Forum Dyskusyjne :: Uderzył mnie po raz pierwszy...

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Kobiety » Uderzył mnie po raz pierwszy...

Uderzył mnie po raz pierwszy...
Autor Wiadomość

Kiep 

Wysłany: 2008-02-12, 20:09   

Nie każdy lubi się użalać nad sobą i pisać o takich rzeczach nadużywając 3kropków. Jest to dla niej na pewno ciężkie i może ciężkie jest nawet pisanie o tym więc ujęła sprawę zwięźle a emotki może dodała żeby samej sobie porprawić humor, dlatego że stara się o tym nie myśleć. Nie wiecie co ona czuje wewnątrz więc nie mieszajcie jej z błotem ;P

Ja myślę że jak zrobił to pierwszy raz i miał ku temu prawdziwy powód (choć oczywiście żaden go nie usprawiedliwia) i bardzo żałuje to możesz mu wybaczyć. Może po prostu poniosło go, zobaczył jak Cię to dotknęło, wie że źle zrobił i nigy więcej to się nie powtórzy

monia_89 
Racjonalistka

Wysłany: 2008-02-13, 15:06   

Dziewczyna wymyśliła sobie ze narzeczony ją uderzył, ofiara przemocy fizycznej po prostu tak nie pisze!

carmen 

Wysłany: 2008-02-13, 20:37   

Jeżeli sami siebie nie będziemy szanować to inni również nie będą szanować nas. Ja z moim często się kłócimy i padają nierzadko ostre słowa, bluzgi. Ale kłótnie to rzecz normalna. Gdyby jednak mnie uderzył to miałby przesrane. Ja bym nie miała żadnych wątpliwości co zrobić. Uderzył to niech spierdziela gdzie pieprz rośnie. Sama musisz zdecydować czy masz szacunek do samej siebie i przyzwolisz mu na to czy jednak cenisz się wyżej

AlexN 

Wysłany: 2008-02-14, 12:58   

Jasne.
A świstak siedzi zawija w te sreberka.

NIKT, kto dostał od swojego męża/ mężczyzny/narzeczonego baty (przez "rz" to piszemy!!) nie pisałby o tym używając kupy emotikonków i klaszcząc radośnie w dłonie.

Wstyd i żenada!
Ostatnio zmieniony przez AlexN 2008-02-14, 12:59, w całości zmieniany 1 raz  

karda90 

Wysłany: 2008-02-19, 14:44   

sa dwie rzeczy jakich kobieta nie powinna wybaczac:
zdrada i brak szacunku do kobiet...to ze on Cie uderzyl oznacza tylko tyle ze Cie nie szanuje zaden mezczyzna ktory szanuje kobiete by tak nie zrobil ZADEN
decyzja nalezy do Ciebie ale ja bym z takim czlowiekiem nie byla NIGDY

war 

Wysłany: 2008-02-22, 12:33   

rzuc go kobieto jezeli na to bedziesz pozwalac to w przyszlosci zamieni Twoje zycie w pieklo!!! poczytaj cos o przemocy w rodzinie to nie bedziesz sie zastanawiac nad wybaczeniem czegos takiego sie nie wybacza :mur:

Świeta 
obrazki są

Wysłany: 2008-02-22, 12:34   

Czizus przestancie tak przezywac, laska jaja sobie robi. Krzyz na droge.
Who's playing tricks on me?"

MarySh 

Wysłany: 2008-05-24, 20:51   

Nie wiem czemu, ale coś wydaje mi się, że kłamiesz.
Napisałaś to, z wesołymi emotami i mogę się mylić, ale pismo również mówi za siebie.
Napewno masz narzeczonego?
A może chcesz porady dla kogoś innego?
Z tego krótkiego tekstu wynika, że cię bawi to, że twój facet cię uderzył w twarz.
No przepraszam bardzo, ale coś tu jest nie tak!

lusiamusia00 

Wysłany: 2008-05-24, 21:14   

ja bym nie wybaczyła nigdy....

Sachmet 
psychodela

Wysłany: 2008-05-24, 21:17   

Nie wiem, może jestem zbyt młoda, ale trzymam się zasady... że skoro raz uderzył, zrobi to drugi i kolejny raz..

martus 

Wysłany: 2008-05-24, 22:27   

carmen napisał/a:
Jeżeli sami siebie nie będziemy szanować to inni również nie będą szanować nas. Ja z moim często się kłócimy i padają nierzadko ostre słowa, bluzgi. Ale kłótnie to rzecz normalna. Gdyby jednak mnie uderzył to miałby przesrane. Ja bym nie miała żadnych wątpliwości co zrobić. Uderzył to niech spierdziela gdzie pieprz rośnie. Sama musisz zdecydować czy masz szacunek do samej siebie i przyzwolisz mu na to czy jednak cenisz się wyżej

masz rację, a jeśli spróbował raz nie zawacha się przy następnych!!! dziewczyny nie bądźcie głupie mimo,że kochasz go nie daj się traktować jak rzecz!!!

Lares86 

Wysłany: 2008-05-26, 08:15   

Heh podpucha... Widać to od razu. Temat do zamknięcia...

szajbóska 

Wysłany: 2008-05-26, 13:07   

Facet podnoszący rękę na kobietę, dziecko to dla mnie nie facet- tacy wg mnie nie zasługują na związek. To są chorzy ludzie którzy muszą się leczyć, bo może się to źle skończyć, a zazwyczaj zaczyna się jednym niewinnym uderzeniem.

Candy 

Wysłany: 2008-05-26, 13:18   

Jesli faktycznie to prawda to moge Ci powiedziec ze to nie ostatni raz kiedy cie uderzyl. Bylam w podobnej syt. facet po 4 latach wymachiwac lapskami zaczal i wybaczylam .... nieporzebnie bo wcale nie przestal wiec sprawa jest oczywista....
ale znajac laski ktore same tego niedoswiadczyly i tak wybaczaja.

Tabris88 
?

Wysłany: 2008-05-28, 11:01   !

Gdzieś powód "wymachiwania łapskami" leży.

Owszem najlepiej to buzujący testosteron (podgrzewany przemiłymi docinkami ze stron danej Pani) zachować w sobie, ewentualnie!, wypuścić nosem lub uszami.

W grę wchodzi również demolowanie wszystkiego dookoła, wybijanie drzwi "z bańki" czy robienie pięściami dziur w ścianach.

Ale! Dać klapsa na otrzeźwienie, kiedy już całkowicie nic innego nie przemawia do rozsądku to njeeee! Bo nie godzi się, chamstwo, bucowatość, ba kompleksy i problemy z psychiką!

Omg.

Najlepsza sytuacja to taka, w której facet stoi na środku skrzyżowania, a kobieta z nim idąca okłada go czym popadnie po całym ciele. On oczywiście oaza (Z. W. S. P.), a nawet komplementy jej prawi i zaraz zmierzają po kwiaty i dobre wino do kolacji. :zabawa:

Strach się bać.

P.S. Żeby nie było, że kogokolwiek uderzyłem. :krzeslem:

Lares86 

Wysłany: 2008-05-28, 11:04   

Cytat:
Najlepsza sytuacja to taka, w której facet stoi na środku skrzyżowania, a kobieta z nim idąca okłada go czym popadnie po całym ciele. On oczywiście oaza (Z. W. S. P.), a nawet komplementy jej prawi i zaraz zmierzają po kwiaty i dobre wino do kolacji.

Staaryy... Zczaj to: Laska udeża cie i ty sobie myślisz, co znowu szczeliło jej do głowy?
Ty udeżasz laske - Ona ląduje w szpitalu. Jest różnica?

Tabris88 
?

Wysłany: 2008-05-28, 11:08   !

Miałem na myśli klaps, liść, pogłaskać po buźce czy łapkach.

A jak Ty proponujesz lać prostym z kastetem to nie dziwie się, że lądują w szpitalu. ;)

Lares86 

Wysłany: 2008-05-28, 11:13   

Cytat:
Miałem na myśli klaps, liść, pogłaskać po buźce czy łapkach.

He he. Acha:) Sorki :D

Cytat:
A jak Ty proponujesz lać prostym z kastetem to nie dziwie się, że lądują w szpitalu

He he. To może założymy temat jak lać a nie zrobić krzywdy? :super:

JakasTaka 

Wysłany: 2008-09-14, 04:01   

Wiem, że łatwo mi mówić, nie znam sytuacji...Pewnie kiedy nie bije, to świetny z niego partner... ale jeśli go nie zostawisz, to równie dobrze mogłabyś powiedzieć coś w stylu: Kochanie! Od dzisiaj możesz mnie napieprzać ile tylko chcesz, z jakiegokolwiek powodu, nawet tak-o. Tylko nie machaj za dużo rączkami, bo się zmęczysz...

Odpowiedz do tematu