o moja kochana i tu sie mylisz w tamponie znajduje sie wiecej zarazkow niz w podpasce , gdyz tampon nasiakniety znajduje sie w srodku i czesto doprowadza to do infekcji , natomisat podpaska znajduje sie na zewnatrz a wiec nie ma obaw.
_________________ I tak się nie zmienię będę sobą na złość tobie
Napisałam- w moim odczuciu. Być może jest tak jak mówisz, nie neguję, gdyż nie wiem, ale ja używając tamponów czuję się "czyściej" niż używając podpasek xD.
Na początku podpaski ale gdy zaczęłam używać tamponów to już nigdy do nich nie wróciłam. Są 100 razy wygodniejsze, i bardziej higieniczne (podpaski są obrzydliwe niestety)
Także polecam, na początku trudno się przełamać ale potem jest super
jak mozna nie dojrzec do tampona ? :O
nie spinam sie tylko nie umiem wlozyc, a poza tym ewnie mam malo elastyczna blone dziewicza lub cos w tym stylu i tyle. a ze nie chce mi sie probowac , nie ma resultatow.
kilka razy wlozylam jak musialam, ale czulam sie niekomfortowo (psychicznie) wiec wole podpaski. nie sadze zeby wiek czynil jakakolwiek roznice
_________________ "Coco jumbo i do przodu – to moje hasło."
o moja kochana i tu sie mylisz w tamponie znajduje sie wiecej zarazkow niz w podpasce , gdyz tampon nasiakniety znajduje sie w srodku i czesto doprowadza to do infekcji , natomisat podpaska znajduje sie na zewnatrz a wiec nie ma obaw.
ale przy tamponach bakterie nie maja dostepu do powietrza, wiec nie moga sie "uwolnic"... no, wiadomo, o co chodzi. majac podpaske, krew i zluszczona blona maja dostep powitrza, mnoza sie bakterie, i to powoduje m. in. brzydki zapach ;p
tampony sa wygodniejsze i bardziej komfortowe, szczegolnie do sportu...
oj tampony... jak mam podpaske to czuje sie jakbym pod soba miała miske wody i maczała w niej tylek
no i oczywiscie tamponow nie widac, i gdy sie go dobrze zaaplikuje to i nie czuc
totalnie mozna zapomniec ze sie ma okres.
_________________ kochać, to nie znaczy patrzeć sobie w oczy, lecz patrzeć razem w tę samą stronę...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.