Do³±czy³a: 18 Pa¼ 2005 Posty: 1647 Sk±d: z samej góry
Wys³any: 2006-08-14, 09:37 wygl±d a pustog³owie
w zasadzie nie bedzie tu pytania tylko jaka¶ taka moja uwaga co do ¿ycia wszech¶wiata i ca³ej reszty....
natchna³ mnie temat o sterczeniu przed lustrem
z obserwacji wynika i¿ laseczki któe spêdzaj± przed lustrem np 2 h przed wyj¶ciem do szkoly [LOL] i 7 godzin przed wyjscien na imreze zwyczajnie sa tak zajete swoim wygladem, ze po prostu nie maja czasu na rozwijanie swoich zainteresowan czy intelektu wiêc i nic dziwnego ze wlosy wyprosowane jak zolnierze a pod wlosami ... nic ... lagodny ppustostan, jedna szara komorka wyje z samotnosci.....
nie raz sie spotkalam z opiniami (bo raczej przebywam wsrod mezczyzn niz wsrod kobiet) ze taka to sie nadaje na raz do lozka ale nie zeby z nia byc na powaznie a panienki na tyle sie wysilaja intelektualnie ze dochodza do stanu szoku, ze kazdy chce z nimi byc a one na fajnego faceta nie moga trafic, moze ten fajny wymaga... ja wiem... rozmowy
a poza tym rodza sie potem podobne posty jak u nas "o czym gadac z facetem" dylemat ktory powoduje u mnie ataki niekontrolowanego smiechu........
_________________ zaczynam siê tam gdzie inni siê koñcz±...
Wiek: 19 Do³±czy³a: 04 Sie 2006 Posty: 205 Sk±d: Ma³opolska:D
Wys³any: 2006-08-14, 11:11
No cu¿, ró¿ni ludzie chodz± po ¶wiecie... a faceci ciesz± sie potem, ¿e maj± kogo przeruchaæ na dyskotece... :lol2:
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
No, to nareszcie wiem, dlaczego podoba mi siê, gdy kobieta ma nie³ad na g³owie (chodzi o w³osy) - to musi byæ oznaka intelektu i dlatego tak mnie to poci±ga.
A jednokomórkowe kobitki niech sobie stoj± godzinami przed lustrem - nic mnie to nie obchodzi. Po prostu dodajê je do "listy" ignorowanych. Trzeba siê trochê wysiliæ i znale¼æ tê normaln±, tê maj±c± co¶ pod kopu³± niewiastê, i namêczyæ siê jek cholera, aby zwróciæ na siebie Jej uwagê. xD Co¶ piêknego - nie ma to jak zdobyæ co¶ (a reaczej kogo¶) wielkim wysi³kiem, ciê¿k± walk±.
Mam tak± jedn± kole¿ankê. Nawet j± lubie ale ona siê tylko maluje i maluje i maluje i prostuje i o boze. Kiedy¶ z ni± siedzia³am w domu i z jeszcze tak± jedn± to pó³ godziny gada³y o lakierach do paznokci... potem jeszcze 20 minut o cieniach do powiek (czy jak to sie mówi), a na urodziny kupi³y mi tusz do rzês i takie co¶ chyba kredkê... choæ wiedz± ze ja sie nie maluje... ehhh. Nie lubie takich osób. Robi± wszystko dla popisu. Piszcz±, dr± sie i udaj± nie wiadomo jak twarde i sline. Mówi± maj± plecy na mie¶cie (buhahahaha)... a szczerze? to ja ich pozna³am ze wszystkimi. Teraz nasi znajomi maj± z nich polew a one jakby tego nie widzia³y. Kurde ale sie rozpisa³am ale tak jest i mam tego do¶æ...
[ Dodano: 2006-08-14, 14:17 ]
a na dodatek s± tak puste i g³upie... nie mam pytañ. kurcze musze zmienic towarzystwo
_________________ All good things come to an end...
;]
Robi± wszystko dla popisu. Piszcz±, dr± sie i udaj± nie wiadomo jak twarde i sline. Mówi± maj± plecy na mie¶cie (buhahahaha)... a szczerze? to ja ich pozna³am ze wszystkimi.
ehh...to dokladnie opisuje moja BYLA przyjaciolke...
_________________ Dzi¶...
moim najwiêkszym marzeniem...
jest przesz³o¶æ...
Wiek: 20 Do³±czy³a: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Sk±d: Biedronka
Wys³any: 2006-08-15, 06:07
najlepsze jest to, ¿e pewna grupa dziewcz±t - popularne barbie, wpatruj± siê w siebie przez 2 godziny rano, przychodz± do szko³y i na ka¿dej przerwie ¶migaj± do ³azienki i spradzaj± czy siê nie rozmaza³y, czy puder jest dobrze na³o¿ony, czy nie podkrêci³y siê w³osy, czy b³yszczyk ma jeszcze swoj± nieskaziteln± moc. Nie wspomnê np. o zawarto¶ci ich toreb xD Jeden zeszyt, jedna ksi±¿ka, bo wiêcej siê nie zmie¶ci³o, bo to przecie¿ trzeba zabraæ cienie, tusze, kredki, mo¿e zaczn± z prostownicami chodziæ Chcê to zobaczyæ xD
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepcz± mi je w b³oto.
simarik jak wymy¶l± prostownicê na bateriê w dodatku prostownice kieszonkow± a kolorze rózowym to zaczn± nosiæ
tak w cale bym sie nie zdziwila, ale bym mia³a ubaw.
u mnie w klasie by³a taka jedna co na jezyku polskim sobie paznokcie pi³owa³a, kompletnie pusta laska, typowa blondi. Zawarto¶æ jej plecaka to bylo 8 pomadek ka¿da o innych wla¶ciwo¶ciach. I szcze¿e Wam powiem mia³a nawet przez jakis czas powodzenie u ch³opaków, zastanawia³o mnie to przez d³u¿szy czas jednak po jakim¶ czasie chlopacy sie przekonali ¿e ona jest tylko pusta lal±.
_________________ "W ¯YCIU MO¯NA LICZYÆ TYLKO NA SIEBIE. A I TEGO NIE RADZE"
na ka¿dej przerwie ¶migaj± do ³azienki i spradzaj± czy siê nie rozmaza³y, czy puder jest dobrze na³o¿ony, czy nie podkrêci³y siê w³osy, czy b³yszczyk ma jeszcze swoj± nieskaziteln± moc.
u mnie to ostatnie ³awki s± oblegane bo mozna podk³ad poprawiaæ sobie jak nauczyciel nie patrzy... ma³o która dziewczyna u meni w klasie nie ma lusterka, pomadek itp w piórniku
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób j± praktykuje, ale nikt do koñca jej nie rozumie"
taa... na historii kilka razy u mnie dziewczyny sobie w³osy prostowa³y, bo akurat mamy niewidomego profesora i skorzysta³y z okazji szczyt chamstwa i prostactwa
najlepsze jest to, ¿e pewna grupa dziewcz±t - popularne barbie, wpatruj± siê w siebie przez 2 godziny rano, przychodz± do szko³y i na ka¿dej przerwie ¶migaj± do ³azienki i spradzaj± czy siê nie rozmaza³y, czy puder jest dobrze na³o¿ony, czy nie podkrêci³y siê w³osy, czy b³yszczyk ma jeszcze swoj± nieskaziteln± moc. Nie wspomnê np. o zawarto¶ci ich toreb xD Jeden zeszyt, jedna ksi±¿ka, bo wiêcej siê nie zmie¶ci³o, bo to przecie¿ trzeba zabraæ cienie, tusze, kredki, mo¿e zaczn± z prostownicami chodziæ Chcê to zobaczyæ xD
To samo chcia³am napisaæ
Mam w klasie parê takich laleczek. Co drugi dzieñ na solarium chodz±! Na twarzy ¶ciekaj±ca tapeta /najlepsze hardkory s± w upa³, albo zim± /, a w rêce torebeczka. Ja nie wiem jak im siê cokolwiek w czym¶ tak ma³ym mie¶ci. Ja to czasem z dopiêciem plecaka mam problem, mimo ¿e prawie wszystkie ksi±¿ki trzymam w szkolnej szafce
Najgorsze jest to, ¿e faceci na takie lale lec±. Oczywi¶cie tylko ci zidiociali, którzy my¶l±, ¿e fajna dupa przy boku dowodzi temu, jacy to oni s± zajebi¶ci
Tak siê czasami zastanawiam, dlaczego jak kto¶ dba o swój wygl±d, to od razu musi byæ "pust± lal±" . To, ¿e kto¶ nie chce wygl±daæ jak strach na wróble jest z³e?? I umniejsza inteligencji tej osoby?? No bo wychodzi na to ¿e jak kto¶ nie dba o siebie to jest wielce m±dry, a jak dba, to od razu ma pusto w g³owie. Ludzie pomy¶lcie czasem, co piszecie.
_________________ Granicy serca nie przekroczysz bez paszportu wzajemno¶ci...
Rdzawa masz racje. Ja naprzyk³ad nie mam zamiaru siê malowac. Chocia¿ niektóre kole¿anki to robi±. Normlane ¿e dbam o swój wygl±d. Ale nie nak³adam tapety. Ostatecznie u¿ywam b³yszczyka, ostatecznie. Jedyn± rzecz jak± robie z takich rzeczy to maluje paznkocie u nóg ze wzglêdu na to ¿e czêsto chodze w japonkach i ³adnie to wygl±da. Tyle.
_________________ All good things come to an end...
;]
Tak siê czasami zastanawiam, dlaczego jak kto¶ dba o swój wygl±d, to od razu musi byæ "pust± lal±" .
A kto tu mówi o dziewczynach, które dbaj± o swój wygl±d?
Nak³adanie tony tapety i solara to wy³±cznie niszczenie swojego wygl±du, a nie dbanie. Mo¿e teraz jeszcze tego nie widaæ, ale za parê lat wszystkie te lalunie bêd± mia³y skórê przypominaj±c± skórê mojej babci. Trzeba sobie u¶wiadomiæ, ¿e prawdziwym piêknem jest naturalno¶æ. Tandeta i sztuczno¶æ to "zabawa" na krótk± metê. ¯aden warto¶ciowy facet nie bêdzie spotyka³ siê z panienk±, która aby wyj¶æ do niego musi najpierw dwie godziny sterczeæ przed lusterkiem. Kto¶ s³usznie zauwa¿y³, ¿e jak kto¶ tyle czasu marnuje siê na swój wygl±d, nie ma ju¿ kiedy rozwijaæ swoich zainteresowañ.
Oczywi¶cie generalizowaæ nie mo¿na, bo zdarzaj± siê jakie¶ cudowne wyj±tki, ale s± one wy³±cznie kropl± w morzu...
Ostatnio zmieniony przez Audrey 2006-08-17, 08:06, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Pushinko, dbanie o swój wygl±d a sterczenie przed lustrem kilka godzin to co innego. Ja uwa¿am ¿e dbam o swój wygl±d, bo codzieñ siê myjê, myjê w³osy co 2/3 dni, zawsze staram siê mieæ jak±¶ fryzurkê nie wygl±daj±co jak strach na wróble, mam zadbane d³onie, myje zêby... i to jest dbanie o swój wygl±d. I do tego nie trzeba przesiadywaæ godzinami przed lustrem. A jesli ju¿ panna lata co 5 min przed lusterko to sorry, ale dla mnie to juz jest choroba psychiczna. Albo jak nie mozna wyj¶æ z domu bez wcze¶niejszego na³o¿enia tony pudru te¿ jest to dla mnie troszkê dziwne. Lub bez tuszu do rzês. To ju¿ siê raczej nie zalicza do dbania o swój wygl±d tylko do robienia z siebie mega laski. I jeszcze jedno. Chodzi o to, ¿e WIÊKSZO¦Æ takich panien ma pusto w g³owie. Reszta to wyj±tki, baaaardzoooo wyj±tkowe i rzadkie okazy...
Ale i tak Ciê kocham!!!
Ok, my siê wszyscy lekko nie rozumiemy. Ale ju¿ mi siê nie chce tego wyja¶niaæ, bo znowu posypie siê lawina krytyki. Obiecujê solennie ju¿ nie napisaæ s³owa na ten temat.
_________________ Granicy serca nie przekroczysz bez paszportu wzajemno¶ci...
Zgadzam sie z autorka tematu.
Wiadomo, prawie kazda dziewczyna spedza iles tam czasu przed lustrem, ale bez przesady
Chociaz znam wyjatki, moja znajoma ze szkoly jest postrzegana jako glupia barbie, wprawdzie tak wyglada ic przerwe stoi przed lustrem ale jest inteligentna dziewczyna z ktora naprawde jest o czym porozmawiac. Niestety malo jest takich wyjatkow
_________________ Idê za nimi, bo oni id± za mn±. Wiesz jak to siê nazywa? to lojalno¶æ !
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.