Forum Dyskusyjne :: wygl±d a pustog³owie

FAQ  Wyszukiwarka  U¿ytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona G³ówna » Ogólne » Kobiety » wygl±d a pustog³owie

wygl±d a pustog³owie
Autor Wiadomo¶æ

#deela 

Do³±czy³a: 18 Pa¼ 2005
Sk±d: z samej góry

Wys³any: 2006-08-14, 09:37   wygl±d a pustog³owie

w zasadzie nie bedzie tu pytania tylko jaka¶ taka moja uwaga co do ¿ycia wszech¶wiata i ca³ej reszty....
natchna³ mnie temat o sterczeniu przed lustrem
z obserwacji wynika i¿ laseczki któe spêdzaj± przed lustrem np 2 h przed wyj¶ciem do szkoly [LOL] i 7 godzin przed wyjscien na imreze zwyczajnie sa tak zajete swoim wygladem, ze po prostu nie maja czasu na rozwijanie swoich zainteresowan czy intelektu wiêc i nic dziwnego ze wlosy wyprosowane jak zolnierze a pod wlosami ... nic ... lagodny ppustostan, jedna szara komorka wyje z samotnosci.....
nie raz sie spotkalam z opiniami (bo raczej przebywam wsrod mezczyzn niz wsrod kobiet) ze taka to sie nadaje na raz do lozka ale nie zeby z nia byc na powaznie a panienki na tyle sie wysilaja intelektualnie ze dochodza do stanu szoku, ze kazdy chce z nimi byc a one na fajnego faceta nie moga trafic, moze ten fajny wymaga... ja wiem... rozmowy
a poza tym rodza sie potem podobne posty jak u nas "o czym gadac z facetem" dylemat ktory powoduje u mnie ataki niekontrolowanego smiechu........

Leeloo 
Drum'n'bass :)

Do³±czy³a: 04 Sie 2006
Sk±d: Ma³opolska:D

Wys³any: 2006-08-14, 11:11   

No cu¿, ró¿ni ludzie chodz± po ¶wiecie... a faceci ciesz± sie potem, ¿e maj± kogo przeruchaæ na dyskotece... :lol2:
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

#Prymas 
naj¶liczniejszy
kwietysta

Do³±czy³: 24 Lis 2005
Sk±d: piach

Wys³any: 2006-08-14, 11:30   

No, to nareszcie wiem, dlaczego podoba mi siê, gdy kobieta ma nie³ad na g³owie (chodzi o w³osy) - to musi byæ oznaka intelektu i dlatego tak mnie to poci±ga. :P
A jednokomórkowe kobitki niech sobie stoj± godzinami przed lustrem - nic mnie to nie obchodzi. Po prostu dodajê je do "listy" ignorowanych. Trzeba siê trochê wysiliæ i znale¼æ tê normaln±, tê maj±c± co¶ pod kopu³± niewiastê, i namêczyæ siê jek cholera, aby zwróciæ na siebie Jej uwagê. xD Co¶ piêknego - nie ma to jak zdobyæ co¶ (a reaczej kogo¶) wielkim wysi³kiem, ciê¿k± walk±.

drobiczek 
eeLOoo

Do³±czy³a: 16 Pa¼ 2005
Sk±d: Centrum :D

Wys³any: 2006-08-14, 13:16   

Mam tak± jedn± kole¿ankê. Nawet j± lubie ale ona siê tylko maluje i maluje i maluje i prostuje i o boze. Kiedy¶ z ni± siedzia³am w domu i z jeszcze tak± jedn± to pó³ godziny gada³y o lakierach do paznokci... potem jeszcze 20 minut o cieniach do powiek (czy jak to sie mówi), a na urodziny kupi³y mi tusz do rzês i takie co¶ chyba kredkê... choæ wiedz± ze ja sie nie maluje... ehhh. Nie lubie takich osób. Robi± wszystko dla popisu. Piszcz±, dr± sie i udaj± nie wiadomo jak twarde i sline. Mówi± maj± plecy na mie¶cie (buhahahaha)... a szczerze? to ja ich pozna³am ze wszystkimi. Teraz nasi znajomi maj± z nich polew a one jakby tego nie widzia³y. Kurde ale sie rozpisa³am ale tak jest i mam tego do¶æ... :cisza:

[ Dodano: 2006-08-14, 14:17 ]
a na dodatek s± tak puste i g³upie... nie mam pytañ. kurcze musze zmienic towarzystwo :/

Patry¶ka 

Do³±czy³a: 17 Lip 2006

Wys³any: 2006-08-14, 20:29   

drobiczek napisa³/a:
Robi± wszystko dla popisu. Piszcz±, dr± sie i udaj± nie wiadomo jak twarde i sline. Mówi± maj± plecy na mie¶cie (buhahahaha)... a szczerze? to ja ich pozna³am ze wszystkimi.

ehh...to dokladnie opisuje moja BYLA przyjaciolke...

Galaxy 
ma³a wielka dusza

Do³±czy³a: 10 Lip 2006
Sk±d: Dêbica

Wys³any: 2006-08-14, 20:33   

deelu¶, racja racja i racja... nic dodaæ nic uj±æ. Mo¿e siê to wydaæ podejrzane, ale po raz kolejny zgadzam siê z Tob± na maXa:):):)

*simarik 
tyttö

Do³±czy³a: 01 Mar 2006
Sk±d: Biedronka

Wys³any: 2006-08-15, 06:07   

najlepsze :rotfl: jest to, ¿e pewna grupa dziewcz±t - popularne barbie, wpatruj± siê w siebie przez 2 godziny rano, przychodz± do szko³y i na ka¿dej przerwie ¶migaj± do ³azienki i spradzaj± czy siê nie rozmaza³y, czy puder jest dobrze na³o¿ony, czy nie podkrêci³y siê w³osy, czy b³yszczyk ma jeszcze swoj± nieskaziteln± moc. Nie wspomnê np. o zawarto¶ci ich toreb xD Jeden zeszyt, jedna ksi±¿ka, bo wiêcej siê nie zmie¶ci³o, bo to przecie¿ trzeba zabraæ cienie, tusze, kredki, mo¿e zaczn± z prostownicami chodziæ :rotfl: Chcê to zobaczyæ :D xD

drobiczek 
eeLOoo

Wys³any: 2006-08-15, 10:55   

simarik jak wymy¶l± prostownicê na bateriê w dodatku prostownice kieszonkow± a kolorze rózowym to zaczn± nosiæ :)

karda90 

Do³±czy³a: 20 Lut 2006
Sk±d: gdzie¶ tam...daleko

Wys³any: 2006-08-15, 11:49   

drobiczek napisa³/a:
simarik jak wymy¶l± prostownicê na bateriê w dodatku prostownice kieszonkow± a kolorze rózowym to zaczn± nosiæ :)

tak w cale bym sie nie zdziwila, ale bym mia³a ubaw.

u mnie w klasie by³a taka jedna co na jezyku polskim sobie paznokcie pi³owa³a, kompletnie pusta laska, typowa blondi. Zawarto¶æ jej plecaka to bylo 8 pomadek ka¿da o innych wla¶ciwo¶ciach. I szcze¿e Wam powiem mia³a nawet przez jakis czas powodzenie u ch³opaków, zastanawia³o mnie to przez d³u¿szy czas jednak po jakim¶ czasie chlopacy sie przekonali ¿e ona jest tylko pusta lal±.

*Rdzawa 
miastowa dziewczyna

Do³±czy³a: 19 Sty 2006
Sk±d: wroc³aw

Wys³any: 2006-08-15, 12:31   

Cytat:
na ka¿dej przerwie ¶migaj± do ³azienki i spradzaj± czy siê nie rozmaza³y, czy puder jest dobrze na³o¿ony, czy nie podkrêci³y siê w³osy, czy b³yszczyk ma jeszcze swoj± nieskaziteln± moc.

u mnie to ostatnie ³awki s± oblegane bo mozna podk³ad poprawiaæ sobie jak nauczyciel nie patrzy... ma³o która dziewczyna u meni w klasie nie ma lusterka, pomadek itp w piórniku

^Agu¶ 
nudziara ;]

Do³±czy³a: 24 Pa¼ 2005
Sk±d: Lublin

Wys³any: 2006-08-16, 08:26   

simarik napisa³/a:
mo¿e zaczn± z prostownicami chodziæ

taa... na historii kilka razy u mnie dziewczyny sobie w³osy prostowa³y, bo akurat mamy niewidomego profesora i skorzysta³y z okazji :/ szczyt chamstwa i prostactwa :/

Audrey 

Do³±czy³a: 02 Sie 2006

Wys³any: 2006-08-16, 08:28   

simarik napisa³/a:
najlepsze :rotfl: jest to, ¿e pewna grupa dziewcz±t - popularne barbie, wpatruj± siê w siebie przez 2 godziny rano, przychodz± do szko³y i na ka¿dej przerwie ¶migaj± do ³azienki i spradzaj± czy siê nie rozmaza³y, czy puder jest dobrze na³o¿ony, czy nie podkrêci³y siê w³osy, czy b³yszczyk ma jeszcze swoj± nieskaziteln± moc. Nie wspomnê np. o zawarto¶ci ich toreb xD Jeden zeszyt, jedna ksi±¿ka, bo wiêcej siê nie zmie¶ci³o, bo to przecie¿ trzeba zabraæ cienie, tusze, kredki, mo¿e zaczn± z prostownicami chodziæ :rotfl: Chcê to zobaczyæ :D xD

To samo chcia³am napisaæ :D

Mam w klasie parê takich laleczek. Co drugi dzieñ na solarium chodz±! Na twarzy ¶ciekaj±ca tapeta /najlepsze hardkory s± w upa³, albo zim± :D /, a w rêce torebeczka. Ja nie wiem jak im siê cokolwiek w czym¶ tak ma³ym mie¶ci. Ja to czasem z dopiêciem plecaka mam problem, mimo ¿e prawie wszystkie ksi±¿ki trzymam w szkolnej szafce ;)

Najgorsze jest to, ¿e faceci na takie lale lec±. Oczywi¶cie tylko ci zidiociali, którzy my¶l±, ¿e fajna dupa przy boku dowodzi temu, jacy to oni s± zajebi¶ci :/

Pushy 
I'll be your angel

Wys³any: 2006-08-16, 14:10   

Tak siê czasami zastanawiam, dlaczego jak kto¶ dba o swój wygl±d, to od razu musi byæ "pust± lal±" . To, ¿e kto¶ nie chce wygl±daæ jak strach na wróble jest z³e?? I umniejsza inteligencji tej osoby?? No bo wychodzi na to ¿e jak kto¶ nie dba o siebie to jest wielce m±dry, a jak dba, to od razu ma pusto w g³owie. Ludzie pomy¶lcie czasem, co piszecie.

*Rdzawa 
miastowa dziewczyna

Do³±czy³a: 19 Sty 2006
Sk±d: wroc³aw

Wys³any: 2006-08-16, 15:17   

Cytat:
Tak siê czasami zastanawiam, dlaczego jak kto¶ dba o swój wygl±d, to od razu musi byæ "pust± lal±"

nikt tego nie napisa³ ¿e KA¯DA
Cytat:
To, ¿e kto¶ nie chce wygl±daæ jak strach na wróble jest z³e??

to ¿e kto¶ nie chce wygl±dac jak strach na wróble nie musi od razu udawaæ najnowszej wersji lalki barbie
Cytat:
No bo wychodzi na to ¿e jak kto¶ nie dba o siebie to jest wielce m±dry, a jak dba, to od razu ma pusto w g³owie. Ludzie pomy¶lcie czasem, co piszecie.

m±drym ludziom z regu³y szkoda kilku godzin na sterczenie nad lustrem

drobiczek 
eeLOoo

Wys³any: 2006-08-16, 15:43   

Rdzawa masz racje. Ja naprzyk³ad nie mam zamiaru siê malowac. Chocia¿ niektóre kole¿anki to robi±. Normlane ¿e dbam o swój wygl±d. Ale nie nak³adam tapety. Ostatecznie u¿ywam b³yszczyka, ostatecznie. Jedyn± rzecz jak± robie z takich rzeczy to maluje paznkocie u nóg ze wzglêdu na to ¿e czêsto chodze w japonkach i ³adnie to wygl±da. Tyle.

#deela 

Do³±czy³a: 18 Pa¼ 2005
Sk±d: z samej góry

Wys³any: 2006-08-16, 20:42   

Pushy, uderz w stó³ a no¿yce siê odezw± :rotfl:

Audrey 

Wys³any: 2006-08-17, 08:05   

Pushy napisa³/a:
Tak siê czasami zastanawiam, dlaczego jak kto¶ dba o swój wygl±d, to od razu musi byæ "pust± lal±" .

A kto tu mówi o dziewczynach, które dbaj± o swój wygl±d?
Nak³adanie tony tapety i solara to wy³±cznie niszczenie swojego wygl±du, a nie dbanie. Mo¿e teraz jeszcze tego nie widaæ, ale za parê lat wszystkie te lalunie bêd± mia³y skórê przypominaj±c± skórê mojej babci. Trzeba sobie u¶wiadomiæ, ¿e prawdziwym piêknem jest naturalno¶æ. Tandeta i sztuczno¶æ to "zabawa" na krótk± metê. ¯aden warto¶ciowy facet nie bêdzie spotyka³ siê z panienk±, która aby wyj¶æ do niego musi najpierw dwie godziny sterczeæ przed lusterkiem. Kto¶ s³usznie zauwa¿y³, ¿e jak kto¶ tyle czasu marnuje siê na swój wygl±d, nie ma ju¿ kiedy rozwijaæ swoich zainteresowañ.
Oczywi¶cie generalizowaæ nie mo¿na, bo zdarzaj± siê jakie¶ cudowne wyj±tki, ale s± one wy³±cznie kropl± w morzu...
Ostatnio zmieniony przez Audrey 2006-08-17, 08:06, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Galaxy 
ma³a wielka dusza

Do³±czy³a: 10 Lip 2006
Sk±d: Dêbica

Wys³any: 2006-08-17, 09:06   

Pushinko, dbanie o swój wygl±d a sterczenie przed lustrem kilka godzin to co innego. Ja uwa¿am ¿e dbam o swój wygl±d, bo codzieñ siê myjê, myjê w³osy co 2/3 dni, zawsze staram siê mieæ jak±¶ fryzurkê nie wygl±daj±co jak strach na wróble, mam zadbane d³onie, myje zêby... i to jest dbanie o swój wygl±d. I do tego nie trzeba przesiadywaæ godzinami przed lustrem. A jesli ju¿ panna lata co 5 min przed lusterko to sorry, ale dla mnie to juz jest choroba psychiczna. Albo jak nie mozna wyj¶æ z domu bez wcze¶niejszego na³o¿enia tony pudru te¿ jest to dla mnie troszkê dziwne. Lub bez tuszu do rzês. To ju¿ siê raczej nie zalicza do dbania o swój wygl±d tylko do robienia z siebie mega laski. I jeszcze jedno. Chodzi o to, ¿e WIÊKSZO¦Æ takich panien ma pusto w g³owie. Reszta to wyj±tki, baaaardzoooo wyj±tkowe i rzadkie okazy...
Ale i tak Ciê kocham!!!

Pushy 
I'll be your angel

Wys³any: 2006-08-19, 09:01   

Ok, my siê wszyscy lekko nie rozumiemy. Ale ju¿ mi siê nie chce tego wyja¶niaæ, bo znowu posypie siê lawina krytyki. Obiecujê solennie ju¿ nie napisaæ s³owa na ten temat.

Ka¶ 

Do³±czy³a: 18 Sie 2006

Wys³any: 2006-08-19, 09:20   

Zgadzam sie z autorka tematu.
Wiadomo, prawie kazda dziewczyna spedza iles tam czasu przed lustrem, ale bez przesady :P
Chociaz znam wyjatki, moja znajoma ze szkoly jest postrzegana jako glupia barbie, wprawdzie tak wyglada ic przerwe stoi przed lustrem ale jest inteligentna dziewczyna z ktora naprawde jest o czym porozmawiac. Niestety malo jest takich wyjatkow :P

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
pozycjonowanieprojekty domówProjekty domów • Znajdziesz tu ¶mieszne Opisy GGForum

Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.