Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1492 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-11-20, 15:28
pfff, a co za różnica z jakiego kraju facet. Jeśli jest przystojny to mi się podoba, jeśli nie to nie i już xD
<okej, Holendrzy to wyjątek xD>
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
mi podbaja sie wlosi , w szczegolnosci zza ich gust i elegancje , sa przystojni , znam dwqoch wlochow i szcerze powiem ze wileu polakow moze im tylko pozazdroscic!
_________________ I tak się nie zmienię będę sobą na złość tobie
Nie za bardzo. Wolę taki mieszany typ- ciemne włosy, normalna cera, jasne oczy. A najlepiej jeszcze żeby miał 'uroczy sposób wyglądu'. Tzn nie lubi tzw brutali, czy typowych "Belmondów', raczej takie niewinne postacie
Wysłany: 2007-11-20, 20:06
Nie, sa oblesni, maja stanowczo zbyt wielkie mniemanie o sobie i kazdego wlocha jakiego spotkam na imprezie widze co chwile lizacego sie z inna panienka.
od progu kajam się za to, ze wszedlem do tematu opatrzonego zręcznie napisem 'tylko dla dziewczyn', ale chciałem zwrócić uwagę na to, iż Włosi wcale nie są, jako naród, romantyczni, ani eleganccy, ani tez gusty za bardzo nie maja (wiem, bylem, widzialem). to tak, jak z mowieniem, ze Wloszki sa ladne, bo sie widzialo Monikę B. Włoszki są zresztą jeszcze gorsze niż Włosi, szczególnie te młode, przetaczające się o poranku z domu do sklepu po makaron.
z tym Belmondo jako przyklad urody w nawiazaniu do Włochów to juz conajmniej dziwne, no ale okej, to mozna odpuscic, bo i tak najlepsze jest uwielbienie kolezanki Marchewy zwrócone w kierunku 'chiszpanów'.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.