Cześć ! jestem na tym forum nowa Ja mam 13 lat i dostałam miesiączkę rok temu ... narazie używam podpasek ... tampony są za duże okras mam nieregularny ... i mam z tym duży problem ... jestem zapisana na basen często muszę rezygnować z różnych zawodów pływackich itp. tym bardziej że na początku bolał mnie okropnie brzuch barłam garściami tabletki ... a teraz gdy dostanę okres nic nieczuję tylko czasami głowa mnie boli ... więc niwiem kiedy okres dostanę wiele razy zwalniałam się z lekcji ... same wiecie dlaczego Drogie dziewczyny ( kobiety ) "D możecie mi doradzić jak i kiedy mogę zacząć używać tamponów ???
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2008-06-10, 19:15
Gracjana1995 napisał/a:
możecie mi doradzić jak i kiedy mogę zacząć używać tamponów ???
już możesz ich używać, kup sobie ob mini, a podczas aplikacji zamiast się zastanawiać i kombinować zdecydowanym ruchem, go umieść na właściwym miejscu i po krzyku.
kwestia przyzwyczajenia.
Ja również zestaw tampon+wkładna. Najwygodniej, zero ograniczeń przez głupi okres. Z podpaską miałam raz niemiłą przygode. Jedna plama na tyłku raz na zawsze oduczyła mnie uzywać podpasek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.