Forum Dyskusyjne :: wygl±d a pustog³owie

FAQ  Wyszukiwarka  U¿ytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona G³ówna » Ogólne » Kobiety » wygl±d a pustog³owie

wygl±d a pustog³owie
Autor Wiadomo¶æ

PATI 

Do³±czy³a: 29 Sty 2006
Sk±d: Z ³ó¿ka.

Wys³any: 2006-08-19, 09:41   

karda90 napisa³/a:
mnie w klasie by³a taka jedna co na jezyku polskim sobie paznokcie pi³owa³a,

Te¿ czasem pi³ujê jak jest nudna lekcja ... Ale nie przewróci³o mi siê w g³owie :/
Audrey napisa³/a:
Co drugi dzieñ na solarium chodz±! Na twarzy ¶ciekaj±ca tapeta /najlepsze hardkory s± w upa³, albo zim± /, a w rêce torebeczka

U mnie w szkole jest to samo :/ Pe³no dziewczyn solaryzowanych, które nie zdaj± sobie sprawy z tego, jak bardzo sobie szkodz± :/ W dodatku ta tapeta, która szczególnie efektownie wygl±da latem, przy upa³ach ...
Zawsze mam pomalowane paznokcie (nie na jaki¶ ra¿±cy ró¿owy, pomarañczowy czy zielony), nie nak³adam tapety, zdarza siê, ale bardzo rzadko, ¿e poci±gnê rzêsy tuszem. To chyba tyle ;)
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."

¦wieta 
obrazki s±

Do³±czy³a: 25 Gru 2005
Sk±d: poznañ

Wys³any: 2006-08-20, 14:49   

deela napisa³/a:
natchna³ mnie temat o sterczeniu przed lustrem
z obserwacji wynika i¿ laseczki któe spêdzaj± przed lustrem np 2 h przed wyj¶ciem do szkoly [LOL] i 7 godzin przed wyjscien na imreze zwyczajnie sa tak zajete swoim wygladem, ze po prostu nie maja czasu na rozwijanie swoich zainteresowan czy intelektu wiêc i nic dziwnego ze wlosy wyprosowane jak zolnierze a pod wlosami ... nic ... lagodny ppustostan, jedna szara komorka wyje z samotnosci.....
nie raz sie spotkalam z opiniami (bo raczej przebywam wsrod mezczyzn niz wsrod kobiet) ze taka to sie nadaje na raz do lozka ale nie zeby z nia byc na powaznie a panienki na tyle sie wysilaja intelektualnie ze dochodza do stanu szoku, ze kazdy chce z nimi byc a one na fajnego faceta nie moga trafic, moze ten fajny wymaga... ja wiem... rozmowy
roznie z tym bywa
deela napisa³/a:
poza tym rodza sie potem podobne posty jak u nas "o czym gadac z facetem" dylemat ktory powoduje u mnie ataki niekontrolowanego smiechu........
a ile maja lat te, ktore zazwyczaj o to pytaja?bywaja glupie i bywaja niesmiale badz zakompleksione.
Who's playing tricks on me?"
Ostatnio zmieniony przez ¦wieta 2006-08-21, 13:09, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

#Magda 
z przymru¿eniem oka

Do³±czy³a: 14 Sie 2006
Sk±d: Kraków!

Wys³any: 2006-08-21, 12:32   

deela napisa³/a:
nie raz sie spotkalam z opiniami (bo raczej przebywam wsrod mezczyzn niz wsrod kobiet) ze taka to sie nadaje na raz do lozka ale nie zeby z nia byc na powaznie a panienki na tyle sie wysilaja intelektualnie ze dochodza do stanu szoku, ze kazdy chce z nimi byc a one na fajnego faceta nie moga trafic, moze ten fajny wymaga... ja wiem... rozmowy
Najczê¶ciej panowie w³asnie w takim celu ich wyszukuj±... no nie mówiê w tym momencie o stereotypowym dresie, który musi mieæ kolo siebie tak± barbi ¿eby przypadkiem kumple nie stwierdzili, ¿e nie ma siê czym chwaliæ, ewentualnie by móg³ pokazac wszystkim na imprezie w stylu umcyk umcyk jak± dupê sobie wyrwa³... Bo wtedy raczej nie ma mowy o okresleniu "dziewczyna" "konieta""partnerka"

7h przed lustrem - podziwiam to marnotractwo czasu... a pó¼niej po takiej przyk³adowej imprezie w rytmie techno zmywania i polerowania twarzy ¿eby przypadkiem nie zosta³a skorupka podkladu na twarzy, albo lakieru na w³osach... ¿e nie wspomnê o dziewczynach ktore do szkoly, albo do kiosku po gazetê nie wyjd± nie maj±c wymalowanych oczu itd.. Jestem w stanie zrozumieæ wieksze przygotowania przed jakim¶ wyj¶ciem i podkresleniem tego i tamtego (sama z reszt± jestem zwolenniczk± mocnego makijazu na wieczór i wcale nie pisze o tapecie) jednak to raczej zostawia siê na szczególne wyj¶cia...
Ostatnio zmieniony przez Magda 2006-08-21, 12:33, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

HotPepper 

Do³±czy³a: 30 Sie 2006

Wys³any: 2006-08-31, 10:42   

Czêsto panny lecz± kompleksy intelektualne w³a¶nie 'piêknym wygl±dem'. Faceci maj± to do siebie ,¿e du¿o my¶l± penisami. Dlatego dziewczyna z pozornie nieskaziteln± bu¼k±, ³adnie siê prezentuj±ca i zaczepnie-kokieteryjna ( p³ytkie teksty typu " masz fajny ty³ek" ) - ¶wietnie nadaj± siê na uniesienia jednorazowe i z jednoznacznie spadaj±cym podziwem kolegów. Jednak nie daj bo¿e otworzy wysmarowane usteczka ,aby wypowiedzieæ siê na jaki¶ temat - czar czêsto pryska po ¶cianach knajpy. :hurra: Ale nie martwmy siê, pokolenie tapetowanych, solaryzowanych lalek zap³aci za to, bardzo s³ono. Twarz du¿o szybciej pokryje siê zmarszczkami ,a skóra migiem stanie siê bardzo nieatrakcyjna... bo za piêkny wygl±d trzeba p³aciæ. :super:
Chcia³abym zwróciæ te¿ uwage ,¿e p³eæ brzydka nie jest lepsza^^ Piekny ch³opak po 2 zdaniach wypowiedzi czêsto wychodzi na najwiêkszego g³upka w historii :] Albo jeszcze Ci " poszukiwacze gor±cych lasek " te¿ nie b³yszcz± b³yskotliwo¶ci±. :dobani:
Ostatnio zmieniony przez HotPepper 2006-08-31, 10:43, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

BlackPearl 

Do³±czy³a: 03 Wrz 2006

Wys³any: 2006-09-03, 21:59   

Silikonowe panienki to plaga tych czasów, niestety szybko siê rozprzestrzeniaj±. Takie panny nie reprezentuj± sob± nic, co by³o by godne uwagi. W trakcie utleniania w³osów utleni³ im siê przy okazji do¶æ wa¿ny organ, jakim jest mózg. Jednak nie zapominajmy, ¿e w naturze nic nie dzieje siê bez przyczyny, takie 'super laski' musza istnieæ, aby zaspokajaæ fizycznie 'niez³ych facetów' z osiedlowej si³owni. :super:

Moni 

Do³±czy³a: 19 Sie 2006
Sk±d: Olsztyn

Wys³any: 2006-09-04, 10:07   

to ze dziewczyna jest ladna i dba o siebie, lubi ladnie wygladac to nie znaczy, ze jest glupia!!

BlackPearl 

Do³±czy³a: 03 Wrz 2006

Wys³any: 2006-09-04, 11:47   

Ja wcale nie powiedzia³am ze ³adne dziewczyny s± g³upie. Mam nie jedn± ³adna znajom± i wcale nie uwa¿am, ¿e jest mniej inteligentna. Natomiast po zachowaniu takiej '³adnej dziewczyny jak Ty to okre¶li³a¶ mo¿na wywnioskowaæ ze niewiele ma pod w³osami. Tak jak wy¿ej napisa³a HotPepper mog± zaskoczyæ ch³opaka takimi p³ytkimi tekstami jak np." masz fajny ty³ek”, ale niczym wiêcej. W sumie, co siê dziwiæ jak przed lusterkiem stoi siê po parê godzin dziennie to potem trudno znale¼æ czas na cokolwiek innego.
Ostatnio zmieniony przez BlackPearl 2006-09-04, 20:34, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

asia6940 

Do³±czy³a: 15 Lis 2006

Wys³any: 2006-11-15, 19:47   

ja raz pojechalam na wycieczke 2dniowa a tam dziewczyna sobie 2 zelazkami wlosy prostowala to ju¿ nie normalne szkoda tylko wlosow:/

Jastina 

Do³±czy³a: 08 Lis 2005
Sk±d: Ma³opolska

Wys³any: 2006-11-15, 20:15   

oj no tak co do przesadnych barbie to sie zgadzam...zazwyczaj sa g³upiutkie.Ale nie zgadzam sie z wypowiedzia ze jak ktos nak³ada puder na twarz albo maluje sie tuszem do Rzes to juz musi byc g³upi :/ to bylo zbyt przesadne spostrzezenie... bo ja maluje rzesy gdyz sa one jasne a na dodatek na proste wrecz na do³ i wygladaja jak w³asnie u stracha na wroble... lubie sie tez poodobac a to przeciez nie grzech chyba kazdy chce byc postrzegany jak najlepiej...wszystko jest dla ludzi tylkio z umiarem niestety jak juz tu ktos wspomnia³ g³upiutkie barbie sa jeszcze na etapie malowanek wiec tyle ich co sobie pomaluja :)

Patrycja 

Do³±czy³a: 03 Lis 2006
Sk±d: z le¶niczówki

Wys³any: 2006-11-15, 21:02   

Jastina napisa³/a:
lubie sie tez poodobac a to przeciez nie grzech chyba kazdy chce byc postrzegany jak najlepiej

Dok³adnie. Moim zdaniem inteligencja i uroda wcale nie musz± siê wykluczaæ. Zreszt± wiele w wygl±dzie poprawia w³asny niepowtarzalny styl. Nie trzeba byæ od razu superdziewczyn±, aby byæ atrakcyjn±.

Idia 
pomaluj mi paznokcie

Do³±czy³a: 03 Pa¼ 2006
Sk±d: Z Piek³a

Wys³any: 2006-11-16, 15:35   

asia6940 napisa³/a:
sobie 2 zelazkami wlosy prostowala to ju¿ nie normalne szkoda tylko wlosow:/
OMG... co stworzy³y...
Moni napisa³/a:
to ze dziewczyna jest ladna i dba o siebie, lubi ladnie wygladac to nie znaczy, ze jest glupia!!

Zgadzam siê... Tylko bez przesady, ¿e ca³y dzien przed lustrem z kredk± do oczu w rêce...

'' - Ludzie przybieraj± wci±¿ nowe maski...
- A co kryje siê pod tymi maskami?
- Ca³a masa gówna. ''

Mabel 

Do³±czy³a: 19 Lis 2006
Sk±d: Lublin

Wys³any: 2006-11-19, 23:40   

U mnie w szkole jest taki jeden PLASTIK albo SIANO :P

PLASTIK - ona jest ca³a sztuczna.. w³osy prostuje (nawet czasami w skzole), maluje siê jakby pod latarnie szk³a, nak³ada dziesiêæ kilo tapety, piêæ kilo tuszu, dwa kilo cienia do powiek, praciw ca³e oczy zamaluje sobie zawsze kredk± do oczu :kijemgo: zawsze, ale to ZAWSZE sztuczne pazokcie.. i tak powsta³a KSYWA - plastik ;p

SIANO - ona ma duzo do powiedzenia, ale za to pusto w g³owie ;p owszem, owszem ;p nie powiem, ¿e jest brzydka bo jest ³adna, ale w jej przypadku mo¿na stwierdziæ: 'czym ³adniejsza tym pu¶ciejsza' ;p i ch³opcy ode mnie ze szko³y stwierdzili, ¿e ona jest tak pusta, ¿e w bani nic nie ma poza ........ SIANEM :D hehe i tak to wszytsko pozosta³o ;P

myszasta11 

Do³±czy³a: 06 Sty 2007
Sk±d: Inowroc³aw

Wys³any: 2007-01-07, 11:30   

simarik napisa³/a:
najlepsze :rotfl: jest to, ¿e pewna grupa dziewcz±t - popularne barbie, wpatruj± siê w siebie przez 2 godziny rano, przychodz± do szko³y i na ka¿dej przerwie ¶migaj± do ³azienki i spradzaj± czy siê nie rozmaza³y, czy puder jest dobrze na³o¿ony, czy nie podkrêci³y siê w³osy, czy b³yszczyk ma jeszcze swoj± nieskaziteln± moc. Nie wspomnê np. o zawarto¶ci ich toreb xD Jeden zeszyt, jedna ksi±¿ka, bo wiêcej siê nie zmie¶ci³o, bo to przecie¿ trzeba zabraæ cienie, tusze, kredki, mo¿e zaczn± z prostownicami chodziæ :rotfl: Chcê to zobaczyæ :D xD

Ech, sk±d ja to znam.... Mam w klasie tak± jedn± lalê. Na ka¿dej przerwie okupuje lustro w szkolnej toalecie. wszyscy tylko siê z niej na¶miewaj±, chyba tylko ona my¶li, ¿e jest sexy i w ogóle boginii, ósmy cud ¶wiata.....

Erill 
Têskni±ca Dzioucha

Do³±czy³a: 29 Gru 2006
Sk±d: Bangkok

Wys³any: 2007-01-07, 17:22   

Wszystko fajniem zgadzam sie z opiniamii, dodam, ze zapomnieliscie przyadac do pelnego opisiu znajomosc na pamiec tablicy kalorycznej, tudziez karnet na silownie na poczetnym miejscu w portfelu - ale to juz takie laski, ktorych szare komorki sa jak popuzki nierozlaczki bo sa az dwie ;)

Ale. To na co chcialam zwrocic uwage. Czlowiekowi ktory ma schemat takiej wlasnie laski bardzo ciezko jest "zdziwic" sie ze laska zadbana, ma make up - nawet dosc mocny, podchodzacy pdo tapete - bo np. ma prace gdzie musi miec - ma jednak cos wiecej w glowie i mimo wszystko poswieca czas na samorozwoj. :)

Miodowo.

Thar 

Do³±czy³a: 08 Lut 2007

Wys³any: 2007-02-09, 15:56   

Oczywi¶cie, ¿e s± takie przypadki. Jednak¿e na studiach w mojej grupie jest dziewczyna, któr± na podstawie wygl±du i zachowania mo¿na nazwaæ "pust±". Ubiera siê w ró¿owe ciuszki, ma wielkie pazury - ci±gle siê albo maluje, albo poprawia makija¿. Okaza³o siê, ¿e jest jednak niezwykle pracowita i inteligentna - ma ¶wietne oceny a na Politechnice nie jest to naprawdê ³atwy wyczyn. Dlatego nie mo¿na uogólniaæ. Ja tak¿e dbam o siebie (oczywi¶cie bez zbêdnej przesady). Widok dzieczynek-landrynek nie jest dla mnie buduj±cy, ale jeszcze gorszy od niego jest dotycz±cy zaniedbanych i niechlujnych dziewczyn. ¦miejemy siê wszak chêtnie z dyskotekowych dziewczyn - wymalowanych, wypudrowanych, "wyró¿owionych". Ale czy nie ra¿± was dziewczyny z przet³uszczonymi w³osami, podartymi czy brudnymi ciuchami, czêsto te¿ jakie¶ takie "niedomyte"?

Sawka 
Forget the world...

Do³±czy³a: 16 Kwi 2007
Sk±d: Tuitam

Wys³any: 2007-08-05, 17:24   

Simarik napisa³/a:
mo¿e zaczn± z prostownicami chodziæ

Moja kumpela bierze zawsze prostownicê na basen :P No ale ja jej siê nie dziwiê, trudno mieæ loczkowan± przy samej g³owie grzywkê ;)

Dobra a teraz wracaj±c do tematu - ¿eby wygl±daæ wyj¶ciowo naprawdê nie trzeba po¶wiêcaæ zbyt du¿o czasu, tylko trzeba siê zorganizowaæ i pomy¶leæ, ¿e nie zawsze niezbêdne s± wszystkie zabiegi (wychodz±c z psem na siusiu)

HotPepper napisa³/a:
Albo jeszcze Ci " poszukiwacze gor±cych lasek " te¿ nie b³yszcz± b³yskotliwo¶ci±.

DOk³adnie. Wiêc po jakiego grzyba siê staraæ dla 'pustostanów'

Erill napisa³/a:
dodam, ze zapomnieliscie przyadac do pelnego opisiu znajomosc na pamiec tablicy kalorycznej, tudziez karnet na silownie na poczetnym miejscu w portfelu

Oj nie uogólniaj ju¿ tak. Ja znam kaloryczno¶æ wiêkszo¶ci produktów, bo przechodzi³am kiedy¶ okres co miesiêcznego przechodzenia na dietê :hyhy: . No i na si³owniê te¿ chcia³am siê zapisaæ, a nigdy mnie nikt za pu¶ciutk± nie uwa¿a³ :P

Wszystko dla ludzi, ale umiarkowanie ;)

*Lenka 
yeah

Do³±czy³a: 15 Lut 2007
Sk±d: Siedlce

Wys³any: 2007-08-06, 20:35   

ja lubie dobrze wygladac. chociaz nie mam takiej manii ze bez makijazu nie wyjde nawet po bulki. bez przesady. tak samo nigdy nie malowalam sie na treningi czy cos. bo po co? ale np na jakies wyjscia z kolezankami czy kolegami sie maluje. do szkoly czasem tez, ale dosc delikatnie zeby nauczyciele sie nie czepiali. dbam o siebie - w sensie balsamy, maseczki itp. ale tez nie uwazam sie za pusta lalke. Jakis tam poziom prezentuje.

misiamisia 

Do³±czy³a: 15 Lip 2007
Sk±d: ¦l±sk

Wys³any: 2007-08-07, 07:52   

U mnie na przerwach zawsze do ubikacji trzeba siê przepychaæ bo mnustwo dziewczyn leci poogl±daæ siê chwile w lustrze;]
I-co nie jest takie niemo¿liwe jak siê wydaje-niektóre nosz± ze sob± prostownice i prostuj± miêdzy przerwami :mur:
Wiadomo,¿e wiêkszo¶æ panienek dba o swój wygl±d,ale jak wszyscy pisz±-wszystko ma swoje granice..

xMartax 

Do³±czy³a: 03 Lis 2007
Sk±d: WaWa

Wys³any: 2007-11-12, 20:02   

misiamisia napisa³/a:
U mnie na przerwach zawsze do ubikacji trzeba siê przepychaæ bo mnustwo dziewczyn leci poogl±daæ siê chwile w lustrze;]

a u mnie w szkole nie ma luster i problem z g³owy...
znam wiele ³adnych dziewczyn które o siebie dbaj± i wogóle i wszystkie s± inteligentne...no mo¿e oprócz jednej:)

a wiecie ze tak naprawde najbardziej maluj± siê te co nie akceptuj± swojego wygl±du?? gdyby akceptowa³y to po co mia³yby cos sobie ulepszac??

#deela 

Do³±czy³a: 18 Pa¼ 2005
Sk±d: z samej góry

Wys³any: 2007-11-13, 02:06   

xMartax napisa³/a:
a wiecie ze tak naprawde najbardziej maluj± siê te co nie akceptuj± swojego wygl±du?? gdyby akceptowa³y to po co mia³yby cos sobie ulepszac??

a co to znaczy "najbardziej maluja sie"
ja sie maluje a jestem sliczna i z make-upem i bez
moim zdaniem makija¿ tym bardziej rzuca siê w oczy im mniej profesjonalnie jest zrobiony
no chyba ze celem tego¿ jest rzucaæ siê w oczy ale to inna historia

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
pozycjonowanieprojekty domówProjekty domów • Znajdziesz tu ¶mieszne Opisy GGForum

Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.