym ok, trzeba uwierzyć w siebie, nie ciągłe zadreczanie się że nie jest beautiful, bo każdy inaczej odbiera piękno.
_________________ Trzeba umieć znaleźć ripsote, na wypowiedzi debili
co widzę kiedy spoglądam w lusterko?
to zależy od pory dnia, rano przeważnie każdy włos stoi mi w inną stronę, więc widok jest mniej przyjemny, jesli chodzi o moja twarz nie narzekam, bo i rano i wieczorem przewaznie wyglada tak samo, czyli przecietnie. Chociaz czasami rano mam jakieś odgniecienia na buzi, czy cos. xD
Akceptuję swój wygląd, ale duzo zalezy tez od dnia, czasami mam dzien kiedy czuje sie ze wygladam beznadziejnie, a są i takie kiedy podobam się sama sobie.
Co trzeba zmienić w swoim podejściu do życia, by polubić swój wygląd wraz z niedoskonałościami?
tak jak już ktoś napisał, bardziej podkreślać swoje atuty i to co w nas jest naprawde piękne, by nie zwracac uwagi na to co w nas sie nam nie podoba.
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
szkoda czasu i zycia na zadreczanie sie swoimi kompleksami
uwielbiam lato poniewaz moge godzinami wylegiwac sie na sloneczku, czuje sie wtedy wspaniale moge ubrac sie bardziej seksi niz w zime nie obawiajac sie przeziebienia
patrzac rano(ok godz 6) nie wiele widze poniewaz tak naprawde to jeszcze przed tym lustrem usypiam <<<
_________________ "W ŻYCIU MOŻNA LICZYĆ TYLKO NA SIEBIE. A I TEGO NIE RADZE"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.