Od podstawówki mam trądzik lekarz strwierdzil ze to normalny w dojrzewaniu trądzik,lecz ludzie wokół mnie i znajomi nie mogą tego zrozumiec i bardzo cierpie poniewaz mi dokuczają mam krosty na czole po bokach czoła na nosie i na policzkach mam krosty a w dodatku na całej twarzy wyzywają mnie w otoczeniu od krościatych brzydkich gęb czemu tak jest i przy okazji czemu oni nie mają króst?? przeciez większzosc osub znam co mnie wyzywają od podstawówki więc przeciez w podstawówce sie dojrzewa a oni nie mieli wtedy i nei mają ani jednej krostki powinnji miec!!! czemu mnie przezywają? aha krosty mam od 3 klasy podstawówki
Ostatnio zmieniony przez Marchewa 2007-11-26, 18:10, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-11-26, 18:39
ForceRecon napisał/a:
Matko z córką! Trzy razy musiałam przeczytać, by zrozumieć co tam jest napisane.
przyzwyczajaj sie
ForceRecon napisał/a:
że jak ktoś się za dużo masturbuje to ma krosty.
na odwrot
_________________ Bobek <3
uuu aaa yyy
*Apple
Wysłany: 2007-11-27, 14:12
Marchewa napisał/a:
czemu tak jest i przy okazji czemu oni nie mają króst??
Niektórzy sa bardziej podatni na trądzik, drudzy mniej. Ale jeżeli będziesz dbać o prawidłową higienę i odżywianie to nie powinnaś mieć aż tak strasznie dużych problemów ze skórą. Ale mówisz, że trądzik masz od 3 podstawówki... to rzeczywiście coś z Tobą nie tak. Lepiej wybierz się do specjalisty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.