Forum Dyskusyjne :: (ręceprecz odtybetu) :: Tak z ciekawości zapytam przedstawicielki płci pięknej
Profesjonalne pozycjonowanie strony internetowej.

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Kobiety » Tak z ciekawości zapytam przedstawicielki płci pięknej

Tak z ciekawości zapytam przedstawicielki płci pięknej
Autor Wiadomość

*Lenka 
yeah

Wysłany: 2008-02-16, 16:44   

Też się na niego patrze, jeżeli w dalszym ciągu nie odrywa wzroku zaczynam się śmiać. Miałam taką sytuacje xD

Wróżbiarka 

Wysłany: 2008-02-16, 17:30   

Zazwyczaj nie zauważam takich sytuacji bo powinnam nosić okulary i je nosze zwykle w plecaku xD
"Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu

Aqua_ 

Wysłany: 2008-02-24, 18:31   

Również na niego patrzę. W końcu nie ma w tym nic złego.

Przeważnie w tego typu sytuacjach zastanawiam się, co spowodowało, że ten ktoś skupił na mnie swoją uwagę. Odpowiedzi przeważnie szukam w twarzy, oczach. Choć nie zawsze udaje się ją odczytać, to czasami można wysnuć pewne poszlaki. Różne w stosunku do różnych ludzi.

thorido

Wysłany: 2008-02-27, 13:17   

ja się czuję nieswojo.
myślę sobie: o cholera, pewnie mi sie tusz rozmazał :P
co robię? staram się przejść jak najszybciej w miarę płynnym krokiem.
patrzę? w oczy a potem w ziemię jak znam siebie :/

Spedilena 

Wysłany: 2008-02-27, 15:37   

Zawsze się uśmiecham :)
Działa.

agusss1988 

Wysłany: 2008-03-18, 17:24   

w każdej takiej sytuacji oczywiście się uśmiechnę ;] Jeśli mi się przygląda, niech wie, żże widzę to i doceniam ;]

Złośnica 
burżuazja

Wysłany: 2008-03-18, 20:30   

hm, no jeśli mi się podoba wizulanie oczywiście, to przeważnie się uśmiecham, albo tylko zerkam ukradkiem. Jeśli mi się nie podoba, olewam, odwracam się kiedy na mnie patrz a mnie to wkurza.
Na co patrze? na buty i dłonie. Czasami jest to niemożliwe kiedy zbyt szybko przejdzie, ale buty staram sie by mi nie umknęły.

*Lenka 
yeah

Wysłany: 2008-03-20, 14:21   

Złośnica napisał/a:
buty
ostatnio mam nałóg i pierwsze na co patrze to buty xD

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2008-03-22, 08:39   

Lenka napisał/a:
ja tak mam od kilku lat ;-)

*faris 

Wysłany: 2008-03-22, 11:46   

Lenka napisał/a:

ja na spodnie :rotfl: :rotfl:
Mumiiiiinki!

cameron 

Wysłany: 2008-04-09, 16:51   

a ja robie tak :hyhy: i przyspieszam bo to moze byc jakis zboczeniec, ktory pomysli ze chce zeby mnie zaczepil :rotfl:

kinguska_07 

Wysłany: 2008-04-13, 22:09   

Na samym początku zastanawiam się czy coś ze mną nie tak xD. A zazwyczaj się uśmiech i lekko zaczerwieniam ;P

Addicted. 

Wysłany: 2008-05-21, 17:18   

czasem sie uśmiecham, ale chwilami już mnie to wkurza.
np. dzisiaj, wychodzę z galerii i mijam sie z dwoma chłopakami, jeden patrzy sie na mnie już z daleka i nie zamierza przestawać, przechodzi koło mnie i dalej to samo, potem jeszcze sie odwracał, o mało co w słup nie wlazł. Wiem że moje oczęta może są przyciągające, bo już to wiele razy słyszałam, ale bez przesady. To już zaczyna być krępujące.
Ocaliła mnie czułość wyśniona i spełniona...

Tusia_dg 

Wysłany: 2008-05-28, 10:27   

Wszystko zależy od tego kto się patrzy. Już na pierwszy rzut oka widać czy ten chłopak jest warty uwagi..czy budzi miłe skojarzenia. Zazwyczaj uśmiecham się. ;) Robie to właściwie nieświadomie jak ostatnio zauważyłam. I jak większość zazwyczaj też zaczynam się na niego patrzeć. Ale raczej ukradkiem bo nieśmiała jestem bardzo :ups: :ups:

L357 

Wysłany: 2008-05-31, 18:45   

A zatem dalej w temacie...
Jeśli patrzycie na buty to na co właściwie zwracacie uwagę: czyste, markowe, wypastowane czy może jakieś inne właściwości owych butów was interesują ?
Jakie wnioski można wyciągnąć, a jakie wy wyciągacie na podstawie ich wyglądu ?

I pytanie nieco w innym tonie...
Załóżmy że jedziecie autobusem, tramwajem czy innym środkiem transportu publicznego. W owym pojeździe nie ma wolnych siedzących miejsc. W pewnym momencie wstaje chłopak i proponuje ci byś usiadła na jego miejscu. Jak reagujesz ?
Czy reakcja będzie zależeć od waszego nastroju w danej chwili ?

margoth.90 

Wysłany: 2008-05-31, 19:14   

hm zależnie od nastroju.. gdy jestem wściekła zwykle z postawą agresora podbijam "co się kur** gapisz?!" lub "masz coś kur**?!" no i na tym się kończy, gdy jestem zła takie gapienie mnie drażni, w innym przypadku przeważnie po prostu patrzę się na niego aż do jego speszenia i problem z głowy - zawsze pierwszy wymięknie i odwróci spojrzenie :P

co sobie myślę? gdy jestem zła - kolejny ma problem na punkcie mojego stylu ubierania się
normalnie - liczy na tani podryw? :/
co myśle o nim? gdy jestem zła - irytujący
normalnie - w zależności od rodzaju spojrzenia - frajer lub babiarz
na co patrzę? gdy jestem zła - mierzę krytycznym spojrzeniem z góry do dołu
normalnie - po prostu prosto w oczy

[ Dodano: 2008-05-31, 19:16 ]
na buty.. jeśli już zwrócę na nie uwagę to raczej patrzę na to jakie to rodzaju buty, bo to wiele mówi o człowieku - czy bialutkie adidaski, trampki czy glany

a co do tramwaju czy autobusu, to zwykle od razu mówię "nie, dziękuję" niezależnie od nastroju

CynizmISarkazm 

Wysłany: 2008-06-01, 22:52   

Ja jak widzę, że panienka na mnie patrzy, to patrzę na nią starając się wejrzeć w jej oczy jak najgłębiej. Przeważnie dziewczyna spuszcza głowę i czuje się zakłopotana :luka:

Panna_Nikt 

Wysłany: 2008-06-21, 23:15   

Gdy po prostu mi sie nie podoba piorunuje go swoim morderczym spojrzeniem, aż sama czuje te zło, które spływa z moich oczu na jego oczy.
A gdy wydaje mi sie interesujący, to kusząco patrzę i się lekko uśmiecham ( nie to, że otwieram usta jak najmocniej sie da i wywalam zęby :P ), tylko tak, no kusząco i lekko. :]

confusion 

Wysłany: 2008-07-09, 00:31   Re: Tak z ciekawości zapytam przedstawicielki płci pięknej

L357 napisał/a:
Jest taka sytuacja:
- idziecie ulicą a z naprzeciwka idzie chłopak/mężczyzna który patrzy wam prosto w twarz (oczy) przez cały czas, aż się nie miniecie,
- idziecie ulicą a na ławce siedzi chłopak/mężczyzna który cały czas was obserwuje i nie spuszcza z was wzroku.
Co sobie myślicie?,
co sobie o nim myślicie?,
na co patrzycie?,
co czujecie?,
jak reagujecie?
Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam serdecznie.

zazwyczaj patrze prosto w oczy ... i czesto bywa , ze to osoba odwraca wzrok ;]
ignorancja^^

tytyryty! 

Wysłany: 2008-07-12, 22:42   

L357 napisał/a:
Jest taka sytuacja:
- idziecie ulicą a z naprzeciwka idzie chłopak/mężczyzna który patrzy wam prosto w twarz (oczy) przez cały czas, aż się nie miniecie,
- idziecie ulicą a na ławce siedzi chłopak/mężczyzna który cały czas was obserwuje i nie spuszcza z was wzroku.
Co sobie myślicie?,
co sobie o nim myślicie?,
na co patrzycie?,
co czujecie?,
jak reagujecie?
Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam serdecznie.

-Przeważnie jest tak że też patrze w oczy przez chwilę nie przejmuje się tym za bardzo , bo nie chciałabym wejść w jakąś staruszkę czy rozpędzony wózek z małym dzieckiem . Co myślę ? zastanawiam się czy aby na pewno nie mam nic na twarzy , pozostałości z obiadu czy lodów czekoladowych . C myślę o nim ? właściwie to zależy jak wyglada xdd co czuje ? właściwie to chce mi się śmiać.
-myślę sobie że jestem taka brzydka że nie może uwierzyć w to co widzi, albo mu się podobam czy w jakiś sposób przyciągam go. bywa tak że rzucę mu jakieś przelotne spojrzenie bo w końcu chciałabym obaczyć jak wygląda .Idę dalej no bo przecież nie zatrzymam się i nie zapytam o godzinę .

L357 napisał/a:
Pozwólcie że teraz role się odwrócą, teraz to wy będziecie siedzieć na ławeczce i obserwować przechodzących samców lub mijać ich patrząc im prosto w twarz.
Prosiłbym o odpowiedzi które uwzględniają że w wyżej wymienionej sytuacji:
a) jesteście same,
b) jesteście razem z przyjaciółką/-ami.
Czy zdarza się wam takie zachowanie?
Jeśli tak to co jest powodem?
Jak chłopak/mężczyzna powinien według was zachować się w takiej sytuacji?
Oczywiście pytania są tylko przykładowe więc jeśli możecie coś więcej napisać to będzie super.

Pozdrawiam.

oczywiście, zawsze zdarza mi się takie zachowanie . moge w ten sposób dostrzec coś śmiesznego i coś lub ktoś mi zaimponuje i spodoba .jak by miał się zachować ? nie wiem , mógł by spojrzeć w moją stronę , nie obraziłabym się nawet jakby się uśmiechnął. Bywa tak że kolesia który mi się w jakiś sposób spodobał chociażby za sam styl ubierania się obgadam z kumpelą , a jeżeli jestem sama to nie wiem.Nigdy jeszcze nie siedziałam sama . I jak ktoś jest blisko mnie to staram się patrzeć mu w oczy , tak ostatnio stwierdził taki jeden że molestuje i zabijam go wzrokiem xd

Odpowiedz do tematu