saszkin_kobieta
Wysłany: 2008-02-09, 18:21 Uderzył mnie po raz pierwszy...
Witam wszystkie Kobietki tego forum
Pisze bo potrzebuje rady i pomocy w bardzo waznej dla mnie sprawie....wczoraj mój nażyczony po raz pierwszy w zyciu mnie uderzył...nie wiem co mam robic??wybaczyć??zostawić??bardzo prosze o odpowiedź...chciał bym poznac zdanie innych wymienic sie doswiadczeniami z góry dziekuje
Wysłany: 2008-02-09, 18:35 Re: Uderzył mnie po raz pierwszy...
saszkin_kobieta napisał/a:
Witam wszystkie Kobietki tego forum
Pisze bo potrzebuje rady i pomocy w bardzo waznej dla mnie sprawie....wczoraj mój nażyczony po raz pierwszy w zyciu mnie uderzył...nie wiem co mam robic??wybaczyć??zostawić??bardzo prosze o odpowiedź...chciał bym poznac zdanie innych wymienic sie doswiadczeniami z góry dziekuje
Kobieta nie jestem ale na twoim miejscu zostaw go bo to sie moze powtorzyc jak by kochal to by nie uderzyl chodzby nie wiem co
Wysłany: 2008-02-09, 19:32
Powinnaś go zostawić żadna kobieta nie zasługuje żeby chłopak podniósł na nią rękę na a tak wogle to jak zrobił to juz pierwszy raz to jak go następnym razem wkurzysz to na pewno znowu Cie uderzy.
Jeżeli faktycznie Cię udeszył, odejść przez kilka lat widziałam jak facet może znęcać się nad kobietami. Pieprzoni h*** którzy chcą się wyładować na słabszych. Z takimi nie ma sensu czegoś zaczynać. O ile to prawda że Cię udeszył, to może więcej szczegółów? Bo tekst twojego tematu nie wygląda, żeby Cię to ruszyło.
_________________ Trzeba umieć znaleźć ripsote, na wypowiedzi debili
Primo: z dupy se wysralas problem, bo predzej ja jestem lesbijka niz Ty doswiadczylas przemocy. Secundo: idz sie pierdolnij leb sama, oczedz innym roboty. Krew mnie zalewa jak czytam takie bzdury.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Sądząc po twoim stylu pisania nie przejęłaś sie tym za bardzo...hmm więc zaopatrz się w smycz i bat, wez go na hol, bicz do ręki i tez mu parę razy przywal
W końcu trzeba pokazać kto tu rządzi co nie?
Sorry kobity ze sie wbiłem do waszych spraw ale nie mogłem sie powstrzymać
eee co jak co no ale jak chłopak uderzy to już jest totalne dno.To też zalezy od tego co ty zrobiłaś bo wiesz jakbys go np zdradziła i bys za to dostała to twojemu chłopakowi biłabym brawo. no a mogłobyc tez tak że go wyzwałaś,wkurzyłas...ale kazdemu to moze sie trafić i to nie jest powod do tego aby oberwać. Gdybym Ja dostała od swojego chlopaka 'wpierrr...' to chyba niebylabym zdolna do tego aby go zostawic bo za bardzo go kocham i za duzo dla mnie znaczy. dostałby kolejna szanse. ale na pewno bym mu oddała ;]
Pozwolisz, że zachowam styl Twojego posta
Nie wiem, kto jest głupszy, on, bo cię uderzył, czy Ty pisząc o tym w taki sposób
Laska weź się pier.... w potylice. Może zmądrzejesz
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
moim zdaniem to ty powinnas rzadzic ,coty moj facet nigdy na mnie reki nie podniosl!!!
[ Dodano: 2008-02-12, 03:07 ]
aa napewno ci jest przykro ale takie jest nie przejmuj sie i poczekaj teraz na jego reakcje co zrobi a jak zrobi to jeszcze raz to naslij na niego kolegow zeby go tak stukli
ze juz nogdy nie podniesie reki na dziewczyne,,,ale jeszcze wazna zecz kto zaczol ty czy on ?
Sytacja jest prosta. Uderzyl raz uderzy kolejny raz i kolejne. Jesli robisz sobie nadzieje to sama siebie oklamujesz. Teraz zadaj sobie pytanie czy to ci odpowiada ?? miej szacunek przede wszytskim do samej siebie, kobiety ktore sa z takimi facetami ponizaja same siebie. Zostaw faceta, szanuj siebie i znajdz takiego co bedzie Ciebie szanowal.
_________________ "Believin' all the lies that they're tellin' ya
Buyin' all the products that they're sellin' ya
They say jump and ya say how high
Ya brain-dead Ya gotta fuckin' bullet in ya head"
RATM 1992
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.