pierwsze 2 dni podpaska, potem (jak akoroat mam) to tampon. najchetniej uzywalabym tylko korkoow:)) nic sie nie memle.. w upaly to juz wogoole masakra, ani stringoow zalozyc ani nic i grzeje w .. ;d
..co do tego poczucia komfortu problem wynika z nieumiejetnosci zaaplikowania tamponu;/ jak boli to sprooboojcie od tych z aplikatorami.. trzeba sie nauczyc ze tampon wkladasz gleboko.. tak by wszedl ci caly palec.. a nie ledwo do srodka bo to wiadomo ze uwiera jak sie siada:D
..taka moja mala opinia na ten temat bo pamietam ze gdy pierwszy raz(daaawno temu) sproobowalam uzywac tamponoow to nie bylo to zbyt przyjemne:D
Wiek: 24 Dołączyła: 19 Maj 2006 Posty: 58 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2006-07-14, 12:32
Ja używam i tego i tego (nie naraz oczywiście). Nie powinno sie przez cały czas okresu chodzić w tamponach, to niezdrowe, ale bardzo sie przydaje podczas ważnych wyjść czy chociażby na basen więc jestem wdzięczna temu kto wymyslił tampony.
_________________ Jeśli w niebie nie ma czekolady ja tam nie idę...
tompon!! wygoda, pewnosc.. podpasek nie nosze od dluzszego czasu... no chyba ze czasem na noc, ale to tez nie koniecznie.. tym bardziej jak z kims spie...
_________________ Czasem mam chwile,że rozsądek jest daleko w tyle ...
jas używam tamponów i jestem z nich w pełni zadowolona są o niebo lepsze niż podpaski
Zgadzam się w 100 procentach:))).Tampony najlepsze. Używam od dłuzszego czasu i wiem co mówie:)) Kocham tę osobę która je wymyśliła. Pełen komfort. sucho, czysto, no i nie czujesz jak sie z ciebie leje... Same plusy:)))
Zgadzam się w 100 procentach:))).Tampony najlepsze. Używam od dłuzszego czasu i wiem co mówie:)) Kocham tę osobę która je wymyśliła. Pełen komfort. sucho, czysto, no i nie czujesz jak sie z ciebie leje... Same plusy:)))
i niekiedy wywołują nadżerkę, która może prowadzić do nowotworów szyjki macicy. Moja siostra się o tym dzisiaj przekonała niestety...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.