Forum Dyskusyjne :: wygl±d a pustog³owie

FAQ  Wyszukiwarka  U¿ytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona G³ówna » Ogólne » Kobiety » wygl±d a pustog³owie

wygl±d a pustog³owie
Autor Wiadomo¶æ

#Magda 
z przymru¿eniem oka

Do³±czy³a: 14 Sie 2006
Sk±d: Kraków!

Wys³any: 2007-11-14, 10:12   

deela napisa³/a:
a co to znaczy "najbardziej maluja sie"
ja sie maluje a jestem sliczna i z make-upem i bez
moim zdaniem makija¿ tym bardziej rzuca siê w oczy im mniej profesjonalnie jest zrobiony
no chyba ze celem tego¿ jest rzucaæ siê w oczy ale to inna historia
bo co innego podkre¶laæ makija¿em swoj± urodê, a co innego makija¿em j± tworzyæ ;-)

wiêkszo¶æ nastoletnich 'czarownic' nie zdaje sobie z tego sprawy ;-)

#Mordred 
logiczny diabe³

Do³±czy³: 19 Lis 2005
Sk±d: ósme piêtro

Wys³any: 2007-11-14, 15:38   

nie rozumiem w ogóle sensu istnienia tego tematu. co ma piernik do wiatraka?

***KOSMITKA*** 

Do³±czy³a: 07 Lis 2007
Sk±d: z KOSMOSU

Wys³any: 2007-11-14, 15:59   

nie rozumiem tez tego tematu , to znaczy ze jesli ktos swietnie wyglada jest zgrabna ladna jaks kobieta to znaczy ze ma pustglowie..? niektore niby ciche dziewczynki okazuja sei niezlymi tepakami..

apadak 

Do³±czy³: 04 Pa¼ 2007
Sk±d: Gliwice

Wys³any: 2007-11-14, 17:23   

***KOSMITKA*** napisa³/a:
nie rozumiem tez tego tematu , to znaczy ze jesli ktos swietnie wyglada jest zgrabna ladna jaks kobieta to znaczy ze ma pustglowie..?

oczywiscie nie nalezy generalizowac i oceniac kogos i przekreslac po pozorach ale osobiscie i z doswiadczen innych ... czysto statysytcznie wyglda to niestety tak ze wiele kobiet jest pieknych... no i w zasadzie tylko tyle mozna o nich powiedziec dobrego.. nieraz obserwowalem kobiete ktora byla atrakcyjna a po jedym wypowiedzianym zdaniu.. a w zasadzie zdaniem tego okreslic nie mozna byla tracila tak bardzo ze wrecz mnie od niej odpychalo i nie chcialem miec z nia nic wspolnego.. a u niektorych wrecz da sie wyczuc i to jakos tak widac ze rozumem nie grzesza.. kobieta piekna a rownoczesnie inteligenta i wartosciowa to wedlug mnie prawidziwa zadkosc.. ale to logiczne ciezko jest znalezc pradziwy skarb :) .. niestety to nie sa stereotypy i uprzedzenia bo takie zjawiska wystepuja dosc czesto.. ale jak pisalem nie mozna nikogo oczerniac wedlug pozorow i kazdy przypadek trzeba traktowac indiwidualnie
Ya brain-dead Ya gotta fuckin' bullet in ya head"
RATM 1992

#Mordred 
logiczny diabe³

Do³±czy³: 19 Lis 2005
Sk±d: ósme piêtro

Wys³any: 2007-11-14, 17:38   

apadak napisa³/a:
czysto statysytcznie wyglda to niestety tak ze wiele kobiet jest pieknych... no i w zasadzie tylko tyle mozna o nich powiedziec dobrego.. nieraz obserwowalem kobiete ktora byla atrakcyjna a po jedym wypowiedzianym zdaniu..

czytujemy rozne statystyki chyba. znam duzo nieladnych (imho) dziewczyn, ktore nie mialy nic ciekawego do powiedzenia i jeszcze wiecej ladnych, z ktorymi sie swietnie rozmawia.

apadak 

Do³±czy³: 04 Pa¼ 2007
Sk±d: Gliwice

Wys³any: 2007-11-14, 19:26   

Ja mowilem o mojej statystce czyli zadnej reprezentatywnej.. jak twoja jest inna to gratuluje i zazdrosze :) .. chcialbym zeby sprawdzla sie czesciej twoja wersja a nie moja ;]
Ya brain-dead Ya gotta fuckin' bullet in ya head"
RATM 1992

missile 

Do³±czy³a: 20 Gru 2007
Sk±d: Warszawa

Wys³any: 2007-12-22, 22:11   

Heh....ja co raz siê spotykam z takimi panienkami...W ¶redniej szkole mia³am takie kole¿anki ¿e wia³am do iinej klasy na przerwie....Uczy³am siê w szkole gdzie najwiêcej profili by³o dla ch³opaków tak wiec wiêcej ni¿ 90% szko³y to byli kolesie..A panny by³y niesamowite...Fakt ³adne by³y ale sianog³owie...Mówie wam cos niesamowitego.Stojê z ch³opakami na przerwie o czyms tam rozmawiamy i id± trzy lasêcje wypucowane jak pupcia niemowlaczka...Na koryta¿u t³ok jeden kolega krzykn± do tych panienek: EJ TY BL¡DYNECZKA CH£OPAKI JU¯ CIE MIELI TERAZ MA SIÊ ROZUMIEÆ MOJA KOLEJ?? A ona zapy³ga³a oczkami g³upio siê zachichota³a,zapiszcza³a z rado¶ci i powiedzia³a NO DOBRA! Pó³ korytarza w brecht laska g³owe do góry i dumnie idzie ...Szczyt inteligecji...
Starannie dobieram kole¿anki..Mam 4 z którymi dobrze rozmawiam i tyle mi starczy.Wolê towarzycho kolesi bo nie jest tak nudno.A i nas³ucham sie o takich piêknych kobietach ¿e wiêkrzo¶æ to bezmuzgowne worki na spermê z którymi mo¿na lecieæ w niez³y kit.... Oczywi¶cie nie wrzucam wszystkiech piêknych kobietek do jednego wora...napewno sa wyj±tki...

Annó 

Do³±czy³a: 01 Sty 2008
Sk±d: Kraków

Wys³any: 2008-01-03, 19:37   

Magda napisa³/a:

wiêkszo¶æ nastoletnich 'czarownic'

¯eby jeszcze czarownic. Jak przyjd± takie s³odkie umalowane, po prostu wygl±daj±ce ¶miesznie i sztucznie, to ju¿ wola³o i by siê je zobaczyæ w wersji dla czarownic xP.
Siê nie malujê. Dla niektórych to normalne, dla innych zadziwiaj±ce.. Jak 13, prawie 14 letnia dziewczyna mo¿e siê nie malowaæ.. Có¿, pustog³owie wygrywa. Oczywi¶cie, wiêkszo¶æ ch³opców 'leci' na tapeciary.. Siê znaczy nie na nie, tylko na ich wygl±d. I to w takim wieku, no m³odym. A potem? Chyba nikt nie chce ¿yæ pod jednym dachem z tak± wyuzdan±.. No dobra, mo¿e przesadzam. Ale u mnie w ¶rodowisku, a z reszt± to ju¿ inna historia. Bo ja tu siê rozpisuje, a zwykle tego nikt nie czyta.

wciselko 

Do³±czy³a: 11 Sty 2008
Sk±d: Z Polski.

Wys³any: 2008-01-15, 19:05   

hm... ja ogolem dbam o swoj wyglad, prostuje wlosy jak mam czas, maluje sie zawsze praiwe(w sensie tusz i pod oczy jakiegos pudru rzuce i moze jakies cienie) a nie uwazam zebym byla nie marda. Mam dobre wyniki w nauce i palnuje studia. Nie mowie ze na kazdej przerwie latam do toaletyby sie ;poprawic'. Po prostu lubie wiedziec jak wygladam i wygladac dobrze jak kazda kobieta, chce byc zadbana by czuc sie komfortowo. Na solarium tez czasem pojde bo nie chce byc razaco blada i tyle. A u mnie panienki w klasie sa i brzydkie i puste. (ale to anglia...;p)

Utraciuszka 

Do³±czy³a: 28 Sie 2007
Sk±d: Warszawa/Wroc³aw

Wys³any: 2008-04-14, 00:28   

Tak wszystkie dziewczyny, które sa ³adne i zadbane z pewnoscia maj± pustke w glowie- to zdanie najczê¶ciej pojawia sie w ustach koszmarka, który musi sobie poprawic jakos samopoczucie i nawet makija¿ mu nie pomo¿e....No lito¶ci. Moja siostra jest fotomodelka, konczy prawo i ma pouk³adane w g³owie. Mozliwe? Mozliwe- dba zarówno o swój wygl±d, jak i rozwój duchowy. Bo owszem najwa¿niejsze jest wnetrze, ale ¿eby ktos do niego zajrza³ trzeba zadbac tez o opakowanie XD

JakasTaka 

Do³±czy³a: 14 Wrz 2008
Sk±d: narazie z nik±d

Wys³any: 2008-09-14, 04:22   

zdecydowane +1, wy³±czaj±c siostrê- fotomodelkê:P

offhand 

Do³±czy³a: 18 Cze 2008
Sk±d: Brak danych

Wys³any: 2008-09-15, 20:40   

Sa tez takie warianty ze dziewczyna ladna wypacykowana ktora jest inteligentna jest tak pewna siebie ze nie do zniesienia...

Nona 

Do³±czy³a: 21 Kwi 2008
Sk±d: siê bior± dzieci? ;p

Wys³any: 2008-09-17, 20:22   

Magda napisa³/a:
bo co innego podkre¶laæ makija¿em swoj± urodê, a co innego makija¿em j± tworzyæ ;-)

S³owa mojego znajomego (prawdziwego mê¿czyzny;)) : "Makija¿ powinien podkre¶laæ a nie zakrywaæ urodê kobiety"

Ja osobi¶cie, rzadko siê malujê, ale jak ju¿ to nie nak³adam na siebie po 30 ml podk³adu, pudru, tuszu, cieni itd. Kierujê sie raczej powy¿szymi s³owami.

jak widzê jak±¶ 12-letni± lale, która wygl±da na 17, bo jest tak pomalowana i wszyscy ch³opcy j± macaj±, a ona ma z tego radochê to a¿... :rzyg:
Ostatnio zmieniony przez Nona 2008-09-17, 20:23, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

kendra 

Do³±czy³a: 22 Sie 2008
Sk±d: Playboy

Wys³any: 2008-09-20, 00:07   

Moim zdaniem ta opinia sk±d¶ siê jednak wziê³a. Du¿o ³adnych kobiet ma pustkê w g³owie, ale jest tez spora garstka inteligentnych piêknosci. Trzeba miec tylko szczê¶cie,¿eby na nie trafic:)

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
pozycjonowanieprojekty domówProjekty domów • Znajdziesz tu ¶mieszne Opisy GGForum

Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.