Wysłany: 2006-07-31, 14:26 Taka sprawa miesiączkowa.
Mówi sie, ze czesto wiek w ktorym wasza mama dostała pierwszy raz okres, będzie takze waszą pierwsza miesiaczką. Czyli mama miała załózmy wtedy 12 lat, tak więc prawdopodobnie wy też dostaniecie okres w wieku 12 lat. czy u was ta zasada się sprawdziła? U mnie totalnie nie. miedzy mna a mamą były 4 lata róznicy
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-08-08, 13:11
drobiczek napisał/a:
nie wiem nigdy jej nie pytałam, ale chyba dostałam później niz moja matula
Ja na pewno później..
Może to zależy do kogo jesteśmy bardziej podobne?
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2007-02-25, 23:45 Re: Taka sprawa miesiączkowa.
miss irony napisał/a:
Mówi sie, ze czesto wiek w ktorym wasza mama dostała pierwszy raz okres, będzie takze waszą pierwsza miesiaczką. Czyli mama miała załózmy wtedy 12 lat, tak więc prawdopodobnie wy też dostaniecie okres w wieku 12 lat. czy u was ta zasada się sprawdziła? U mnie totalnie nie. miedzy mna a mamą były 4 lata róznicy
Pierwsze słysze o czymś takim
Ale pytałam się teraz Mamy i moja Mami miała 14 lat a ja 12,5
_________________ Smutek radości,
gorycz słodkości,
czy Ty czujesz ich smak ?
ciemność jasności,
więzienie wolności,
to jest to, czym żyje Ja
poczatek nieskończoności
głupota mądrości sama niepewność to strach...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.